daggulka 19.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Tośka...mam aluminiowe grzejniki z Krakowskiej Fabryki Armatury... na nasz domek (130m pow.używtkowej, podłogówki w wiatrołapie , holu, kuchni i łazienkach- tam grzejników nie ma )wyszło 85 żeberek każde po 32zł , czyli w sumie 2720zł za grzejniki....do tego osprzęt jakiś 1000zł. Kurcze...faktycznie dośc sporo Ci wyszło ...ale niestety hydraulika w domu ogólnie jest droga... jak tak policzę, to też nas szarpnęło za całość jakieś 25.000zł z robocizną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Właśnie wróciłam z schopingu, zamiast butów kupiłam sobie rury za 6700. powiem wam tyle, że moja cena to 6700 a pana Hydro rachynek był na 12tys. No to bra mozecie mówić do mnei Mss Rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 24.04.2008 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wieki na muratora i do Ciebie nie zagladalam, a tu tymczasem juz kaloryfery, szafki do lazienek... Gratuluje i jestem pod wrazeniem umiejetnosci targowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.04.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Wieki na muratora i do Ciebie nie zagladalam, a tu tymczasem juz kaloryfery, szafki do lazienek... Gratuluje i jestem pod wrazeniem umiejetnosci targowanWszelki duch!! Wiktorio, to miło, że wpadłaś!!!!! Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Przyszlam sie przywitac, choc juz od dawna do Ciebie zagladalam. W koncu poczulam sie sprowokowana upatrzeniem tej samej szafki pod umywalke! A mozna wiedziec jak to zrobilas, ze zaplacilas za nia 150 zamiast 400?? Ja tez tak kcem! Trzymam kciuki i czekam na wnetrza, bo na budowie niestety sie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2008 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Przyszlam sie przywitac, choc juz od dawna do Ciebie zagladalam. W koncu poczulam sie sprowokowana upatrzeniem tej samej szafki pod umywalke! A mozna wiedziec jak to zrobilas, ze zaplacilas za nia 150 zamiast 400?? Ja tez tak kcem! Trzymam kciuki i czekam na wnetrza, bo na budowie niestety sie nie znam. A bo w Ikeii na Targówku ją wyprzedają więc może i tak Ci się opłaca pojechać po nią????? Wczoraj pan hudro zarządał grzejników i znowu walczę o ceny!!!! A kupiłam sobie brodziki koła Pacyfik, zamiast 630 (cena w sklepie firmowym) kupiłam za 450!!! Ładnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Przyszlam sie przywitac, choc juz od dawna do Ciebie zagladalam. W koncu poczulam sie sprowokowana upatrzeniem tej samej szafki pod umywalke! A mozna wiedziec jak to zrobilas, ze zaplacilas za nia 150 zamiast 400?? Ja tez tak kcem! Trzymam kciuki i czekam na wnetrza, bo na budowie niestety sie nie znam. A bo w Ikeii na Targówku ją wyprzedają więc może i tak Ci się opłaca pojechać po nią????? Wczoraj pan hudro zarządał grzejników i znowu walczę o ceny!!!! A kupiłam sobie brodziki koła Pacyfik, zamiast 630 (cena w sklepie firmowym) kupiłam za 450!!! Ładnie??? Noooo, moze by sie oplacalo . Chyba musze sie do Ciebie zapisac na kurs taniego kupowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.04.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja też dawno nie byłam, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 ja też dawno nie byłam, dzień dobry A witam, ja tam do Cie zaglądam ale z braku czasu nie piszę eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 W kwestii elewacji -oddaję swój głos na kolor nr 2 (jeśli wybory jeszcze aktualne.. ) http://images34.fotosik.pl/216/ef11db538607355c.jpg W imieniu osób, które kupują gres (lub przymierzaja się do tego) -DZIĘKUJĘ ZA TEST GRESU CHIŃSKIEGO ZA 29,00zl/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak wymyślimy nowe testy to będziemy was informować. Co do elewacji, jest kolor nr 4. Malowałam w nocy, jak zrobię zdjęcie to ujawnię. A na razie lecę załatwiać TANIE super drogie grzejniki. Ms Rabat wkracza do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak wymyślimy nowe testy to będziemy was informować. Co do elewacji, jest kolor nr 4. Malowałam w nocy, jak zrobię zdjęcie to ujawnię. A na razie lecę załatwiać TANIE super drogie grzejniki. Ms Rabat wkracza do akcji A myslalam, ze Krakusy to centusie... Nie masz moze rodziny w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 coś jakoś dużo ostatnio tych promocji w Ikea.. aż chyba się tam przejadę z ciekawości, może coś wypatrzę?? Super zestawik dla dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak wymyślimy nowe testy to będziemy was informować. Co do elewacji, jest kolor nr 4. Malowałam w nocy, jak zrobię zdjęcie to ujawnię. A na razie lecę załatwiać TANIE super drogie grzejniki. Ms Rabat wkracza do akcji A myslalam, ze Krakusy to centusie... Nie masz moze rodziny w Poznaniu? Ja tam ze stolicy ale zawsze mówię, że któryś z moich antenatów z pejsami chodził A kupiłam dzisiaj grzejnik do panienek łazienki za ....270, cena katalogowa 390 http://gorgiel.com.pl/foto_duze/FD1_268.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 coś jakoś dużo ostatnio tych promocji w Ikea.. aż chyba się tam przejadę z ciekawości, może coś wypatrzę?? Super zestawik dla dziewczyn A do radzam, ale nie w sobotę,jakoś wtedy tylko obcieractwa ludzkiego się nabawisz a nie promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 niezły sprzęcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 niezły sprzęcik A właścicielki łazienki............. jeszcze lepsze. Wymyśliłam dzisiaj, że jeszcze im prawdziwą toaletkę zrobię, z dużym lustrem ito. W końcu starsza już zaczeła się pacykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jak wymyślimy nowe testy to będziemy was informować. Co do elewacji, jest kolor nr 4. Malowałam w nocy, jak zrobię zdjęcie to ujawnię. A na razie lecę załatwiać TANIE super drogie grzejniki. Ms Rabat wkracza do akcji A myslalam, ze Krakusy to centusie... Nie masz moze rodziny w Poznaniu? Ja tam ze stolicy ale zawsze mówię, że któryś z moich antenatów z pejsami chodził A kupiłam dzisiaj grzejnik do panienek łazienki za ....270, cena katalogowa 390 A ten grzejnik to gdzie wytargowalas? Kurcze, jak mi imponujesz, kobieto! Pejsy nie pejsy, mozesz nawet miec brode . Moj maz to by sie z Toba ozenil od razu, bo ja to tylko przeplacac umiem . A toaletke jaka kombinujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o toaletkę to chyba poszukam czegoś na Kole, w starociach. Albo im zrobię z maszyny do szycia stolik albo coś lekkiego z malutką szuflatką, koniecznie drewno. Dziewczyny mają dużą łazienkę, około 20 m2 i będą miały tam także garderobę, innymi słowy prawdziwa gotowialnia Jeśli chodzi o zamąż pójście Wymil nie odda nawet za stado wielbłądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts