monia77w1 16.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Co tu taka cisza jak makiem zasiał. Tosinku, cały czas czekamy na obiecane wiadomości okienne a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 no co z tymi oknami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tosinku, nareszcie. Już myślałam, że zapadłaś w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tosinku, nareszcie. Już myślałam, że zapadłaś w sen zimowy Ale numer, pościk a już odzew. Zyję i wróciłam znad morza pełna zapału do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tosinku, nareszcie. Już myślałam, że zapadłaś w sen zimowy Ale numer, pościk a już odzew. Zyję i wróciłam znad morza pełna zapału do roboty A nad morzem to się pracowało czy wypoczywało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tosinku, nareszcie. Już myślałam, że zapadłaś w sen zimowy Ale numer, pościk a już odzew. Zyję i wróciłam znad morza pełna zapału do roboty A nad morzem to się pracowało czy wypoczywało? pracowało nie ...... wreszcie leniuchowałam i podziwiałam pruskie szprosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tosinku, jak rozumiem sprawa okien rozstrzygnięta, ale nie do końca?? A ja to małpa jestem i chcę wiedzieć, kiedy już będzie do końca Na 100% Dobrze, że się nieco podkurowałaś nad tym morzem - będziesz miała siłę do tego łomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Tak naprawdę to jak dla mnie jest roztrzygniete ale właśnie mój WUmil zrobił sobie artkusik i porównuje. Ja mu tylko powiedzialam, że czasu ma jeszcze tylko 12 godzin. Za miesiąc mam ocieplaczy i muszę zdążyć z oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Echhh, to się WUMIL rychło w czas obudził z tym arkusikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ale żebyś ty go widziała!!!! Wszystko jest w nim i okucia i uszczeleczka i wrębek i inne pierdołki tylko okienek nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ale żebyś ty go widziała!!!! Wszystko jest w nim i okucia i uszczeleczka i wrębek i inne pierdołki tylko okienek nie mam Kocham taką męską logikę Zwłaszcza jak to nie mnie dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.02.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 W arkusiku Wumila nie długo zabraknie już alfabetu, kolumna ZZ się zbliża. Ja to wiem co powinniśmy kupić ale MÓJ Kochany musi dojść do tego samego wniosku. Eh Ci faceci, z nimi żle bez nich też beznadziejnie. Choć i ja tak nie narzekam, najwyzej wykorkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Albo wykończysz Wumila Czy powstał już odpowiedni algorytm do porównania tych wszystkich kolumienek?? A w ogóle, to czemu mu tak mało czasu zostawiłaś ??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Albo wykończysz Wumila Czy powstał już odpowiedni algorytm do porównania tych wszystkich kolumienek?? A w ogóle, to czemu mu tak mało czasu zostawiłaś ??!! Powstał ale i tak nie daje mi Wumil info komu mam płacić!!! A jak nie pogonię to nie dostanę A wogóle to czy ktoś z was kładł sam papę na chudziak??? Muszę się pilnie nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tośku, jak okienka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tośku, jak okienka ?? A narady i wywiady z producentami trwają. Wumil znowu coś wymyślil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tośku, jak okienka ?? A narady i wywiady z producentami trwają. Wumil znowu coś wymyślil Ty lepiej kup dużo dech i gwoździe Przynajmniej będziesz mogła dalej robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Drewno za drogie, ale ja wiem, ze tę uimowę podpiszę jeszcze w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To dyktę Dzisiaj miałaś podpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.02.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, negocjacje cenowe z Abatexem są trudne. Nie sądzę, aby coś sie w tym roku zmieniło. My dostaliśmy rabat, nie pamiętam juz jakiego rzędu, ale kiedy chcieliśmy gratis klameczki w kolorze starego złota, pani nie chciała o tym słyszeć. Unikam wszelkich błyskotek w wystroju wnętrz, ale w wypadku moich okien brązowa klamka tylko psułaby efekt. A to złoto jest fajne, niebłyszczące. Dostaliśmy te klameczki w efekcie gratis, ale dopiero jak do pani dotarło, że chcemy wszytskie okna z ruchomym słupkiem, a nie tylko balkonowe. Co w efekcie zwiększa cenę okien a zmniejsza ilość klamek. Poiwem ci jeszcze co nam wtedy mówili, jak negocjowaliśmy. Że klientów mają głównie z polecenia a nie z ogłoszeń, co o czymś świadczy (co prawda to prawda) i nie chcą schodzić z jakości. A pewnie tym by sie skończyło. Może. Tego już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts