tosinek 07.01.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Mam neta przez komórkę więc piszę:mieszka się super, jestem zadowolona z podłogówki bo właśnie mam zapalenie oskrzeli i nie duszę się, nie unoszą się też tumany kurzu. Resztę wykończeniówki będzie robił Wumil więc jak ma swoje Boskie Kobiety, co wiedzą kiedy dać zjeść i pić to co wieczór robi się coś nowego. A tu pstryczek a tu suficik a tu komódka ect. Tak naprawdę to mieszkamy w dwóch pokojach z kuchnią - czyli na dole a więc mniej więcej tak samo jak na starych śmieciach z tą różnicą, że te nasze dwa pokoje to 110 m2 :0. Na szczęscie nie musimy zabierać wszystkich gratów na raz więc nawet trzymamy porządek. Zachwycona jestem spiżarką to jest genialne rozwiązanie. Wszystkie duze gary i hektolotry mleka mają swoje miejsce. Monia a propos kuchenki mikrofalowej, Wumil oszalał i kupił chyba najbardziej wypaśnioną kuchenkę na świecie, co to pieczei gotuje na parze ect za ........700 zł. Chłop mnie pobija. Czy jacyś fachowcy wejdą do nas do roboty??? Otóż po moim trupie, na szczęście mam Wumila którywszystko zrobi. POdłogę w gabinecie sam zrobił. Jak robił podwieszany sufit w kuchni to mój znajomy się dziwił, że wygląda tak jak w książce. Nie mamy problemu z dojazdem do szkoły, niech żyje kolej. Mona jedzie do budy 30 minut. Kominka nie mamy, będzie jak zarobię, pewnie na gwiazdkę 2009. A Tolka mówi, że jest na wczasach. Zdjęcia proszę o chwilę cierpliwości. Jedny minus to twarda woda, a na razie jesteśmy skazani na studzienną, ale będziemy mieć zmiękczacz. SYlwester był u nas choć do parapetówki jeszcze trochę, planowana jest na nasze urodziny czyli na początek marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.01.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 . A Tolka mówi, że jest na wczasach. nic takiego nie mówiłam buziaki dla Tolki Tosinku, gratulacje i życzenia szczęśliwego życia w nowym domu, uściski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 07.01.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No to czekamy na zdjęcia Tosinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Tosinku co z netem?Masz już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.01.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Tosinku co z netem? Masz już? Jestem u mojej ukochanej Iwonki - szyjemy krynolinę dla małej Toli więc mam komputer więc piszę, że net będzie chyba z .............pkp bo najtaniej. Wumil załatwia. Mam tyle roboty i tyle radości, ze wybavczcie ale zdjeć na razie nie ma. Ale kuchenka mikrofalowa z cripsem - rewelacja!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamaz 03.03.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Tosinku!!!Czy mozna dorwać Cię na chwilę intymnej rozmowy o większej ilości szczegółów dotyczących LMP133. Przymierzamy się do budowy tego wymarzonego i wybór padł właśnie na to cudo. Natomiast chwilowo przytłaczają nas koszty, a właściwie ogromna ochota na porozmawianie z kimś, kto miał z nimi organoleptyczny kontakt. A może Twój mąż bylby skłonny do użyczenia swoich kosztorysów - oczywiście tych powykonawczych????????????Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Tosinku, przywołuję Cię do porządku. Najwyższy czas uzupełnić dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.03.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tosinku!!! Czy mozna dorwać Cię na chwilę intymnej rozmowy o większej ilości szczegółów dotyczących LMP133. Przymierzamy się do budowy tego wymarzonego i wybór padł właśnie na to cudo. Natomiast chwilowo przytłaczają nas koszty, a właściwie ogromna ochota na porozmawianie z kimś, kto miał z nimi organoleptyczny kontakt. A może Twój mąż bylby skłonny do użyczenia swoich kosztorysów - oczywiście tych powykonawczych???????????? Pozdrawiam Agakoszty to numer dałam na próbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.03.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Tosinku, przywołuję Cię do porządku. Najwyższy czas uzupełnić dzienniczek wiem ale mam tyle roboty ze nie mam czasu: chudnięcie, praca, urządzanie, ocieplanie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.03.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Tosiu, nie daj się tak długo prosić, dodaj kilka zdjęć..... jesteśmy ciekawi wyników Twojej ciężkiej pracy Wszystkiego najlepszego z wiosną Ci życzę i samych przyjemnych chwil spędzonych w wymarzonym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.04.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Nie piszę bo netu nie mam jeszcze ale powiem tylko tyle, zę siedzę we własnym salonie i choć jeszcze huk pracy to jednak ..................mieszkamy nie uwierzę -dopóki nie zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.04.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://wylegarnia.com/p/17/5c3b6105d45aa0bb9ddfd15924d7b912.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.04.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Wesołych :) http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Pisanki_996172.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WESOŁYCH ŚWIĄT http://lh5.ggpht.com/_tcq6CDR4oow/Sd5BgUQJCpI/AAAAAAAAAdo/5gcVGz6iDfA/s400/jaje.jpg od Olgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.04.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Radosnych Świąt Wielkanocnych http://www2.picturepush.com/photo/a/1574785/480/Picture-Box/osternest.jpeg życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.04.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 10.04.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.empikfoto.pl/albumy37/394846/808857/previews/24910210_jajka1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Owcy, kozy czy baranka, prezentu od zająca z samego ranka, święconki jadalnej, pisanki niebanalnej, dyngusa bardzo mokrego i czasu radosnego http://republika.pl/blog_xj_3485005/5014565/tr/kroliczki.gif SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzy Dagmara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.chefpaul.net/cpwservices/DpS/wp-content/uploads/2009/04/do-zyczen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 12.04.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Bardzo proszę o nazwę tynku i numer koloru na twoim domku. Nie muszę chyba dodawać że bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts