tosinek 20.02.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To dyktę Dzisiaj miałaś podpisywać Miałam ale algorytm nie gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, negocjacje cenowe z Abatexem są trudne. Nie sądzę, aby coś sie w tym roku zmieniło. My dostaliśmy rabat, nie pamiętam juz jakiego rzędu, ale kiedy chcieliśmy gratis klameczki w kolorze starego złota, pani nie chciała o tym słyszeć. Unikam wszelkich błyskotek w wystroju wnętrz, ale w wypadku moich okien brązowa klamka tylko psułaby efekt. A to złoto jest fajne, niebłyszczące. Dostaliśmy te klameczki w efekcie gratis, ale dopiero jak do pani dotarło, że chcemy wszytskie okna z ruchomym słupkiem, a nie tylko balkonowe. Co w efekcie zwiększa cenę okien a zmniejsza ilość klamek. Poiwem ci jeszcze co nam wtedy mówili, jak negocjowaliśmy. Że klientów mają głównie z polecenia a nie z ogłoszeń, co o czymś świadczy (co prawda to prawda) i nie chcą schodzić z jakości. A pewnie tym by sie skończyło. Może. Tego już nie wiem. Ale ja bez rabaciku to nie kupuję!! Bo jak mam wydać te gróbo ponad 20 tys to lubię być DOPIESZCZANA a co coś na osłonę mi się przyda!!! Najwyżej dykta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To dyktę Dzisiaj miałaś podpisywać Miałam ale algorytm nie gotowy Tosinku, przekaż ode mnie Wumilowi, że ma świętą kobitę za żonę Ja na Twoim miejscu, już bym nawet nie pamiętała, czym utłutkłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To dyktę Dzisiaj miałaś podpisywać Miałam ale algorytm nie gotowy Tosinku, przekaż ode mnie Wumilowi, że ma świętą kobitę za żonę Ja na Twoim miejscu, już bym nawet nie pamiętała, czym utłutkłam odpowiedź męża: ha, ha, ha. Utłuc, takiego przystojnego faceta....... Jutro mamy rano gdzieś jechać coś oglądąć do Sulejówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, jeśli planujecie podjechać do Grubka to z całego serca odradzam. Spotkałam się z paroma złymi opiniami o nich a u sąsiada osobiście widziałam ich dzieło. Okna jak okna ale montaż pozostawia wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, jeśli planujecie podjechać do Grubka to z całego serca odradzam. Spotkałam się z paroma złymi opiniami o nich a u sąsiada osobiście widziałam ich dzieło. Okna jak okna ale montaż pozostawia wiele do życzenia. Orety na Abatex też narzekają, ratunku wybrałam jedno http://ukrindustrial.com/img/ua/catalog/small/11493.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 To dyktę Dzisiaj miałaś podpisywać Miałam ale algorytm nie gotowy Tosinku, przekaż ode mnie Wumilowi, że ma świętą kobitę za żonę Ja na Twoim miejscu, już bym nawet nie pamiętała, czym utłutkłam odpowiedź męża: ha, ha, ha. Utłuc, takiego przystojnego faceta....... Jutro mamy rano gdzieś jechać coś oglądąć do Sulejówka Jak mi krew oczy zalewa, to kiepsko widzę, czy morduję przystojniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, jeśli planujecie podjechać do Grubka to z całego serca odradzam. Spotkałam się z paroma złymi opiniami o nich a u sąsiada osobiście widziałam ich dzieło. Okna jak okna ale montaż pozostawia wiele do życzenia. Orety na Abatex też narzekają, ratunku wybrałam jedno http://ukrindustrial.com/img/ua/catalog/small/11493.jpeg To ja już się nie odzywam bo za rok tych okien nie kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Tosiu, jeśli planujecie podjechać do Grubka to z całego serca odradzam. Spotkałam się z paroma złymi opiniami o nich a u sąsiada osobiście widziałam ich dzieło. Okna jak okna ale montaż pozostawia wiele do życzenia. Orety na Abatex też narzekają, ratunku wybrałam jedno http://ukrindustrial.com/img/ua/catalog/small/11493.jpeg Przynajmniej roboty możesz dalej prowadzić Do czasu znalezienia algorytmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.02.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Dziewczyny ja już popłakuję, okna jak okna ale wszyscy narzekają na monterów. Ja to chyba juz sama je będę montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Grubek jest po prostu do d.... Inaczej się tego nie da nazwać. U moich sąsiadów tak obsadzili okna, że płakać się chce. Pan G. przyjechał pokiwał głową i nawet nie poprawili A ja się pochwalę. U mnie wczoraj zamontowane zostały okienka. Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataB 20.02.2008 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 i co z tymi drzwiami zamówiliście stobrawę, byłam na ich stronie, wygląda nieźle ale jakie sa w rzeczywistości? któż to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Grubek jest po prostu do d.... Inaczej się tego nie da nazwać. U moich sąsiadów tak obsadzili okna, że płakać się chce. Pan G. przyjechał pokiwał głową i nawet nie poprawili A ja się pochwalę. U mnie wczoraj zamontowane zostały okienka. Nareszcie A ja dobrze pamietam, ze masz Jezierskiego????? Pojechać pojedziemy, a ja będę uzbrojona w twoje argumenty, zobaczymy, jeśli Wumil wybierze ich moze się uda negociować umowę. Napiszę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 i co z tymi drzwiami zamówiliście stobrawę, byłam na ich stronie, wygląda nieźle ale jakie sa w rzeczywistości? któż to wie Czekam na próbkę koloru, ale jak na razie prowadzą, na forum mają ludzie od nich drzwi i są zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Grubek jest po prostu do d.... Inaczej się tego nie da nazwać. U moich sąsiadów tak obsadzili okna, że płakać się chce. Pan G. przyjechał pokiwał głową i nawet nie poprawili A ja się pochwalę. U mnie wczoraj zamontowane zostały okienka. Nareszcie A ja dobrze pamietam, ze masz Jezierskiego????? Pojechać pojedziemy, a ja będę uzbrojona w twoje argumenty, zobaczymy, jeśli Wumil wybierze ich moze się uda negociować umowę. Napiszę wieczorem Zgadza się, mam od Jezierskiego. Z necierpliwością czekam na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Na prowadzenie wyszedł Abatex z Łodzi, szczegóły wkrótce!!! Profil salamander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.02.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Na prowadzenie wyszedł Abatex z Łodzi, szczegóły wkrótce!!! Profil salamander Czy mam rozumieć, że algorytm Wumila dał takie same wyniki, jak Twój?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Na prowadzenie wyszedł Abatex z Łodzi, szczegóły wkrótce!!! Profil salamander Czy mam rozumieć, że algorytm Wumila dał takie same wyniki, jak Twój?? Na to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.02.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Na prowadzenie wyszedł Abatex z Łodzi, szczegóły wkrótce!!! Profil salamander Czy mam rozumieć, że algorytm Wumila dał takie same wyniki, jak Twój?? Na to wygląda! Czułam, że tak będzie Czekam na ostateczną decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.02.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Już wiemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts