malgos2 26.04.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o toaletkę to chyba poszukam czegoś na Kole, w starociach. Albo im zrobię z maszyny do szycia stolik albo coś lekkiego z malutką szuflatką, koniecznie drewno. Dziewczyny mają dużą łazienkę, około 20 m2 i będą miały tam także garderobę, innymi słowy prawdziwa gotowialnia Jeśli chodzi o zamąż pójście Wymil nie odda nawet za stado wielbłądów No cale szczescie, bo tak to moja najwieksza konkurencja bys zostala Tyz mysle o takiej antycznej toaletce, bo te nowoczesne to albo ich nie ma, albo sa takie brzydkie, ze hej. O! A propos! Znalazlam jedna na allegro i zaraz wkleje u siebie w dzienniku jako ostrzezenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jest jedna zasada kupowania, im obskurniej tym taniej, zamiast marmurów rabat!!! I miła obsługa, Ja do podłogówki wavina kupiłam po 3 zł za m2. Znalazłam hurtownię co traktują mnie po ludzku. Tak samo było z wełną, upust 40 %. Dzisiaj znowu miałam taką awanturę na dole, od mojej ciotki, że nic tylko się wyprowadzić muszę. A że kasy nie dużo, to wiecie jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jest jedna zasada kupowania, im obskurniej tym taniej, zamiast marmurów rabat!!! I miła obsługa, Ja do podłogówki wavina kupiłam po 3 zł za m2. Znalazłam hurtownię co traktują mnie po ludzku. Tak samo było z wełną, upust 40 %. Dzisiaj znowu miałam taką awanturę na dole, od mojej ciotki, że nic tylko się wyprowadzić muszę. A że kasy nie dużo, to wiecie jak to jest Kurcze, moj maz ma rodzine w Warszawie, moze wy krewnymi jestescie? On tak samo ma (z obskurnymi miejscami). Nie, zebym ja za marmurami przepadala - tez nie, ale on ma wiekszy talent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jest jedna zasada kupowania, im obskurniej tym taniej, zamiast marmurów rabat!!! I miła obsługa, Ja do podłogówki wavina kupiłam po 3 zł za m2. Znalazłam hurtownię co traktują mnie po ludzku. Tak samo było z wełną, upust 40 %. Dzisiaj znowu miałam taką awanturę na dole, od mojej ciotki, że nic tylko się wyprowadzić muszę. A że kasy nie dużo, to wiecie jak to jest Kurcze, moj maz ma rodzine w Warszawie, moze wy krewnymi jestescie? On tak samo ma (z obskurnymi miejscami). Nie, zebym ja za marmurami przepadala - tez nie, ale on ma wiekszy talent... I jeszcze jedno omijam z daleka Bartycą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Jest jedna zasada kupowania, im obskurniej tym taniej, zamiast marmurów rabat!!! I miła obsługa, Ja do podłogówki wavina kupiłam po 3 zł za m2. Znalazłam hurtownię co traktują mnie po ludzku. Tak samo było z wełną, upust 40 %. Dzisiaj znowu miałam taką awanturę na dole, od mojej ciotki, że nic tylko się wyprowadzić muszę. A że kasy nie dużo, to wiecie jak to jest Kurcze, moj maz ma rodzine w Warszawie, moze wy krewnymi jestescie? On tak samo ma (z obskurnymi miejscami). Nie, zebym ja za marmurami przepadala - tez nie, ale on ma wiekszy talent... I jeszcze jedno omijam z daleka Bartycą Ta kanalia mi nie grozi, bo nawet nie wiem, gdzie mieszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.04.2008 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 I dobrze, ze nie wiesz ale wy tam u Kraka to pewnie macie jakieś takie dzikie centrum handlowe dla grubych portmonetek?????Znalazłam toaletkę ale jej wkleić nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.04.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 I dobrze, ze nie wiesz ale wy tam u Kraka to pewnie macie jakieś takie dzikie centrum handlowe dla grubych portmonetek????? Znalazłam toaletkę ale jej wkleić nie umiem Mamy Max-Fliz itp. Uwielbiam je wszystkie . Na szczescie wszystkie sa w jednym miejscu, wiec mozna latwo ominac. Najgorsze nawet nie sa te ceny, ale sprobuj tam kogos pracujacego znalezc. Wchodzisz i od razu wygladasz na taka, co tylko przyszla poogladac. No normalnie strach sie bac. A z fotkami to mozesz miec problem jezeli uzywasz fotosika, bo wlasnie robia konserwacje systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.04.2008 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dzięki za sugestię, moze jednak nie znikną Ja to mam w nosie takie traktowanie, kiedyś w sklepie Diora chciano wyprosić mnie ze sklepu, niby że żle wyglądam. Idąc w slady męza mojej koleżanki, od razu wypaliłam z Menagerem poproszę! Panienka na to, ale ten pan mówi tylko po francusku! Ja na to: nie szkodzi. Pan przyszedł, ..........pogadaliśmy a panienka..............ma nową pracę!!! A sprawa poszła o moją kurteczkę, niby, że źle wygladam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 A właścicielki łazienki............. jeszcze lepsze. Wymyśliłam dzisiaj, że jeszcze im prawdziwą toaletkę zrobię, z dużym lustrem ito. W końcu starsza już zaczeła się pacykować No to ja i u Ciebie się pochwalę : http://foto3.m.onet.pl/_m/35073b98aa33235b93b616f52f4c5a8b,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/8ee7e5ad59cef3b9eee49425d0787fb1,5,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/e63c58d8502e50ecfd201b9d5478ccbc,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/253d6fac37b72cf058231914d23e0936,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/de7c79212c168e6128c9cae50cf6b6ee,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/536bc626a16ad2567e0b081a4006c591,5,19,0.jpg Moja prababcina toaletka z 1933r, która w piątek wróciła z renowacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dzięki za sugestię, moze jednak nie znikną Ja to mam w nosie takie traktowanie, kiedyś w sklepie Diora chciano wyprosić mnie ze sklepu, niby że żle wyglądam. Idąc w slady męza mojej koleżanki, od razu wypaliłam z Menagerem poproszę! Panienka na to, ale ten pan mówi tylko po francusku! Ja na to: nie szkodzi. Pan przyszedł, ..........pogadaliśmy a panienka..............ma nową pracę!!! A sprawa poszła o moją kurteczkę, niby, że źle wygladam . No to niezla chamowa... Z Max-Flizu mnie jeszcze nie wyprosili, ale moze kiedys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dzięki za sugestię, moze jednak nie znikną Ja to mam w nosie takie traktowanie, kiedyś w sklepie Diora chciano wyprosić mnie ze sklepu, niby że żle wyglądam. Idąc w slady męza mojej koleżanki, od razu wypaliłam z Menagerem poproszę! Panienka na to, ale ten pan mówi tylko po francusku! Ja na to: nie szkodzi. Pan przyszedł, ..........pogadaliśmy a panienka..............ma nową pracę!!! A sprawa poszła o moją kurteczkę, niby, że źle wygladam . No to niezla chamowa... Z Max-Flizu mnie jeszcze nie wyprosili, ale moze kiedys... mnie też nie, ale wszystko przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.04.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Kachna toaletka boska!!! NIc dziewnego, ze dla niej budujesz domek, w końcu gdzieś musi staćA po za tym dziewczyny ja to mam w nosie, zaczynam się uczyć żyć bez kompleksów i tyle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 i tak ma być tylko to trochę trudna nauka ale za to baaardzo pożyteczna. Mnie nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.04.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Trzeba wytrwać, mój tato nazywał tumizm, czyli a tu mi to zwisa. Mam nadzieję, że nie długo dojdę do perfekcji. Na razie wychodzi mi z ciotką na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 dobre i to mnie z niektórymi w zasadzie też to wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.04.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Kupiłam sobie odkużacz przemysłowy, idę sprzątać i bawić się dysperbitem. Cudnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 02.05.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Cześć Tosia. Od dwóch tygodni walczę z przeziębieniem. Przy okazji zalatwiam sto tysięcy rzeczy i przegapiłam montaż okien. To kto w końcu przetrzymal Wumila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 03.05.2008 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Cześć Tosia. Od dwóch tygodni walczę z przeziębieniem. Przy okazji zalatwiam sto tysięcy rzeczy i przegapiłam montaż okien. To kto w końcu przetrzymal Wumila? Abatex. Wygrali ceną. A i prezentują się ładnie. Życzę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 04.05.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Cześć Tosinku Gratuluję pierwszej balangi Ale to nieładnie tak się chwalić, że się koleżanek nie zaprosiło Nie zostało Ci cosik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.05.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Ino to zostało: http://www.chefpaul.net/smoke/kielb_gol6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts