OK 04.05.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Od razu tak trzeba było Jak rozumiem wychlali wszystko, to sama przyniesłam http://www.bestinwine.com/shop/images/T/krakus-300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.05.2008 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A potem ludzie kaca mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 A na kaca......... http://www.krytyk.pl/krytykpl/pictures/zywiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Eee tam, to leczniczo Przeziębiona jestem straszliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.05.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Eee tam, to leczniczo Przeziębiona jestem straszliwie Ło, Bidula... no to jedno z dwóch (najlepiej do herbatki na przeziębienie) http://www.belvedere.pl/images_user/Polonaise-500ml.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.05.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Chyba skorzystam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.05.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ładne rzeczy imprezka w toku !!! To ja dorzucamhttp://www.collectible-tequila.com/images/tequila1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Ja przyszłam nieśmiało z gratulacjami a tu taki wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.05.2008 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ja przyszłam nieśmiało z gratulacjami a tu taki wypas A czym sobie zasłużyłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.05.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 odebrałam kolejne świadectwo ukończenia kolejnych studiów i postanowiłam złożyć PB rury wodociągowej. Myślę, że za takie wyczyny należą się gratulacje kto tego nie przechodził ten nie wie A tak poza tym, to bardzo fajnie czyta się Twój dziennik Tosinku i już pewnie niedługo dobrniesz do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Tosinku, no no no, staliście w miejscu a teraz robota pali Wam się w łapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.05.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki dziewczyny. Pan Hydro był naprawdę Szybki Gonzales. Chciałabym się przeprowadzić pod koniec wakacji ale .............zabaczymy. Na razie znalałam INTELIGENTEGO człowieka do posprzątania działki. I to jest sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 06.05.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki dziewczyny. Pan Hydro był naprawdę Szybki Gonzales. Czy ten Szybki to Mirek ? Jeśli tak to podziel się opinią - zadowolona z roboty ? Chciałabym się przeprowadzić pod koniec wakacji ale .............zabaczymy. Na razie znalałam INTELIGENTEGO człowieka do posprzątania działki. I to jest sukces. Co to znaczy inteligentny ? ( cCzyżby gość z wyższym wykształceniem od porządków ) . Może i ja bym skorzystał ? I jeszcze jedno : czy planujecie od razu jakąś kostkę lub coś w tym stylu ? Bo podobno teraz kostka w okolicach 50 zeta za m2 i trzeba czekać . Możliwe , że srobna kostka granitowa wyjdzie taniej . Znalazłem też kostkę z Niemiec po niecałe 19 zł/m2 netto + transport . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Wicku, a co to za kostka? Cena rewelacyjna, ciekawe ile wyszłoby z transportem. Ostatnio dowiadywałam się i za m2 kostki na gotowo krzyczą 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 06.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Dzięki dziewczyny. Pan Hydro był naprawdę Szybki Gonzales. Czy ten Szybki to Mirek ? Jeśli tak to podziel się opinią - zadowolona z roboty ? Dla mnie bomba, laurka po kotłowni. Pan Mirek OK. Chciałabym się przeprowadzić pod koniec wakacji ale .............zabaczymy. Na razie znalałam INTELIGENTEGO człowieka do posprzątania działki. I to jest sukces. Co to znaczy inteligentny ? ( cCzyżby gość z wyższym wykształceniem od porządków ) . Może i ja bym skorzystał ? Gość robi doktorat i myśli, a że nie ma kasy na siłownię to woli twórczo porobić I jeszcze jedno : czy planujecie od razu jakąś kostkę lub coś w tym stylu ? Bo podobno teraz kostka w okolicach 50 zeta za m2 i trzeba czekać . Możliwe , że srobna kostka granitowa wyjdzie taniej . Znalazłem też kostkę z Niemiec po niecałe 19 zł/m2 netto + transport .[/quote a pokaż tą kostę, bo ja jej duzo nie potrzebuję to moglibyśmy razem zamawiać. Ja tam coś 60 m2??? tylko podjazd i chyba alejka do wejścia] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 06.05.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Ta kostka była na Allegrohttp://www.allegro.pl/item354571949_kostka_brukowa_betonowa_6_cm_niemiecka_super_cena.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.05.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Kostka nadal jest http://www.allegro.pl/item360348975_kostka_brukowa_betonowa_6_cm_niemiecka_super_cena.html ciekawe ile by chcieli za transport do W-wy i czy wogóle wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 07.05.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Tosia - a ja tak z innej beczki... Który wątek z komentarzami wolisz? Bo ja się gubię I myślę sobie - o ten właśnie jest właściwy, a potem widzę, że na tym drugim nastrzelano 15 stron. No i pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.05.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Tosia - a ja tak z innej beczki... Który wątek z komentarzami wolisz? Bo ja się gubię I myślę sobie - o ten właśnie jest właściwy, a potem widzę, że na tym drugim nastrzelano 15 stron. No i pytam? A tu sobie Gażdzino piszcie, na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.05.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ta kostka była na Allegro http://www.allegro.pl/item354571949_kostka_brukowa_betonowa_6_cm_niemiecka_super_cena.html nie wiem możemy ponegocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts