OK 01.01.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 No to ciiiiii... Ja nikomu nie powiem Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.01.2008 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 No to ciiiiii... Ja nikomu nie powiem Powodzenia oby kochanieńka, oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.01.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 a jakie w końcu....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 a jakie w końcu?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.01.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 no właśnie??? Pochwal sie???? Ja też jestem ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.01.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Ja też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.01.2008 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 nie wiem jakie ale mają być na moje urodzinyy wstawione, tj na 1 marca. ale ciii nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.01.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Fajowy prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.01.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.01.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań czyli że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.01.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań Tosinku, co Ty taka tajemnicza ostatnio jesteś? Wracając do okien u mnie stanęło na Jezierskim. Biorę bezpośrednio z fabryki. Będą pod koniec stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.01.2008 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań Tosinku, co Ty taka tajemnicza ostatnio jesteś? Wracając do okien u mnie stanęło na Jezierskim. Biorę bezpośrednio z fabryki. Będą pod koniec stycznia. to ja poproszę o namiary, a jest taniej?? Ci z Mijska się nie odezwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.01.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań czyli że co? Czyli wszsytkie moje projekty są do bani i Wumil wymyśla własne pomysły, jak okaże to pojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Donoszę Wumil zajął się kuchnią, tj szuka rozwiazań Tosinku, co Ty taka tajemnicza ostatnio jesteś? Wracając do okien u mnie stanęło na Jezierskim. Biorę bezpośrednio z fabryki. Będą pod koniec stycznia. to ja poproszę o namiary, a jest taniej?? Ci z Mijska się nie odezwali Poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.01.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 dzięki Moniś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.01.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam Wszystko przeczytałam i wcale mnie nie wystraszyłas Jeszcze chce budowac Projekt fajny, dom duzy, zazdroszcze duzego salonu, nie wiem, czy nam taki fajowy wyjdzie. Chyba w tym samym czasie byłysmy w Paryżu Pozdrawiam minkapinka (mama Zoski , która z Tosia szalała...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.01.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam Wszystko przeczytałam i wcale mnie nie wystraszyłas Jeszcze chce budowac Projekt fajny, dom duzy, zazdroszcze duzego salonu, nie wiem, czy nam taki fajowy wyjdzie. Chyba w tym samym czasie byłysmy w Paryżu Pozdrawiam minkapinka (mama Zoski , która z Tosia szalała...) Wiem, wiem...... bardzo miło, ze do nas wpadłaś. Mam nadzieję, ze kiedyś też was ugoszczę pyszną szarlotką jak Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Uwaga, uwaga, wczoraj byłam u Zuzy i po obejrzeniu jej rezydencji stwierdzam jedno: ]MELDUJĘ GOTOWOŚĆ BOJOWĄ BUDOWLANĄ Ja wam jeszcze pokarzę!!! Tosinek widzę , że ta wizyta naładowała pozytywnie Twoje bateri. I tak trzymać!!!!! ......bój to jest naszzzzzzz ostatni.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.01.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A żebyscie wiedzeli!!! Ja Wam wszystkim pokaże!!! Jutro siedzę w domu, i załatwiam okna! A co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts