tosinek 29.05.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 tylko tynków nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.05.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 tylko tynków nie mam A moi panowie terminów nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.05.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Prawda , że dom z wylewkami pięknie wygląda .Aż chciało by się zaraz mieszkać .No a jak z piecem ?Bo moglibyście podsuszyć ( podłogówką ) wylewki i pomyśleć o podłogach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.05.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja niestety swoich tynkarzy nie polecę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Piec będzie wybierany pewnie z pół roku, Więc nie wiem jak to będzie z wysuszaniem. Tynki w trakcie załatwiania, tj biedna Tosieńka załatwić ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Potwierdzam : Wumil powiedział o pozwoleniu :) Ale to pewnie zupełny przypadek,że w moim towarzystwie Dzięki za podwózkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.05.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wpadlem sobie poczytać co nowego słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Potwierdzam : Wumil powiedział o pozwoleniu :) Ale to pewnie zupełny przypadek,że w moim towarzystwie Dzięki za podwózkę Nie wierzę w przypadki, pewnie chwalić się chciał przed tobą Neferko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wpadlem sobie poczytać co nowego słychać A słychac choć nie widać, ale zdjatka będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Wpadlem sobie poczytać co nowego słychać A słychac choć nie widać, ale zdjatka będą to ja sobie przycupnę w kąciku w oczekiwaniu na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.05.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2008 Potwierdzam : Wumil powiedział o pozwoleniu :) Ale to pewnie zupełny przypadek,że w moim towarzystwie Dzięki za podwózkę Nie wierzę w przypadki, pewnie chwalić się chciał przed tobą Neferko No jassssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.06.2008 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Nie dowiarkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Tosinku, potwierdzam Twoje słowa na temat panów od wylewek. Wpadli o 7 a o 17 było juz po robocie Pracowali , że aż miło. Robota paliła im sie w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja w tej ekipie najbardziej podziwiałem tego gościa co sypał cement i piach do miksokreta - parę ton tego towaru było , on jednak sprawiał wrażenie nie zmęczonego - wręcz jakby to robił na luzie .No i podobał mi się też ten od zacierania - w tej skrzynce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja w tej ekipie najbardziej podziwiałem tego gościa co sypał cement i piach do miksokreta - parę ton tego towaru było , on jednak sprawiał wrażenie nie zmęczonego - wręcz jakby to robił na luzie . No i podobał mi się też ten od zacierania - w tej skrzynce . To fakt. U mnie cały dzień zasuwał z tym cementem i piachem i nic po nim nie bylo widać. Ma chłopak mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.06.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ile dni polewaliście te cudne wylewki, tydzień, dłużej??A ja tynków nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ile dni polewaliście te cudne wylewki, tydzień, dłużej?? A ja tynków nie mam JA dopiero zaczynam podlewać od jutra i szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ile czasu trzeba to robić Tosinku, a pan od wylewek robi również tynki. Może ma jakieś wolne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.06.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ma w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ile dni polewaliście te cudne wylewki, tydzień, dłużej?? A ja tynków nie mam JA dopiero zaczynam podlewać od jutra i szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia ile czasu trzeba to robić Tosinku, a pan od wylewek robi również tynki. Może ma jakieś wolne terminy. A ja nie podlewałem. I tak wilgoci jest w powietrzu co niemiara Tylko przez kilka dnie nie otwierałem okien ani drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 04.06.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A ile dni polewaliście te cudne wylewki, tydzień, dłużej?? Ja swoje podlewałem codziennie przez 4 czy 5 dni i potem jeszcze ze 2-3 razy co drugi dzień Nie należy tylko przesadzać z ilością wody - jak wpłynie pod ocieplenie/folię to może przeciekać przez strop - tudzież może długo z tamtąd odparowywać . No chyba że ktoś nie ma tynków .( to nie było złośkiwie ani uszczypliwie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts