Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

Oliwka też mi się podoba :D

Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie :roll:

Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz

:roll: chyba sobie muszę kupić fotel na kółkach :lol:

Miko!!! a co złamałaś???? kostkę????? strasznie współczuję!!!! Koniecznie ćwicz!!!! Ja po dwie godziny ćwiczyłam. A jak będą Ci gips ściągać to kup sół bocheńską i mocz!!!! Działa cuda. A potem to codzienne ćwiczenia

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tosinku,

powiedz mi proszę czy robiliście wyłaz dachowy? I czy macie terivę wzmocnioną dodatkowym podciągiem, bo nie jestem pewna ? Nam architekt-adaptator zaprojektował strop wylewany, ale podobno jakiś strasznie grubaśny=dużo droższy i w robociźnie i w materiale, i możnaby to zmienić na terivę,wzmocnić podciągiem+dodatkowe zbrojenia pod ścianki działowe - czy Wy tak macie?

pozdro

Tosinku,

powiedz mi proszę czy robiliście wyłaz dachowy? I czy macie terivę wzmocnioną dodatkowym podciągiem, bo nie jestem pewna ? Nam architekt-adaptator zaprojektował strop wylewany, ale podobno jakiś strasznie grubaśny=dużo droższy i w robociźnie i w materiale, i możnaby to zmienić na terivę,wzmocnić podciągiem+dodatkowe zbrojenia pod ścianki działowe - czy Wy tak macie?

pozdro

1, Wyłaz mamy

2. mamy dodatkowe podciągi w ogóle daliśmy strop do konstruktora, do przeliczenia. Z czego budujecie dom????

3. na górze mamy podciąg pod śicankami między sypilniami dzieci

4 mamy dwie scianki z gips - kartonu

napisz z czego to ci powiem co i jka

kostkę :roll: ..jak mam ćwiczyć? :roll: co mam robić???????

na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali?????

Gips mam do kolana ale na razie niepełny bo miałam ogromny obrzęk . Kostka była jak pomarańcza :roll: . W sobotę jadę na zdjęcie i założenie już całkowitego :roll: . No to ruszam paluchami :D

Będziemy budować z bk24 cm, ścianki działowe z czerwonej cegły/pustaka może plecewice.

Bo w projekcie jest strop z porotermu i jak bym go miala to bym go zrobiła nie masz dodatkowych podciągów, A z bk może jest jakiś odpowiednik zapytaj kierbuda. Możesz nie mieć dodatkowych podciagów od wykusza w salnonie, jeśli bedziesz mogła dozbroić belkę na zamówienie a to nie u każdego. Zapytaj się producenta terrivy, nasz nie chciał dozbrajać

Tosinku,

test bombowy. Moze napisz coś wiecej, co to za gres i gdzie to cudo mozna dostać :D

Kochana takie rzeczy to tylko w Brico :D :D :D :D

Teraz gresik leży na balkonie gdzie poddajemy go brudzeniu atmosferycznemu.

To jutro zawitam sobie do Brico i zobaczę na żywo to cudo :D

Widziałam je i w Prakiterze, więc nie ma problemu

na początek ruszaj palcami. a po tem potrzymaj w górze. masz normamlny gips???? Ile Ci dali?????

Gips mam do kolana ale na razie niepełny bo miałam ogromny obrzęk . Kostka była jak pomarańcza :roll: . W sobotę jadę na zdjęcie i założenie już całkowitego :roll: . No to ruszam paluchami :D

A niechcę Ci tej kostki operować???? Krócej siedzisz w gipsie,zapytaj się czy dadzą ci gips lekki??

A niechcę Ci tej kostki operować???? Krócej siedzisz w gipsie,zapytaj się czy dadzą ci gips lekki??

:o operowac :o :cry: :cry: nie chcę :-?

Ale dzisiaj...nie wiem czy tak miałaś :roll: strasznie mnie boli i mam wrażenie , że jak cgodzę o kulach to jakby mi ta noga miała odpaść :oops: jakaś taka dziwna się robi..jutro chyba jadę niech zobaczą co i jak :roll: przepraszam, że was tu tak zanudzam :oops:

Miko nie zanudzasz!!!! Ja wiem, że jak ktoś cierpi to się musi wyżalić. Jak boli to może źle nastwili???? W ktorym szpitalu byłaś????? Mnie cały czas bolało, ale wiem, że każdy ból się kiedyś kończy więc po 12 tygodniach się skończył. Nie chcę Cię martwić, ale na 6 tygodniach to się nie skończy. TO jest bardzo skoplikowane złamanie, u mnie poszły diwe kostki. Niemartw się 31.05 pięknie Cię wysmarujemy w domki na gipsie na zlocie.