tosinek 05.12.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Podobaja sie, szczegolnie ta druga ladnie sie prezentuje na zdjeciu. A ile ze tak powiem - utargowalas? Jeszcze nic bo cena wyjściowa to 158 zł za sztukę więc będę pracować nad sklepem. W końcu trzeba sobie robić przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Podobaja sie, szczegolnie ta druga ladnie sie prezentuje na zdjeciu. A ile ze tak powiem - utargowalas? Jeszcze nic bo cena wyjściowa to 158 zł za sztukę więc będę pracować nad sklepem. W końcu trzeba sobie robić przyjemności Wiedzialam... Uwielbiam Cie normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Podobaja sie, szczegolnie ta druga ladnie sie prezentuje na zdjeciu. A ile ze tak powiem - utargowalas? Jeszcze nic bo cena wyjściowa to 158 zł za sztukę więc będę pracować nad sklepem. W końcu trzeba sobie robić przyjemności Wiedzialam... Uwielbiam Cie normalnie. spoko, właśnie jadę odebrać moje grzejmiczki 58 % rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Podobaja sie, szczegolnie ta druga ladnie sie prezentuje na zdjeciu. A ile ze tak powiem - utargowalas? Jeszcze nic bo cena wyjściowa to 158 zł za sztukę więc będę pracować nad sklepem. W końcu trzeba sobie robić przyjemności Wiedzialam... Uwielbiam Cie normalnie. spoko, właśnie jadę odebrać moje grzejmiczki 58 % rabacik Widzialam, widzialam... To kiedy przyjezdzasz, bo musze Cie na zakupy zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 na 80% w maju z dzieciakami bo wtedy na rynku robię zajęcia z historii, historii sztuki i matematyki. A w niedzielę jadę z moją Mamcią po piekraniczek i inne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. Jedno z moich ulubionych zadań to: jaki procent powieszchni rynku zajmowali wszyscy mieszkańcy Krakowa w roku: 1278, 1460 i 1795? Na dzień dobry trzeba obliczyć ile osób zajmuje 1 m 2. I trzeba wziąść pod uwagę, że człowiek z XIII wieku wygląda inaczej niż teraz. Zabawa jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. poduszki piękne ale cena mniej wróciłam ..byłam oglądać znowu piekarniki, mikrofale i będzie whirlpool mimo, że w boshu fajniej chodzą prowadnice to nie zamierzam zapłacić 1000 więcej a mikrofale chyba tą do podgrzewania mleka wezmę A co do badań to pójdę co ma być to będzie a lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. Jedno z moich ulubionych zadań to: jaki procent powieszchni rynku zajmowali wszyscy mieszkańcy Krakowa w roku: 1278, 1460 i 1795? Na dzień dobry trzeba obliczyć ile osób zajmuje 1 m 2. I trzeba wziąść pod uwagę, że człowiek z XIII wieku wygląda inaczej niż teraz. Zabawa jest boska zawsze lubiłam matematykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. poduszki piękne ale cena mniej wróciłam ..byłam oglądać znowu piekarniki, mikrofale i będzie whirlpool mimo, że w boshu fajniej chodzą prowadnice to nie zamierzam zapłacić 1000 więcej a mikrofale chyba tą do podgrzewania mleka wezmę A co do badań to pójdę co ma być to będzie a lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć Ja też oglądałam tego wirpoolka i jest oki, co mikrofali to będzie taka zwykła Gorzej jest z lodówkami, odstrasza mnie ich ogładanie śmierdzą jak się je otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Z matematyki tez? Golebie liczycie? Bo wiesz, gdybyscie odejmowanie na nich pocwiczyli, to bylabym dozgonnie wdzieczna. poduszki piękne ale cena mniej wróciłam ..byłam oglądać znowu piekarniki, mikrofale i będzie whirlpool mimo, że w boshu fajniej chodzą prowadnice to nie zamierzam zapłacić 1000 więcej a mikrofale chyba tą do podgrzewania mleka wezmę A co do badań to pójdę co ma być to będzie a lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć Ja też oglądałam tego wirpoolka i jest oki, co mikrofali to będzie taka zwykła Gorzej jest z lodówkami, odstrasza mnie ich ogładanie śmierdzą jak się je otwiera dzisiaj zaglądałam rzeczywiście śmierdziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 tosinku, to miałam na myśli. Jakoś tak mi pasuje ten róg zabudowany bo kiedys tez miałam zlew w rogu. Stały też w tej kuchni takie szafki osobne pod oknem. Miałam wrażenie, że nie są one częścią mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 tosinku, to miałam na myśli. Jakoś tak mi pasuje ten róg zabudowany bo kiedys tez miałam zlew w rogu. Stały też w tej kuchni takie szafki osobne pod oknem. Miałam wrażenie, że nie są one częścią mojej kuchni to co byś proponowałą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.12.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 hej! Co dziś słychać? Co do piekarnika -to ja kupię ten: Electrolux EOB 68000X: Sensorowy panel sterowania • elektroniczny programator z piktogramami • 9 funkcji piekarnika • 67 zaprogramowanych przepisów • automatyczne programy termosondy • programy a automatyką wagową • termosonda • 4 szyby w drzwiach • filtr tłuszczowy • opuszczana grzałka grilla • chłodzenie obudowy • kolor inox. Zupełnie nie ma guzików i pokręteł i zupełna automatyka -cena troszkę wyższa -ale to moim zdaniem "mercedes" jest : http://www.agdexpert.pl/piekarniki-bez-sterowania-do-plyt/electrolux-eob-68000x Jest też model EOC 68000X -z pyrolizą: http://www.agdexpert.pl/piekarniki-bez-sterowania-do-plyt/electrolux-eoc-68000-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.12.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 No i tu sprawdza się dokładnie to co mówiłam o elekroluxie wypas funkcji a prowadnice..... drabinkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.12.2008 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Widziałam tego wirpulka jest ok. Choć mój Wumil powiedział, że już widzi jak za pół roku wszyscy ochoczo lecą do mycia tych prowadnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a ja nie wiem czy mi się jednak koncepcja piekarnika nie zmieni Siemens za mną łazi -tym bardziej że plyta bedzie ta: http://image.ceneo.pl/data/products/100224/product.jpg Ten Siemens ma drzwi typu "szuflada" , ale drogi dość...: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do-zabudowy/dane-techniczne-siemens-hb360550j.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.12.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 a ja nie wiem czy mi się jednak koncepcja piekarnika nie zmieni Siemens za mną łazi -tym bardziej że plyta bedzie ta: http://image.ceneo.pl/data/products/100224/product.jpg Ten Siemens ma drzwi typu "szuflada" , ale drogi dość...: http://www.euro.com.pl/piekarniki-do-zabudowy/dane-techniczne-siemens-hb360550j.bhtml no to ja przeprszam z taką płytą wirpolek nie kręci. szacuneczk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 http://image.ceneo.pl/data/products/100224/product.jpg no to ja przeprszam z taką płytą wirpolek nie kręci. szacuneczk Bjuti jest -prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.12.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 semensy też fajne są tylko znowu jak z zimnymi drzwiami to też jak dla mnie za drogo no każdy ma coś nie halo Kasia a ta płyta bardzo fajna ja się w płycie aeg zakofałam a potem zobaczyłam wherpoola i też mi przypadła do gustu jak wyłączę kompa i włączę..bo znowu coś się zawiesza to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts