Nefer 01.11.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Coraz piękniej, coraz piękniej Wiem, wiem podziwniam ale z Wumilem takie numery nie przechodzą, mimo, ze nas stać. Wolę nie ryzykować, bo jeszcze zacznie przeglądać rachunki za moje buty............ Ależ to właśnie chodzi o miłość, ale nie o to by wydać furmankę kasy Gdyby kosztowały 15 pln tez bym kupiła A mój małż już w ogóle przestał pytać o pieniądze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Coraz piękniej, coraz piękniej Wiem, wiem podziwniam ale z Wumilem takie numery nie przechodzą, mimo, ze nas stać. Wolę nie ryzykować, bo jeszcze zacznie przeglądać rachunki za moje buty............ Ależ to właśnie chodzi o miłość, ale nie o to by wydać furmankę kasy Gdyby kosztowały 15 pln tez bym kupiła A mój małż już w ogóle przestał pytać o pieniądze :) Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój gust jest w cenie ale Wumil ma węża w kieszeni zapwene kupi najdroższą i wypasioną kotłownię, w domu są zainstalowane najkable skrętki oświetlenie kurtynowe ect. .........ale reszta. Pan Małż stwierdził jak coś kosztuje 120 to kup to za 20. Nie pytaj jak tylko zrób. Doszlam już do wprawy w licytowaniu się nawet w marketach budowlanych. Tylko jestem tym koszmarnie zmęczona. Nawet bramę garażową mam z 40 % upustem. ja się chyba do Ciebie na lekcję licytowania zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh Moja Droga - to jest bardzo niegłupi pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh Moja Droga - to jest bardzo niegłupi pomysł :) To może jednak nie wirtualnie ale realnie.................. nie ukrywam, że alkocholizm hedonistyczny jest ideą potrzebną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mój gust jest w cenie ale Wumil ma węża w kieszeni zapwene kupi najdroższą i wypasioną kotłownię, w domu są zainstalowane najkable skrętki oświetlenie kurtynowe ect. .........ale reszta. Pan Małż stwierdził jak coś kosztuje 120 to kup to za 20. Nie pytaj jak tylko zrób. Doszlam już do wprawy w licytowaniu się nawet w marketach budowlanych. Tylko jestem tym koszmarnie zmęczona. Nawet bramę garażową mam z 40 % upustem. ja się chyba do Ciebie na lekcję licytowania zgłoszę Aleź zapraszam.... to tylko połączenie umiejętności aktorskich, psychologicznych i osobistego wdzięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Nefer jesteś kwitensencją szczęścia. Poszłambym z Tobą na wódkę, eh Moja Droga - to jest bardzo niegłupi pomysł :) To może jednak nie wirtualnie ale realnie.................. nie ukrywam, że alkocholizm hedonistyczny jest ideą potrzebną Ależ tylko realnie - wirtualnie mnie nie pociąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.11.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dziewczyny - to i ja się z Wami napiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 To może i w dowolnym momencie ale niepodległości nie uczcimy razem bo jadę do Spa na listopadowy weekend, dla zrowotności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Dziewczyny - to i ja się z Wami napiję Kolejny dobry pomysł :) Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ja mam zajęty 14-15 listopada , ale poza tym jestem otwarta na propozycje. A kiedy wyjeżdżasz Tośka ? Może w piątek przed tym weekendem niepodległościowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ja w piątek kończę pracę późno i spakować się jeszcze muszę, do Augustowa droga daleka, ale może jakiś piąteczek pod koniec listopada........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.11.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ja w piątek kończę pracę późno i spakować się jeszcze muszę, do Augustowa droga daleka, ale może jakiś piąteczek pod koniec listopada........... Nie ma sprawy A jak Rom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.11.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ja w piątek kończę pracę późno i spakować się jeszcze muszę, do Augustowa droga daleka, ale może jakiś piąteczek pod koniec listopada........... Nie ma sprawy A jak Rom ? No właśnie, jak tam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Cholerka -ludziska sobie po SPA jeżdż -a czlowiek ciuła na wymarzoną deszczownicę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.11.2008 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Cholerka -ludziska sobie po SPA jeżdż -a czlowiek ciuła na wymarzoną deszczownicę ... Moi kumple mnie wyciągają, Wumil nie jedzie - bo będzie robić na budowie. Ergo naleźy się pozbyć żony i dziecka. Starsza chodzi wciekła, bo miała zostać sama w domku a tak figa najgorszy rodzaj kontroli zostaje. A deszczownica....................................... kupi się w końcu jestem Miss Rabat czy, nie...................... Ostatnia zdobycz kafle do łazienki za.............17 m2. Cena producenta wyjściowa x 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.11.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ostatnia zdobycz kafle do łazienki za.............17 m2. Cena producenta wyjściowa x 4. Dżizus !! Ty ich czymś faszerujesz tych sprzedawców -czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.11.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ostatnia zdobycz kafle do łazienki za.............17 m2. Cena producenta wyjściowa x 4. Dżizus !! Ty ich czymś faszerujesz tych sprzedawców -czy co? Wdzięk osobisty, mój Wumil mówi, że najlepiej mi idzie przez telefon. Kolneje ćwiczenie aktorskie. A założenie jest takie pan X naprawdę marzy aby mi to cos sprzedać, sztuka polega na tym, aby on mi to sprzedał po mojej cenie czyli, przynajmniej z 30 % upustem swojej marźy. Zarobi na innych. Okrutne ale działa, mój kochany naprawdę ma węża w kieszeni. Ok. lecę się ubierać bo Wumil wyporzyczył sobie 160 kg maszynę ubijaczkę i ma zabawę z przygotwaniem terenu po kratkę na podjazd. Kosce mówi nie bo nie po to przeprawodza się co by kamienie oglądać. Będzie ekologiczny żwirek i takie coś w czym rośnie trawka. Wieczorem ujawnię zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ja w piątek kończę pracę późno i spakować się jeszcze muszę, do Augustowa droga daleka, ale może jakiś piąteczek pod koniec listopada........... Nie ma sprawy A jak Rom ? No właśnie, jak tam........... dostosuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.11.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No to jesteśmy prawie umówieni A mnie jutro wreszcie założą bramę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts