Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

Coraz piękniej, coraz piękniej

Wiem, wiem podziwniam ale z Wumilem takie numery nie przechodzą, mimo, ze nas stać. Wolę nie ryzykować, bo jeszcze zacznie przeglądać rachunki za moje buty............ :D :D

Ależ to właśnie chodzi o miłość, ale nie o to by wydać furmankę kasy :) Gdyby kosztowały 15 pln tez bym kupiła :)

A mój małż już w ogóle przestał pytać o pieniądze :):)

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Coraz piękniej, coraz piękniej

Wiem, wiem podziwniam ale z Wumilem takie numery nie przechodzą, mimo, ze nas stać. Wolę nie ryzykować, bo jeszcze zacznie przeglądać rachunki za moje buty............ :D :D

Ależ to właśnie chodzi o miłość, ale nie o to by wydać furmankę kasy :) Gdyby kosztowały 15 pln tez bym kupiła :)

A mój małż już w ogóle przestał pytać o pieniądze :):)

Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh

Mój gust jest w cenie ale Wumil ma węża w kieszeni zapwene kupi najdroższą i wypasioną kotłownię, w domu są zainstalowane najkable skrętki oświetlenie kurtynowe ect. .........ale reszta. Pan Małż stwierdził jak coś kosztuje 120 to kup to za 20. Nie pytaj jak tylko zrób. Doszlam już do wprawy w licytowaniu się nawet w marketach budowlanych. Tylko jestem tym koszmarnie zmęczona. Nawet bramę garażową mam z 40 % upustem.

ja się chyba do Ciebie na lekcję licytowania zgłoszę :D

Mój gust jest w cenie ale Wumil ma węża w kieszeni zapwene kupi najdroższą i wypasioną kotłownię, w domu są zainstalowane najkable skrętki oświetlenie kurtynowe ect. .........ale reszta. Pan Małż stwierdził jak coś kosztuje 120 to kup to za 20. Nie pytaj jak tylko zrób. Doszlam już do wprawy w licytowaniu się nawet w marketach budowlanych. Tylko jestem tym koszmarnie zmęczona. Nawet bramę garażową mam z 40 % upustem.

ja się chyba do Ciebie na lekcję licytowania zgłoszę :D

Aleź zapraszam.... to tylko połączenie umiejętności aktorskich, psychologicznych i osobistego wdzięku

Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh

Moja Droga - to jest bardzo niegłupi pomysł :):)

To może jednak nie wirtualnie ale realnie.................. nie ukrywam, że alkocholizm hedonistyczny jest ideą potrzebną

Ależ tylko realnie - wirtualnie mnie nie pociąga :)

Cholerka -ludziska sobie po SPA jeżdż -a czlowiek ciuła na wymarzoną deszczownicę :roll: ...

Moi kumple mnie wyciągają, Wumil nie jedzie - bo będzie robić na budowie. Ergo naleźy się pozbyć żony i dziecka. Starsza chodzi wciekła, bo miała zostać sama w domku a tak figa najgorszy rodzaj kontroli zostaje.

A deszczownica....................................... kupi się w końcu jestem Miss Rabat czy, nie...................... Ostatnia zdobycz kafle do łazienki za.............17 m2. Cena producenta wyjściowa x 4.

Ostatnia zdobycz kafle do łazienki za.............17 m2. Cena producenta wyjściowa x 4.

Dżizus :o !! Ty ich czymś faszerujesz tych sprzedawców -czy co?

Wdzięk osobisty, mój Wumil mówi, że najlepiej mi idzie przez telefon. Kolneje ćwiczenie aktorskie. A założenie jest takie pan X naprawdę marzy aby mi to cos sprzedać, sztuka polega na tym, aby on mi to sprzedał po mojej cenie czyli, przynajmniej z 30 % upustem swojej marźy. Zarobi na innych. Okrutne ale działa, mój kochany naprawdę ma węża w kieszeni. Ok. lecę się ubierać bo Wumil wyporzyczył sobie 160 kg maszynę ubijaczkę i ma zabawę z przygotwaniem terenu po kratkę na podjazd. Kosce mówi nie bo nie po to przeprawodza się co by kamienie oglądać. Będzie ekologiczny żwirek i takie coś w czym rośnie trawka. Wieczorem ujawnię zdjęcia