tosinek 09.12.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nawet więcej niż biutii ..................... ale ja nie mam gazu w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.12.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nawet więcej niż biutii ..................... ale ja nie mam gazu w kuchni. No jak to? XXI wiek mamy ponoć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 no to nie będę wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.12.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Nawet więcej niż biutii ..................... ale ja nie mam gazu w kuchni. No jak to? XXI wiek mamy ponoć? Bo rury od gazu są nie estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nawet więcej niż biutii ..................... ale ja nie mam gazu w kuchni. No jak to? XXI wiek mamy ponoć? Bo rury od gazu są nie estetyczne cholerka -czegoś nie rozumiem... rury od gazu idą na zewnątrz budynku -po elewacji, pod styropianem. W kuchni wychodzi Ci tylko ze sciany taki mały zaworek.. to samo w kotłowni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.12.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No chyba , że komin masz po drugiej stronie wejścia i rurki idą też w środku no u mnie tak jest ale zrobimy małego podwieszańca albo na zawiasy albo coś wykombinujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.12.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Gratulacje Poszłaś jak burza, samych radosnych chwil zyczę , wszystkiego najlepszego w nowym zyciu nowy dom , nowe życie-wmawiam to sobie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.12.2008 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No chyba , że komin masz po drugiej stronie wejścia i rurki idą też w środku no u mnie tak jest ale zrobimy małego podwieszańca albo na zawiasy albo coś wykombinujemy no właśnie po druiej stronie a ja i tak nie umiem gotować na gazie, jakaś taka nowoczesna jestem czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.12.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No chyba , że komin masz po drugiej stronie wejścia i rurki idą też w środku no u mnie tak jest ale zrobimy małego podwieszańca albo na zawiasy albo coś wykombinujemy no właśnie po druiej stronie a ja i tak nie umiem gotować na gazie, jakaś taka nowoczesna jestem czy co? ale potrawy gotowane bez gazu -to chyba nie mają aromatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.12.2008 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Melduję, ze żyję ale kipesko - właśnie czekam na pana co ma mi dowieść brakujące kanapy do salonu. Sprzęcik kuchenny kupiony, ja padam ale walczę dalej. Mam nadzieję, ze w poniedziałek będę już gotować potrawy wigilijne w nowej kuchni, przy niezrobionych schodach, drzwiach - nie przywieżli ale na szczeście mamy ciepło. Eh p.s. kupiłam jeszcze fajniejsze poduchy za............... 34 zł sztuka w Almi Dekor umówiłam się na 59 z tej bajońskiej sumy................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.12.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Tosinku, jestes najlepsza na swiecie. Szkoda, ze masz meza, bo moglabym sie z Toba ozenic. Kachna, nie rozsmieszaj mnie z tym aromatem. Dobra kucharka (taka jak ja... ) na glupiej jednej fajerce elektrycznej 20-letniej potrafi zrobic cuda. A zlej tanecznicy to wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.12.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wesołych Świąt, błogosławieństwa Dzieciny, radości i uśmiechu w każdym dniu nadchodzącego roku, słońca i pogody ducha, ciepła rodzinnego, hartu ducha, wsparcia bliskich i radości dawania i wspierania serdecznie życzy Wasza DPS http://www.ikb.poznan.pl/stuknauk/aktual_rys/boze_narodzenie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.12.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 W Betlejem na sianku Zbawiciel sie rodzi, niech Wam jak najlepiej w zyciu sie powodzi, Zas w Nowym Roku o kazdej godzinie, niechaj nic co dobre Was w zyciu nie minie. http://img120.imageshack.us/img120/6270/elfikih2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 20.12.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Życzy Ola http://i287.photobucket.com/albums/ll149/glittergn/christmas/christmas027.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.12.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Dzień dobry! ja jeszcze nie życzę -bo czasu jeszcze kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.12.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.12.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 http://images48.fotosik.pl/41/13b8fd9282460864med.jpg Niech się spełnią świąteczne życzenia, te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie krok po kroku, niech się spełnią w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.12.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W dzień Bożego Narodzenia ,radość wszelkiego stworzenia,więc niech pełnia tej radości,zawsze w sercach waszych gości.zyczy Frosia z Froschem http://gendpol.files.wordpress.com/2007/12/weihnachten.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.12.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt wspaniałych, podarunków, dużych, małych, a ja życzę, moi mili,:* byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy, pisząc wiersz pięknych wydarzeń. Może cicho bez hałasu Nie zważając na bieg czasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może siedząc przy kominie, tulić sercem swą rodzinę, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu wór napada, sypiąc bliskim pyłek życzeń, tego Wam dziś właśnie życzę... Uller i Ullerowa http://www.model-hobby.pl/upload/Zyczenia_swiateczne.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.12.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Choć do Was bardzo mam dziś daleko, bo Wy za górą, a ja za rzeką, to tym opłatkiem, w te Piękne Święta, chcę Wam pokazać, że Was pamiętam, że o Was myślę i że wszystkiego życzę Wam naj, naj, naj - najlepszego! Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts