monia77w1 05.06.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Nie możesz dospać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Nie możesz dospać?? Odezwał się ten co o 6,30 wpisuje się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Nie możesz dospać?? Odezwał się ten co o 6,30 wpisuje się na forum kto to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Nie możesz dospać?? Odezwał się ten co o 6,30 wpisuje się na forum kto to???? Zgaduj to będzie nagroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 ma w sierpniu A moze warto poczekać? Ciężko Ci będzie znaleźć dobrego tynkarza na już. Prędziej trafisz na partacza i tylko nerwy i pieniądze stracisz. Nie możesz dospać?? Odezwał się ten co o 6,30 wpisuje się na forum kto to???? Zgaduj to będzie nagroda a jaka??? bo nie wiem czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak zgadniesz to będziesz mógł wkleić swoje zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak zgadniesz to będziesz mógł wkleić swoje zdjecie A Tobie ciągle mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Jak zgadniesz to będziesz mógł wkleić swoje zdjecie A Tobie ciągle mało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.06.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Klaps, pan od Moni termin ma ...............póżna jesień. Kiszka i załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Klaps, pan od Moni termin ma ...............póżna jesień. Kiszka i załamka I co z tynkami, będom przed jesienią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.06.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Bardzo podobają mi sie nowe wiadomości Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 08.06.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Bardzo podobają mi sie nowe wiadomości Trzymam kciuki mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Ja parapety montowałem po tynkach - wymaga to jednak podkuwania ścian i potem trzeba łatać ściany .Generalnie powinno się chyba zrobić to przed tynkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.06.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 U nas jak zwykle wszystko na wariata, może i by one te parapety w sensie pojawily się ale ja nie wiem jakie mają być???? Chciałabym drewniane, jednak. teraz mam takie mają UWAGA 80 lat!!!! i nadal są śliczne, mój pradziadek wstawiał, jeszcze za sanacji. A co u Cibie Wicku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 29.06.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 A ja walczę z wykończeniówką i przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami . Wpadnijcie , zobaczycie , ocenicie - zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.06.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Cześć Tosinku Wprawdzie laik jestem, ale wydaje mi się, że parapety to po tynkach Wprawdzie się trzeba podkuć, ale to mały pikuś w porównaniu z możliwością zniszczenia w trakcie tynkowania Właśnie drewnianych na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.06.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Tynkarze tynkują. Parapetów brak Nawet nie wiem jakie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 29.06.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Parapety po tynkach. Z parapeciarzami należy ustalić, że mają kuć ostrożnie i potem wykończyć to przyzwoicie, z tym że oni to robią zwykle w jeden dzień, więc potem ktoś to zazwyczaj musi jeszcze zatrzeć na gładko, szczególnie jeśli tynki są gipsowe. Zazwyczaj są to malarze, którzy mogą sobie chcieć coś tam doliczyć - trzeba się targować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A ja walczę z wykończeniówką i przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami . Wpadnijcie , zobaczycie , ocenicie - zapraszam . a wpadniemy :0 żebyś wiedział, ciekawość mnie zrzera, mniam, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts