Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a ma ktoś fachowców od ocieplenia, potrzebni na marzec!

Szkoda, że nie zapytałaś wcześniej. Mam panów, którzy robią tynki (u mnie wchodzą właśnie w połowie marca) oraz ocieplają. Bardzo solidni i uczciwi. W zeszły roku robili u miki31 i była z nich bardzo, bardzo zadowolona. A na marzec to raczej nie będą mieli terminu :(

Tośka.... no super dziennik...uchichrałam się momentami ...masz talent...książki powinnaś pisać

a w ogóle to najważniejsze już za wami- domek (śliczny zresztą) już stoi...teraz już z górki

Tosia....sorki....ja gupia baba napisałam nie tam gdzie trza ...może Edzia sie zlituje i przeniesie do komantarzy

A czy ty wiesz, moja droga, ze w twoim dzienniku jest moje osobiste oblicze?

Witam serdecznie po za tym!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

w Twoim dzienniku też jest moje osobiste oblicze :D

w tym roku uaktualnimy gdzieś w okolicach maja :lol: :wink:

Kochana z przyjemnościa. Zamiast uczyć się do egzaminu z anglika właśnie targuję się o moją lamdę. Czy wiecie, ze to cholerstwo zdrożało między 10.01 a dniem obecnym o 30 % i drożeje nadal.

w Twoim dzienniku też jest moje osobiste oblicze :D

w tym roku uaktualnimy gdzieś w okolicach maja :lol: :wink:

Kochana z przyjemnościa. Zamiast uczyć się do egzaminu z anglika właśnie targuję się o moją lamdę. Czy wiecie, ze to cholerstwo zdrożało między 10.01 a dniem obecnym o 30 % i drożeje nadal.

Wiemy, wiemy. Dlatego ja kupowałam w grudniu :lol:

Tosinku, leroy to jest tani na tym całym badziewiu co mają - typu tanie narzędzia, śrubki itp. Impregnat do gresu, który kupowałam na Kabatach za 38,5 w leroy stoi jedyne... 48,5 :o Za pół litrową puszeczkę :o

Jeśli chodzi o drzwi, to niestety nie pomogę, bo moje właśnie 11 z hakiem :-? 4 wewnętrzne + dwuskrzydłowe przesuwne :roll:

A poza tym, to jak zdróweczko Szanownej Pani??

W piątek byłam juz zdrowa, a dzisiaj wróciłam z katarem. Ale gorzej psychicznie, optymizm mi odpada, bo muszę stan bez urządzenia zrobić za 100 tys i zaczynam się ostro gimnastykować. Koniec z szaleństwami. I jestem wściekła na Wumila, że tak zwanych okazji nie chwyta. Uparłam się, żeby teraz kupować cemnet, w brico jest za 9,30 za worek, jak będę zwlekać to znowu będzie po 17 zł itp. Pogłaskania po głowie potrzebuję. A jak nowe drzwi?? http://www.2-ec.com/upload/gs/44d8fd699a783.jpg

Tosinku, wyleż się do końca Kobieto, bo zaraz znowu Cię zaraz jaki dopadnie :-? Marsz do łóżka :evil:

Mówiąc szczerze tamte poprzednie drzwi ładniejsze :roll: Jak dla mnie :wink: Stobrawa nie robi takich prostszych?

A Wumila pod obcasik :wink: To i humorek się poprawi :lol:

I nie przejmuj się kasą - są w życiu ważniejsze rzeczy :wink: