tosinek 31.01.2008 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A jakie drewniane te okna???? Znalazłam taką firmę z Łodzi co się nazywa Abatex, ich wycena bez szprosów to 2089 w najdroższej wersji. Profil Salamader, ładny zaokrąglowny. Wie ktoś coś o tej firmie???? A zdrowie, Wumil zdycha koło mnie, ja nie zyję. Leki twoje pomagają, ale napiłam bym się dobrego shaka. A młoda też chora. MASAKRA. A dzisiaj zostałam do szycia sukien balowych dla Barbie, oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 31.01.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Stałym bywalecem nie jestem, ale ns widok paczków pociekła slinka. Moge jednego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.01.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Stałym bywalecem nie jestem, ale ns widok paczków pociekła slinka. Moge jednego? Ależ proszę i nie jednego!! Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pączusie mniam, mniam. I życzę dużo zdrówka, chorowitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.02.2008 00:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Monisiu dzięki za liścik i mam nadzieję, ze pączucie się ułożyły w brzuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 01.02.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Poczęstowałam sie, pychota ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.02.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześc Tosinku, Dawno do ciebie nie zaglądałam i prosze akcja okna i u ciebie. Już coś ustaliłaś? My też wyszliśmy od pcv a teraz kupujemy drewno. Teraz przy innych kwotach na budowę już cena okien drewnianych tak nie szokuje... W tej chwili rozważam okna firmy Bildau & Bussman, Natury, Stolbud Pruszyński oraz Ferno. Ferno to juz tylko szyld. Od jesieni ub.r. jest tam syndykt, wiec dopytaj sprzedawce pracujacego pod szyldem Ferno jakiego Producenta okna Ci oferuje.. Ja bym jeszcze sprawdzil ceny Urzedowskiego. Mysle ze bede na poziomie Bildau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.02.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 dziękuję za radę, narady nadal trwają ale uwaga umówiłam się na pomiar!!!! Przy okazji pan wpadnie!!! I jeszcze jedno, oprócz anginy mam zapalenie płuc. Poprostu 3 tygodnie zwolnienia, bu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Tosinku, pączusie się ułożyły, mogę jeść następne . Ale jesteś "szczęściara". Najpierw noga, teraz angina i zapalenie płuc. Jeszcze raz dużo, dużo zdrówka. pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.02.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Hej Tosinku, wychoruj się teraz za wszystkie czasy i na wszystko co się da. I wypoczywaj dużo. Bo jak się wykończeniówka zacznie, to nie będziesz miała czasu nawet na ból głowy Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i duuużo czasu na wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.02.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dziewczyny jesteś boskie. Dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 To jeszcze tu zamieszczę, a nóż widelec Zapytanie ofertowe Uprzejmie proszę o wycenę następujących materiałów i podanie brakujących danych. (lambda, ilość m3 w paczce)Budowa znajduje się na terenie Warszawy.styropian fasada, 80mn, 180 m2styropian fasada, 100 mn, 180 m2styropian, pogłoga, 5 cm, 152 m2styropian podłoga, 12 cm, 105 m2wełna,100 mn, 115,5, m2wełna 150 mn 161,8 m2wełna 80 mn, 115 m2dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Tosinku, zobacz tutaj: http://www.icmarket.pl/advanced_search_result.php?keywords=styropian&sort=2a&page=3 pomimo odległości chyba wychodzi najtaniej. Warto też czasami zajrzeć tutaj: http://www.allegro.pl/search.php?string=we%C5%82na&category=1520&country=1 http://www.allegro.pl/search.php?string=styropian&category=1520&country=1 pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Moniczko dzięki a to specjalnie dla Ciebie http://www.ciechanowiec.pl/images/articles/wiosna1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Moniczko dzięki a to specjalnie dla Ciebie http://www.ciechanowiec.pl/images/articles/wiosna1.jpg Dziękuję ślicznie Też nie mogę się doczekać wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 MOniś a wy braliście z tego e- sklepu?? I jak z transportem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Nie, nie braliśmy. Znalazłam stronę jak już miałam styropian . Ja brałam genderkę prosto z fabryki. Transport był w cenie. Ale na tej stronie mają lepsze ceny niż w fabryce. Tak wogóle to bardzo dużo osób z forum zaopatruje się w tym sklepie i jak narazie opinie są pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Moniczko, ja też myślałam, czy nie brać z fabryki. Ale walczę strasznie o lambdę, Dzisiaj zrobiłam specyfikację na 120 pozycji, na oko wygląda, ze ta firma z Bydgoszczy wgrywa. Wiem jedno ceny znowu idą w górę więc w tym tygodniu muszę wydać kolejne 50 tys!!! Straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Moniczko, ja też myślałam, czy nie brać z fabryki. Ale walczę strasznie o lambdę, Dzisiaj zrobiłam specyfikację na 120 pozycji, na oko wygląda, ze ta firma z Bydgoszczy wgrywa. Wiem jedno ceny znowu idą w górę więc w tym tygodniu muszę wydać kolejne 50 tys!!! Straszne Pocieszę Cię, nie jesteś sama. U mnie właśnie zamontowali rekuperator, elektryk kończy, przyjeżdzają okna i wchodzi hydraulik. Tylko trzymać się za kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dla Ciebie Moniśhttp://www.kredyty.opole.pl/gify_kredytowe/swinka.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts