tosinek 15.04.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oliwka też mi się podoba Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz chyba sobie muszę kupić fotel na kółkach Miko!!! a co złamałaś???? kostkę????? strasznie współczuję!!!! Koniecznie ćwicz!!!! Ja po dwie godziny ćwiczyłam. A jak będą Ci gips ściągać to kup sół bocheńską i mocz!!!! Działa cuda. A potem to codzienne ćwiczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 kostkę ..jak mam ćwiczyć? co mam robić??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.04.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 kostkę ..jak mam ćwiczyć? co mam robić??????? na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 15.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jesteś niesamowita Nie wpadłabym na to żeby gres poddać testowi.. Bardzo sie cieszę,że będziesz na zlocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Tosinku, test bombowy. Moze napisz coś wiecej, co to za gres i gdzie to cudo mozna dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.04.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Tosinku, test bombowy. Moze napisz coś wiecej, co to za gres i gdzie to cudo mozna dostać Kochana takie rzeczy to tylko w Brico Teraz gresik leży na balkonie gdzie poddajemy go brudzeniu atmosferycznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 16.04.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tosinku, powiedz mi proszę czy robiliście wyłaz dachowy? I czy macie terivę wzmocnioną dodatkowym podciągiem, bo nie jestem pewna ? Nam architekt-adaptator zaprojektował strop wylewany, ale podobno jakiś strasznie grubaśny=dużo droższy i w robociźnie i w materiale, i możnaby to zmienić na terivę,wzmocnić podciągiem+dodatkowe zbrojenia pod ścianki działowe - czy Wy tak macie?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tosinku, powiedz mi proszę czy robiliście wyłaz dachowy? I czy macie terivę wzmocnioną dodatkowym podciągiem, bo nie jestem pewna ? Nam architekt-adaptator zaprojektował strop wylewany, ale podobno jakiś strasznie grubaśny=dużo droższy i w robociźnie i w materiale, i możnaby to zmienić na terivę,wzmocnić podciągiem+dodatkowe zbrojenia pod ścianki działowe - czy Wy tak macie? pozdro 1, Wyłaz mamy 2. mamy dodatkowe podciągi w ogóle daliśmy strop do konstruktora, do przeliczenia. Z czego budujecie dom???? 3. na górze mamy podciąg pod śicankami między sypilniami dzieci 4 mamy dwie scianki z gips - kartonu napisz z czego to ci powiem co i jka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 kostkę ..jak mam ćwiczyć? co mam robić??????? na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali????? Gips mam do kolana ale na razie niepełny bo miałam ogromny obrzęk . Kostka była jak pomarańcza . W sobotę jadę na zdjęcie i założenie już całkowitego . No to ruszam paluchami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.04.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tosinku, test bombowy. Moze napisz coś wiecej, co to za gres i gdzie to cudo mozna dostać Kochana takie rzeczy to tylko w Brico Teraz gresik leży na balkonie gdzie poddajemy go brudzeniu atmosferycznemu. To jutro zawitam sobie do Brico i zobaczę na żywo to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 16.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Będziemy budować z bk24 cm, ścianki działowe z czerwonej cegły/pustaka może plecewice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Będziemy budować z bk24 cm, ścianki działowe z czerwonej cegły/pustaka może plecewice. Bo w projekcie jest strop z porotermu i jak bym go miala to bym go zrobiła nie masz dodatkowych podciągów, A z bk może jest jakiś odpowiednik zapytaj kierbuda. Możesz nie mieć dodatkowych podciagów od wykusza w salnonie, jeśli bedziesz mogła dozbroić belkę na zamówienie a to nie u każdego. Zapytaj się producenta terrivy, nasz nie chciał dozbrajać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Tosinku, test bombowy. Moze napisz coś wiecej, co to za gres i gdzie to cudo mozna dostać Kochana takie rzeczy to tylko w Brico Teraz gresik leży na balkonie gdzie poddajemy go brudzeniu atmosferycznemu. To jutro zawitam sobie do Brico i zobaczę na żywo to cudo Widziałam je i w Prakiterze, więc nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 kostkę ..jak mam ćwiczyć? co mam robić??????? na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali????? Gips mam do kolana ale na razie niepełny bo miałam ogromny obrzęk . Kostka była jak pomarańcza . W sobotę jadę na zdjęcie i założenie już całkowitego . No to ruszam paluchami A niechcę Ci tej kostki operować???? Krócej siedzisz w gipsie,zapytaj się czy dadzą ci gips lekki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 kostkę ..jak mam ćwiczyć? co mam robić??????? na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali????? Gips mam do kolana ale na razie niepełny bo miałam ogromny obrzęk . Kostka była jak pomarańcza . W sobotę jadę na zdjęcie i założenie już całkowitego . No to ruszam paluchami A niechcę Ci tej kostki operować???? Krócej siedzisz w gipsie,zapytaj się czy dadzą ci gips lekki?? operowac nie chcę Ale dzisiaj...nie wiem czy tak miałaś strasznie mnie boli i mam wrażenie , że jak cgodzę o kulach to jakby mi ta noga miała odpaść jakaś taka dziwna się robi..jutro chyba jadę niech zobaczą co i jak przepraszam, że was tu tak zanudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.04.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Miko nie zanudzasz!!!! Ja wiem, że jak ktoś cierpi to się musi wyżalić. Jak boli to może źle nastwili???? W ktorym szpitalu byłaś????? Mnie cały czas bolało, ale wiem, że każdy ból się kiedyś kończy więc po 12 tygodniach się skończył. Nie chcę Cię martwić, ale na 6 tygodniach to się nie skończy. TO jest bardzo skoplikowane złamanie, u mnie poszły diwe kostki. Niemartw się 31.05 pięknie Cię wysmarujemy w domki na gipsie na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 17.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 My mamy Purmo Chyba prosiłaś mnie o moją elewację zaraz ci wyślę..zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.04.2008 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 My mamy Purmo Chyba prosiłaś mnie o moją elewację zaraz ci wyślę..zapomniałam Purmo!!! wyszło 60 % ceny grzejników z hurtowni pana hydraulika. Kazałam powiedzieć Wumilowi, żeby powiedział, ze rabat 10% mnie obraża!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julienx 18.04.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Mam grzejniki firmy Jaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2008 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Mam grzejniki firmy Jaga I jak zadowoleni jesteście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts