tosinek 02.03.2008 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mnie mój Doratca powiedział tak: niech pani bierze we franku ale płaci za ratę jak w złotówkach, różnicę lokuje jakby franek miał kosztować 3,5 zł, kosztuje na dziś 2,23. I po co mi te złotówki jak i tak kończyć będę spłatę w euro. Ale płacenie mniejszej raty jest milsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 02.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tosinek, najserdeczniejsze zyczenia, zwlaszcza szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2008 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Tosinek, najserdeczniejsze zyczenia, zwlaszcza szybkiej przeprowadzki. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DoCentus 02.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Muszę się dopisać bo jak mi się coś podoba to zawsze chwalę . Tyle ładnych zdjęć z budowy i nie tylko to nie widziałem. Widzę co mnie czeka ale wbrew pozorom u mnie nie mniejszy optymizm niż ten promieniujący z tego dziennika. Będę ściągał (przyznaję się dobrowolnie) wszystko co najlepsze. Liczę na przebaczenie. Zaczynam więc plagiatować. Kiedyś widziałem na forum super umowę Karoliny. Muszę ją odszukać i porównać z Tosinkową . Tylko czy teraz wykonawcy chcą podpisywać cokolwiek? Wszak inwestorów jest więcej niż fachowców? 96 DNI d stanu surowego z! - gratulacje spóźnione ale szczere. To mnie napawa optymizmem. Wprawdzie jeszcze architekt, pozwolenie, kredyt ale jeśli fachowcowi "wypadnie" jakaś budowa może zdążę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.03.2008 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 A korzystaj Wać Pan dowoli.I nie buduj zanim nie podpiszą!!! Jak niechcą to znajdź takich co podpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BMC 07.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Mnie mój Doratca powiedział tak: niech pani bierze we franku ale płaci za ratę jak w złotówkach, różnicę lokuje jakby franek miał kosztować 3,5 zł, kosztuje na dziś 2,23. I po co mi te złotówki jak i tak kończyć będę spłatę w euro. Ale płacenie mniejszej raty jest milsze Na franki trzeba uważać, jak się planuje wcześniejszą spłatę. Na różnicy w kursach kupna i sprzedaży można mocno dostać po kieszeni. A co do lokowania różnicy - to jeszcze pytanie, w co. Bo jak w TFI, to nie najlepszy pomysł. A tak ogólnie - super domek. Trzymam kciuki za powodzenie dalszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Tosinku, co u Ciebie taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.03.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 cisza przed burzą, ale za to jaka cisza małżeńska, powód znacie - okna. Mam dość!! Zamówiłam dwie ekipy i muszę wszystko odwoływać, albo go sprzedam, nich cieszy kogo innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 cisza przed burzą, ale za to jaka cisza małżeńska, powód znacie - okna. Mam dość!! Zamówiłam dwie ekipy i muszę wszystko odwoływać, albo go sprzedam, nich cieszy kogo innego mąż czy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.03.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 mĄŻ I dom - wtej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 mĄŻ I dom - wtej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.03.2008 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nie łam się tosinek - na pewno osiągniecie porozumienie - a jak nie to go przyciśnij ( dosłownie ) - jak mu zabraknie tchu to zmięknie .Wiem co to znaczy . U nas nieomal doszło do rozwodu przy glazurach .Na szczęscie już są w 90% położone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.03.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Ja poprostu jestem wściekła, po zamawiałamfachowców i teraz muszę wszystko poodwoływać co grozi w efekcie brakiem rąk do pracy. Wuil przyczepił się do zapisów umowy, beeeee. Ale cóż walczymy. A teraz mi się jeszcze rozchorował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 20.03.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Z okazji Świąt Wielkanocnych:miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychać i szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie.http://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka2395.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 20.03.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Tosinku, wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzacych Swiat, duzo spokoju i cierpliwosci http://images34.fotosik.pl/186/8997b011a48e2ca4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.03.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! http://img152.imageshack.us/img152/8632/wielkanocnejajkave2.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://republika.pl/blog_ds_1189624/2431110/tr/globepaques006.gif Oby zdrówko dopisało, by jajeczko smakowało, by szyneczka nie tuczyła atmosfera była miła, by zajączek uśmiechnięty przyniósł wreszcie te prezenty. WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.03.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych http://www.wks-grunwald.poznan.pl/foto/wielkanoc2007.jpg Buziaczki D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.03.2008 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/186/08ebd94d95777879m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ze świątecznego korzystam zwyczaju,By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w majuI życzyć Wam naprawdę z całą serdecznościąBy święta napełniły Wam duszę radością http://kartki.net.pl/kartki/3/102.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts