Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u mnie okna już klepnięte. Zaliczka wpłacona i nie ma odwrotu. Nawet trochę poszlałam i wzięłam przesuwkę.

Moniu co to jest przesuwka?? :oops: :o

Przesuwka to okno przesuwne.

Cena wyszła mi taka sama z przesuwką jak w listopadzie bez niej czyli jakieś 18% taniej. Ale wiesz, że ja okien przy Tobie to ja mam mało. Czas realizacji 4-5 tygodni.

Ale, żeby nie było tak pięknie to panowie od dachu zniszczyli mi okna dachowe. Wpierw źle zamontowali, potem montując po raz drugi

poniszczyli je całe. Dzisiaj rano przyjechało na budowę 2 panów z Fakro i zrobili oględziny. Ekekt okna do wymiany :evil:

Moniko można gdzies zobaczyć Twoją budowę??

Nie widzę dzienniczka :cry:

Romku,

nie mam dziennika, nie chce mi się pisać. Zresztą jak bym opisała moje perypetie z budowlańcami to jeszcze ludziom odechciałoby się To, że buduję Barwnego z 2-stanowiskowym garażem to pewnie wiesz. Mam na fotosiku kilka zdjęć, na razie do więźby. Jak będzie cały dach to wkleję.

Na PW prześlę Ci longin i hasło do fotosika to sobie obejrzysz.

Pan chcial mii dać droższe nić tańsze, ale powołanie się na panią Monikę zrobiło swoje. Zadzwoniłam do biura Jezierskiego i powiedzieli, że mam kontaktować się z ms okna.

Najogrze jest to,że przez te okna popsztykałam się z Wumilem buu, płakać mi się chce

Nie rycz Mała, nie rycz :wink:

Przejdzie mu, a i tak będzie po Twojemu :lol:

Tak sobie czasem myślę, że to dobrze, że sobie sama ten remont zafundowałam - bo jakbym jeszcze do tego miała jakiego chłopa pod ręką, to pewnie byśmy się pozabijali :oops: