tosinek 04.02.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a ma ktoś fachowców od ocieplenia, potrzebni na marzec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dla Ciebie Moniś http://www.kredyty.opole.pl/gify_kredytowe/swinka.gif Dzięki śliczne, przyda się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 a ma ktoś fachowców od ocieplenia, potrzebni na marzec! Szkoda, że nie zapytałaś wcześniej. Mam panów, którzy robią tynki (u mnie wchodzą właśnie w połowie marca) oraz ocieplają. Bardzo solidni i uczciwi. W zeszły roku robili u miki31 i była z nich bardzo, bardzo zadowolona. A na marzec to raczej nie będą mieli terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Może być kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.02.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Dzięki Moniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.02.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Jak ocieplałyście dom i macie garaż wewnątrz to jakim styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Tosinku, witam w klubie kobiet samodzielnie układających styropian pod wylewki. Ja też wychodzę z założenia, że nikt tak dokładnie nie zrobi tego jak ja sama. Co do garażu to ocieplony będzie takim samym styropianem co elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.02.2008 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 My będziemy ocieplać lamdą 15 cm, tyle jeśli chodzi o wybór styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 07.02.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tosinku, a ja właśnie chcialam zapytac cię, czy juz wybrałaś okna. A tu do wtorku mam czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.02.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Tosinku, a ja właśnie chcialam zapytac cię, czy juz wybrałaś okna. A tu do wtorku mam czekać? Zwierzak mówićhttp://www.nostalgia.pl/fotki/muppetshow/muppetshow_info06.jpgczekać, czekać, czekać. okna będą po trupie Tosieńki najwyżej. Jakie?? właśnie trwa narada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.02.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Tośka.... no super dziennik...uchichrałam się momentami ...masz talent...książki powinnaś pisać a w ogóle to najważniejsze już za wami- domek (śliczny zresztą) już stoi...teraz już z górki Tosia....sorki....ja gupia baba napisałam nie tam gdzie trza ...może Edzia sie zlituje i przeniesie do komantarzy A czy ty wiesz, moja droga, ze w twoim dzienniku jest moje osobiste oblicze? Witam serdecznie po za tym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 w Twoim dzienniku też jest moje osobiste oblicze w tym roku uaktualnimy gdzieś w okolicach maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.02.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 w Twoim dzienniku też jest moje osobiste oblicze w tym roku uaktualnimy gdzieś w okolicach maja Kochana z przyjemnościa. Zamiast uczyć się do egzaminu z anglika właśnie targuję się o moją lamdę. Czy wiecie, ze to cholerstwo zdrożało między 10.01 a dniem obecnym o 30 % i drożeje nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 w Twoim dzienniku też jest moje osobiste oblicze w tym roku uaktualnimy gdzieś w okolicach maja Kochana z przyjemnościa. Zamiast uczyć się do egzaminu z anglika właśnie targuję się o moją lamdę. Czy wiecie, ze to cholerstwo zdrożało między 10.01 a dniem obecnym o 30 % i drożeje nadal. Wiemy, wiemy. Dlatego ja kupowałam w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ja tez kupowałam w grudniu zarówno styropian jak i wełnę... zdążyłam na styk przed podwyżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.02.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Drogie Panie należy mi się tytuł mistrzyni rabatów, szczegóły w wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.02.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Tosinku, leroy to jest tani na tym całym badziewiu co mają - typu tanie narzędzia, śrubki itp. Impregnat do gresu, który kupowałam na Kabatach za 38,5 w leroy stoi jedyne... 48,5 Za pół litrową puszeczkę Jeśli chodzi o drzwi, to niestety nie pomogę, bo moje właśnie 11 z hakiem 4 wewnętrzne + dwuskrzydłowe przesuwne A poza tym, to jak zdróweczko Szanownej Pani?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 W piątek byłam juz zdrowa, a dzisiaj wróciłam z katarem. Ale gorzej psychicznie, optymizm mi odpada, bo muszę stan bez urządzenia zrobić za 100 tys i zaczynam się ostro gimnastykować. Koniec z szaleństwami. I jestem wściekła na Wumila, że tak zwanych okazji nie chwyta. Uparłam się, żeby teraz kupować cemnet, w brico jest za 9,30 za worek, jak będę zwlekać to znowu będzie po 17 zł itp. Pogłaskania po głowie potrzebuję. A jak nowe drzwi?? http://www.2-ec.com/upload/gs/44d8fd699a783.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tosinku, wyleż się do końca Kobieto, bo zaraz znowu Cię zaraz jaki dopadnie Marsz do łóżka Mówiąc szczerze tamte poprzednie drzwi ładniejsze Jak dla mnie Stobrawa nie robi takich prostszych? A Wumila pod obcasik To i humorek się poprawi I nie przejmuj się kasą - są w życiu ważniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts