Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Fakt, że ze mną się raczej nie należy zakładać :-? Parę osób się przejechało :wink:

A aprobatę techniczną szanująca się firma umieszcza na stronie internetowej :-?

Usta mądrości przez Ciebie przemówiły

Idę sobie zrobić drinka

To zdróweczko :wink:

Tosinku kochany dawno mnie nie było u Ciebie ale stresy i takie inne mnie dopadły.Zaległości w czytaniu nadrobiłam i jedno co mi sie w oczy rzuciło to te piekne, cudne drzwi.Sliczne są. Takie idealnie w moim typie.Nad oknami tez sie zastanawiam, tyle tego jest ,ze nie wiem na co patrzec...pozdrawiam i zdrowia życzę :D :D :D

A ja mam jedno pytanko -CZY KTOŚ Z WAS CZEKAŁ NA OKNA TAK DŁUGO JAK JA!!!???? UMOWA PODPISANA BYŁA 17.12.2007 -A OKIEN BRAK -FIRMA JEZIERSKI -argument: "mają tylko jedną fanrykę i się nie wyrabiają z produkcją" :evil: :x

Kasiu,

ja umowę na okna podpisywałam około 10 stycznia a okna montowane były we wtorek. Termin motażu był i tak przesunięty bo pan, od którego brałam okna był na nartach.

Może zadzwoń do fabryki i spróbuj się dowiedzieć co się dzieje.

Może zadzwoń do fabryki i spróbuj się dowiedzieć co się dzieje.

Już nie mam siły z nimi gadac -bo co tydzień inna wersja. teraz się motają z roletami. Okna już podobno od tygodnia gotowe -ale coś im rolety nie wychodzą -a oni montują wszystko naraz :x

Sytuacja nie do pozazdroszczenia. Jak duze mają już opóźnienie?

Tosinku, normalnie nóż

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/88/ButterflyKnife.jpg/180px-ButterflyKnife.jpg się w kieszeni otwiera :evil:

Sugeruję środki zaradcze zewnętrzne:

http://www.aker.pl/img/ochrona_fizyczna.jpg

i wewnętrzne:

http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/111453788980606996.jpg

Tosiu dziekujemy za zalozenie komentarzy do naszego dziennika :). Zachecam do wpisywanie jakichkolwiek wskazowek , bo do naszej budowy jeszcze bardzo dluga droga :) ale damy rade !

Gratulacje za taki stan budowy i oczywiscie trzymam kciuki aby prace szly caly czas szybko i oczywiscie dobrze do przodu !

Pozdrawiamy Marta i Damian