kachna28 10.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tośka -streszczaj się kobieto z tymi oknami ! Rozważania i dywagacje zaczęłaś równo ze mną - a ja umowę podpisała juz 17.12 Tylko termin realizacji (8 tyg.) dzisiaj mija a okien nie ma A drzwi wybrałam takie: http://www.stolarniaadam.com.pl/zewnetrzne/dz15.jpg Koszt -2600zł, kolor orzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tosinku, wyleż się do końca Kobieto, bo zaraz znowu Cię zaraz jaki dopadnie Marsz do łóżka Mówiąc szczerze tamte poprzednie drzwi ładniejsze Jak dla mnie Stobrawa nie robi takich prostszych? A Wumila pod obcasik To i humorek się poprawi I nie przejmuj się kasą - są w życiu ważniejsze rzeczy stram się z tym obcasem, ale nawet Młodsza powiedziała, że w domu rządzi tato!!! Drzwi wybrał Wumil a mnie się nie chce już wykłucać. Niestety powiedziałam, żeby zrobił z nimi wszystko, zadzwonił, zamówił itp. Zobaczymy jak pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tośka -streszczaj się kobieto z tymi oknami ! Rozważania i dywagacje zaczęłaś równo ze mną - a ja umowę podpisała juz 17.12 Tylko termin realizacji (8 tyg.) dzisiaj mija a okien nie ma A drzwi wybrałam takie: http://www.stolarniaadam.com.pl/zewnetrzne/dz15.jpg Koszt -2600zł, kolor orzech. A co to za drzwi???? I gdzie je można kupić, czy są białe albo czarne??? A generalnie to masz racje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tosinku, wyleż się do końca Kobieto, bo zaraz znowu Cię zaraz jaki dopadnie Marsz do łóżka Mówiąc szczerze tamte poprzednie drzwi ładniejsze Jak dla mnie Stobrawa nie robi takich prostszych? A Wumila pod obcasik To i humorek się poprawi I nie przejmuj się kasą - są w życiu ważniejsze rzeczy stram się z tym obcasem, ale nawet Młodsza powiedziała, że w domu rządzi tato!!! Drzwi wybrał Wumil a mnie się nie chce już wykłucać. Niestety powiedziałam, żeby zrobił z nimi wszystko, zadzwonił, zamówił itp. Zobaczymy jak pójdzie Młodszą też pod obcasik A jeśli chodzi o drzwi, to masz w takim razie tę komfortową sytuację, że masz święty spokój i problem z głowy, a w razie czego pretensje nie do Ciebie Za to będziesz mogła powiedzieć "a nie mówiłam?" Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Hi Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Hi Lepiej? nie cały czas płaczę i jest mi żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Hi Lepiej? nie cały czas płaczę i jest mi żle No co Ty? Nie płacz, nie masz powodu Wszystko pomalutku Ci się układa Na pomiar okien masz ludzi umówionych, tak? Jakoś tak niedługo, prawda? Drzwiami się zajmie Wumil Jak będzie bardzo tragicznie, to za parę lat sam będzie chciał wymieniać A może będzie dobrze? Domek Ci się buduje, wiosna coraz bliżej, pogoda dzisiaj ładna była, a Ty taka mądra i dzielna dziewucha siedzisz i płaczesz? Może to przesilenie wiosenne? Albo osłabienie po tych wszystkich choróbskach Zadbaj o siebie, wykuruj się do końca, poleż, pomarudź rodzinie - niech wiedzą, że Cię mają Albo zrób sobie kąpiel w pianie Z lampką wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Amen, ale muszę wymierzyć bramę i kupić autko na środę za nie duze pieniądze. I kupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Amen, ale muszę wymierzyć bramę i kupić autko na środę za nie duze pieniądze. I kupa blada A Wumil nie wymierzy bramy?? I autka nie kupi? Najpierw zrób sobie kąpiel - brama nie zając - nie ucieknie A jak chcesz autko kupować przez internet, to po kąpieli też będzie działał I pamiętaj, nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Może i by mógł sam ale beze mnie NIC mu się nie chce. DObra zbieram się i jadę na tę działkę, mierzyć tę bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co to za drzwi???? I gdzie je można kupić, czy są białe albo czarne??? Link do drzwi -proszę bardzo- co do kolorów -nie mam pojęcia. Ja je zamawiam przez salon Jezierskiego. Tam mi pokazali wzornik z typowo "drewnianymi" kolorami http://www.stolarniaadam.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 A co to za drzwi???? I gdzie je można kupić, czy są białe albo czarne??? Link do drzwi -proszę bardzo- co do kolorów -nie mam pojęcia. Ja je zamawiam przez salon Jezierskiego. Tam mi pokazali wzornik z typowo "drewnianymi" kolorami http://www.stolarniaadam.com.pl/ dziękuję bardzo za link zaraz będę klikać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Nadaje się i do innych rzeczy Fantastyczne robi sufity podwieszane, elektrykę, hydraulikę, podłogi położy, nie marudzi przy jedzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Nadaje się i do innych rzeczy Fantastyczne robi sufity podwieszane, elektrykę, hydraulikę, podłogi położy, nie marudzi przy jedzeniu Rewelacyjny mąż. Mój nie dosyć, że chciałby rządzić to jeszcze grzebie w żarciu jak kura pazurem w piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Nadaje się i do innych rzeczy Fantastyczne robi sufity podwieszane, elektrykę, hydraulikę, podłogi położy, nie marudzi przy jedzeniu No to cofam Najważniejsze, że przy jedzeniu nie marudzi Jak humorek? Brama wymierzona? Samochód nabyty? Po główce pogłaskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Nadaje się i do innych rzeczy Fantastyczne robi sufity podwieszane, elektrykę, hydraulikę, podłogi położy, nie marudzi przy jedzeniu No to cofam Najważniejsze, że przy jedzeniu nie marudzi Jak humorek? Brama wymierzona? Samochód nabyty? Po główce pogłaskać? OK głaskać a mój nastrój oddaje dziennik , poczytaj sobie rozdział WŚCiEKŁOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.02.2008 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Czyli faktycznie - rządzenie to jedyne, do czego się nadaje? Nadaje się i do innych rzeczy Fantastyczne robi sufity podwieszane, elektrykę, hydraulikę, podłogi położy, nie marudzi przy jedzeniu Rewelacyjny mąż. Mój nie dosyć, że chciałby rządzić to jeszcze grzebie w żarciu jak kura pazurem w piachu Jeszcze co grzebać, co jak co gotować to ja umiem!!!! jak chciał po filmie to dostał ratatuille, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Tosinku, a o co z tą bramą chodzi, bo nie do końca zrozumiałam Zrozumiałam tylko, że Cię jakaś kur.ica trafiła Weź głęboki oddech i mi wytłumacz jak mądra kobita pachołkowi na miedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts