Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tosinku, jak rozumiem sprawa okien rozstrzygnięta, ale nie do końca?? A ja to małpa jestem i chcę wiedzieć, kiedy już będzie do końca :roll: Na 100% :wink:

Dobrze, że się nieco podkurowałaś nad tym morzem - będziesz miała siłę do tego łomu :wink:

Albo wykończysz Wumila :wink:

Czy powstał już odpowiedni algorytm do porównania tych wszystkich kolumienek?? A w ogóle, to czemu mu tak mało czasu zostawiłaś :o ??!!

Powstał ale i tak nie daje mi Wumil info komu mam płacić!!! A jak nie pogonię to nie dostanę

A wogóle to czy ktoś z was kładł sam papę na chudziak??? Muszę się pilnie nauczyć :oops:

Tosiu, negocjacje cenowe z Abatexem są trudne. Nie sądzę, aby coś sie w tym roku zmieniło. My dostaliśmy rabat, nie pamiętam juz jakiego rzędu, ale kiedy chcieliśmy gratis klameczki w kolorze starego złota, pani nie chciała o tym słyszeć. Unikam wszelkich błyskotek w wystroju wnętrz, ale w wypadku moich okien brązowa klamka tylko psułaby efekt. A to złoto jest fajne, niebłyszczące. Dostaliśmy te klameczki w efekcie gratis, ale dopiero jak do pani dotarło, że chcemy wszytskie okna z ruchomym słupkiem, a nie tylko balkonowe. Co w efekcie zwiększa cenę okien :( a zmniejsza ilość klamek. :wink:

Poiwem ci jeszcze co nam wtedy mówili, jak negocjowaliśmy. Że klientów mają głównie z polecenia a nie z ogłoszeń, co o czymś świadczy (co prawda to prawda) i nie chcą schodzić z jakości. A pewnie tym by sie skończyło. Może. Tego już nie wiem.