tosinek 10.02.2008 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Z bramą chodzi o to, ze otwór na nią jest ale majstry zapomnienili, że my ocieplać garaż będziemy, kapujesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.02.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 AAAA, no teraz to kapuję Wybacz koleżance bez bramy głupie pytanie Po prostu wymiary nic mi nie mówią To faktycznie głąby nie z tej ziemi Co teraz, będą kuć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fajny dziennik-niecodziennik (nie wiem razem czy osobno się pisze tak mi bardziej pasuje). To może mniejszy czytaj węższy samochód trza kupić albo styropian Napewno coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tosinek, nie takie rzeczy juz przetrwalas, z brama tez sobie dasz rade. Trzymam kciuki za powodzenie. A co z oknami? Dzwonil do mnie jakis czas temu Tomek, ktory robil Ci wycene i cos mowil o mozliwosci dodatkowego rabatu. Niestety ja nie mialam dostepu do netu i nie mialam jak przekazac Ci info. Jesli strawa wciaz aktualna - zadzwon do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.02.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 AAAA, no teraz to kapuję Wybacz koleżance bez bramy głupie pytanie Po prostu wymiary nic mi nie mówią To faktycznie głąby nie z tej ziemi Co teraz, będą kuć?? No widzisz, pędzę wyceniać nowe okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.02.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fajny dziennik-niecodziennik (nie wiem razem czy osobno się pisze tak mi bardziej pasuje). To może mniejszy czytaj węższy samochód trza kupić albo styropian Napewno coś się wymyśli Witam serdecznie, a samochód będzie duży więc najwyżej sobie kupię pompkę do pomniejszania co by wjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fajny dziennik-niecodziennik (nie wiem razem czy osobno się pisze tak mi bardziej pasuje). To może mniejszy czytaj węższy samochód trza kupić albo styropian Napewno coś się wymyśli Witam serdecznie, a samochód będzie duży więc najwyżej sobie kupię pompkę do pomniejszania co by wjechać albo pomkę do podpompowania garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.02.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Fajny dziennik-niecodziennik (nie wiem razem czy osobno się pisze tak mi bardziej pasuje). To może mniejszy czytaj węższy samochód trza kupić albo styropian Napewno coś się wymyśli Witam serdecznie, a samochód będzie duży więc najwyżej sobie kupię pompkę do pomniejszania co by wjechać albo pomkę do podpompowania garażu No jest to jakaś koncepcja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 11.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tosia ,szmat czasu mnie u Ciebie nie było. Mam nadzieje, że angina już Cię opuściła. Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.02.2008 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tosia ,szmat czasu mnie u Ciebie nie było. Mam nadzieje, że angina już Cię opuściła. Pozdrawiam cieplutko. odpuściła i mam nadzieję, ze rychło nie wróci, w przeciągu ostatnich 6 miesięcy to juz druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.02.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Tosinku, Ty sobie lepiej zainwestuj w łom celem powiększania garażu celem dopasowania go do samochodu Tudzież się przyda na głupoli No i oczywiście życzę powodzenia z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.02.2008 01:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Tosinku, Ty sobie lepiej zainwestuj w łom celem powiększania garażu celem dopasowania go do samochodu Tudzież się przyda na głupoli No i oczywiście życzę powodzenia z oknami Nie odpowiadam co by nie zapeszać Do jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Tosinku, Ty sobie lepiej zainwestuj w łom celem powiększania garażu celem dopasowania go do samochodu Tudzież się przyda na głupoli No i oczywiście życzę powodzenia z oknami Nie odpowiadam co by nie zapeszać Do jutra!!! Hej Tosinku, mamy jutro a tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No właśnie my się tu niecierpliwimy Cześc Monisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No właśnie my się tu niecierpliwimy Cześc Monisiu Cześć Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No właśnie my się tu niecierpliwimy Cześc Monisiu Cześć Romku HIHI Moniu może stworzysz osobny temat bo błąkamy się po różnych komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No właśnie my się tu niecierpliwimy Cześc Monisiu Cześć Romku HIHI Moniu może stworzysz osobny temat bo błąkamy się po różnych komentarzach No właśnie. Ava jak zobaczy naszą wczorajszą robotę to nas przegoni Tosinku, mamy dosyć czekania. Pora pochwalić się wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 z tego wynika JEST POŚLIZG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gizela 13.02.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Witaj Tosinku, podziwiam i też już chcę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.02.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Tosinku pls,help, poratuj namiarami na kierownika budowy. Podobno byliście/jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts