tosinek 27.03.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Profil salamander 3 d z Abatexu z Łodzi, pan własciciel wykazał się wszystkimi możliwymi kwiatami. Nie wiem ilu jest komorowy ale dostaliśmy niskoemicyjne szyby antywłamaniowe. Monataż ma byc na początku kwietnia. A jak wyliczyłam nie płacę za mareting. Zobaczymy. Na razie plan jest taki7.04 okna15.04 ocieplenie21.04 wylewkipotem tynkia potem sie zacznie, kochanie ja nie chcę tej glazury!!! Juz się boję brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tosinku, nie wierzę własnym oczom Nareszcie Moje największe gratulacje Faktem jest, że jeśli Wumil zażyczy sobie papiry na chiński gres - to se poczekacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.03.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 GRATULACJE!!!!http://www.4metal.pl/zdjecia/135_1_race2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.03.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 papiry na chiński gres - to se poczekacie a są takie? Może też sobie zażyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 papiry na chiński gres - to se poczekacie a są takie? Może też sobie zażyczę Wątpię, czy są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.03.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Przecież żartowałam Chociaż podoba mi się gres za 135zł/m to chyba niestety będzie właśnie "chiński" z marketu za 25zł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ceny na podłodze nie kładziesz, tylko płytki, byle był efekt, nie ważne za ile nie ma co przepłacać, nie? znam to już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.03.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie wiem jesli będzie chiński to NAPEWNO zarząda świadectwa, że nie jest ów gre nosicielem sars. Ale kto wie???? Narazie oprracował rewelacyjną metodę montarzu okien, na jąkąś super folię i taśmę, według jakieś tam najnowszej normy niemieckiej i będzie szkolil pana, który nam okna będzie montować. Ciekawe, kto to przeżyje. Chyba jednak nie ja po tych moich grypach, czegoś tam nie pokojącego doczytano się w moim ekg. Znowu jestem na zwolnieniu a jutro na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 28.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tosinku, zdrówka Ci życzę przede wszystkim i oby z serduchem wszystko było ok. A my też już może niebawem ruszamy z budową. Jak coś już będzie wystawało z ziemi to zapraszamy z rewizytą Pzdr Dominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.03.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tosinku, zdrówka Ci życzę przede wszystkim i oby z serduchem wszystko było ok. A my też już może niebawem ruszamy z budową. Jak coś już będzie wystawało z ziemi to zapraszamy z rewizytą Pzdr Dominka świetnie ale współczuję ceny tak galopują, że hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 28.03.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No coś ty, a mnie zapewniają, że takie szaleństwo jakie miało miejsce rok temu nie powtórzy się. Owszem ceny nie spadają, ale też raczej nie pikują w górę, raczej to są stabilne wzrosty. No ale pożyjemy zobaczymy. Na razie cieszę się bo chyba znalazłam niedrogiego fachowca od więźby i deskowania, jeszcze tylko kwestia dogadania terminów. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.03.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Moim zdaniem szaleją, widzę to po materiałach dziwnych no wełna. Ale cóż napewno trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.03.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 a wykończeniówka też nie tanieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Buuu, za to agd tanieje Moje sprzęta w większości już można dziś 200/sztuka taniej nabyć w tym samym sklepie Może się Wam zbilansuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 28.03.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 No , no - gratuluję decyzji okiennej .A tak na marginesie i przy okazji kwoty za okna : przyzwyczaj się , że w wykończeniówce wszystko kosztuje 10.000 zł bądź wielokrotność tej kwoty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.03.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 No , no - gratuluję decyzji okiennej . A tak na marginesie i przy okazji kwoty za okna : przyzwyczaj się , że w wykończeniówce wszystko kosztuje 10.000 zł bądź wielokrotność tej kwoty . Wicuś a mojego smsa to ty odebrałeś???? Bo o jakość tego twojego tynku pytałam. A co do cen? Oszczędzać będę na robociźnie, tj zrób se sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 31.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jak zapewne zauważyłaś SMS-y odbieram , czasem nawet na nie odpisuję . Odczytałem go wcześniej , nie mogłem jednak od razu odpisać , potem zapomniałem , następnie byłem łaskaw sobie przypomnieć .NO I ODPISAŁEM . A najlepiej to sobie przyjedźcie na wizję lokalną - nawet jak mnie nie bedzie proszę sobie wnikliwie pooglądać efekty , wynotować spostrzeżenia i mi przekazać ( będą jeszcze mi kończyć taras - to im każę poprawić ) . Może ja czegoś nie dostrzegłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 I tak zupełnie nie winnie doniosę, że mam zamontowane okna Na foto musicie poczekać, padam Ty... Ty... Ty... się okropnie zachowujesz Jak tak można??!!! Ty wiesz, ile my już czekamy na te okna? Gratuluję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 09.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A niech mnie - to Wy się zaraz wprowadzać będziecie .Jak okna i trzwi są to w zasadzie zamieszkać można .A będąc na miejscu łatwiej prowadzić prace wykończeniowe .Dobra , dobra - wiem , żartowałem .Ale faktem jest , że okna to poważny wydatek , wielki krok w stronę wykończeniówki , no i nadają budynkowi wyglądu .Oczywiście gratulacje - fotki jakieś zamieścić proszę jak najszybciej .Wprosił bym się na oglądanie - ale wiesz przecież , że jestem zarobiony na maksa i często po 22 wracam z budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts