kropkq 25.03.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Ekipa ma wchodzić na stan O po 26 maja, więc czas mnie goni a moja ma wejść na początku kwietnia i też czas mnie goni ...tylko ten mój czas chyba szybszy od Twojego.....aż się boję , że mnie przegoni...i co ja wtedy zrobię Ty masz duuuużżzo czasu ..nie przejmuj się..... myśle że w tym czasie to u mnie cieśla będzie siadział na dachu jak dobrze pójdzie ..oczywiście No wiesz .... dziś niedziela a Ty do malowania sie bierzesz ..jak pracy Ci brak to może do mnie też wpadnij ZAPRASZAM później grila zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.03.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Nie ma sprawy, właśnie wróciliśmy, pół płota pomalowaliśmy, zrobiłam kolejne ognisko tym razem z kiełbasą i prawie zaadoptowaliśmy owczarka kaukaskiego, którego nazwałam Pychota. Chyba psiak sąsiadów. Oleńko ja mam jeszcze fundament do robiórki,więc o jeden etap więcej. Mam już wreszcie zamówioną silkę z Niemiec. Wyprodukują mi ją dopiero pod koniec kwietnia ale już jest więc można już zaczynać. przede mną inne dziwne zakupy np abrisol, co to do czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.03.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzis pani architekt odbiera moje POZWOLENIA NA BUDOWĘ a co z Twoim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.03.2007 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Dzis pani architekt odbiera moje POZWOLENIA NA BUDOWĘ a co z Twoim???? Buuu zazdroszczę u nas jeszcze nie, czy ja dobrze rozumiem, że czekaliście na pozwolenie 2 tygodnie????? Ja też chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.03.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Tak właściwie to nawet krócej bo dokumenty zostały złożone nie jak miało być 19.03 tylko 21.03( pani architekt troszkę mnie okłamała , żebym się nie martwiła) ale niepełna dokumentacja później jeszcze doniesiono dokumenty dotyczące warunków z wodociągów tak więc 26.03 dotarły wszystkie dokumenty czyli tak naprawdę otrzymałam pozwolenie w 4dni ale to juz zasługa mojej architektki ma chyba układy i wszystko w dokumentacji było ok. i niczego nie brakowało ciekawe jak długo Tobie karzą czekać teraz będę startowac po pożyczkę....ile tam będę czekać ..czy wogóle otrzymam pozdrawiam i trzymam kciuki ws pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.03.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 To ja chyba założę bluzkę z dekoldem i w poniedziałek lecę do pana Mariusza, a nóż ...... Kropeczko pobiłaś rekord Polski!!!!! To okazuje się,że my złożyłyśmy pozowlenie przed Tobą, hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.03.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Tylko żebyś się nie przeziębiła bo słoneczko świeci ale wiaterek lekko chłodnawy założę bluzkę z dekoldem i w poniedziałek lecę do pana Mariusza uważaj ...bo możesz być posądzona o molestowanie no i co na to powie Twój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.03.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Zazdrosny jest o każdego więc się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 No to ja Cię głaszczę po głowie i nie smuć sie juz nigdy Maluj Swój płotek i wklejaj zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 04.04.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 GRATULUJĘ odbioru POZWOLENIA Ja juz mam uprawomocnione własnie dzisiaj tego dokonałam bo potrzebne jest mi z decyzją ostateczną do banku, zakupiłam tablice budowlaną A murarze może wejda po świętach ok.16.04...myslę, że u ciebie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.04.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Nawet nie wiesz jak niesamowicie się cieszę, niestety nasz pan przyjdzie dopiero w maju na fundamenty a w czerwcu zrobi resztę. I jeszcze czeka nas rozbiórka. A przed chwilą mój ukochany zażyczył sobie co bym narysowała mu sufity na dole. Bo właśnie myśli nad elektryką. Obiecał, że będzie domek inteligenty. I ja jestem w kropce Jak to ma wyglądać, przyznam, że opcja fala trochę mi się znudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.04.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Malutki baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja I beczy cichutko: Wesołego Alleluja! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1390.jpgkropkq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Słotkie dzięki Oleńko, i tobie i wszystkim dużo refleksji, mądrych decyzji i konsekwencji w życiuhttp://bestbook.pl/grafika/klipart/baranek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Piękna lista zakupów , pan Dąbrówka fajny gość .A tak naprawdę to nie kupuj wszystkiego od razu ( chyba że masz gdzie składować ) .Zabezpiecz sobie w składzie budowlanym .Rzeczywistość pokaże że to ekipa powie co i kiedy im potrzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 05.04.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Piękna lista zakupów , pan Dąbrówka fajny gość .A tak naprawdę to nie kupuj wszystkiego od razu ( chyba że masz gdzie składować ) .Zabezpiecz sobie w składzie budowlanym .Rzeczywistość pokaże że to ekipa powie co i kiedy im potrzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.04.2007 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Chyba mnie nie stać na nie kupowanie, wszystko tak drożeje, że ja się niedługo załamię. A składować będę najwyżej w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.04.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 tosinek Jaki wielki domek sobie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.04.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 On ma tylko 180 m2 użytkowej? Nie wygląda na taki, prawda? A salon z jadalnią ma 47m2. Jedna wielka imprezownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.04.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 [img]http://www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/wielkanoc.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 19.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Zaczyna sie na calego udanych zakupow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts