Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo dziękujemy za wszelkie życzenia i wam też wszzystkiego dobrego życzymy ale za nim pokażemy wam wszystko - choć to naprawdę skromnie, żadnych bajerów więc się nie bardzo chcę wychylać to musimy porobić. Są święta a ja rano montowałam pułeczkę w kuchni, WUmil wiesza lustro w łazience. Mnóstwo pracy jeszcze przed nami, ale gości roboli już nie chcemy więc robimy. Ja mam zboczenie ogródkowe i jak czegoś codziennie nie posadzę to jest beznadziejnie. Robimy taraz, za chwilę będziemy trawnikować. Lecę do roboty, bo już na mnie krzyczą. Aha mamy już internet :)

Tosinku, przeczytałam w dzienniku i aż mną zatelepało :evil:

Myślę, że zrobiłaś jedyną słuszną w tej sytuacji rzecz, że przeniosłaś dziecko do innej szkoły. Takich ludzi jak ta dyrektorka to się powinno pod pręgież stawiać i tłuc :evil: To nie są nauczyciele, tylko najgorszy z możliwych rodzaj belfra :evil: Nie rozumiem, jak można coś takiego dziecku zrobić :(

Z całego serca życzę Małej Tolce powodzenia :wink:

Tosinku, przeczytałam w dzienniku i aż mną zatelepało :evil:

Myślę, że zrobiłaś jedyną słuszną w tej sytuacji rzecz, że przeniosłaś dziecko do innej szkoły. Takich ludzi jak ta dyrektorka to się powinno pod pręgież stawiać i tłuc :evil: To nie są nauczyciele, tylko najgorszy z możliwych rodzaj belfra :evil: Nie rozumiem, jak można coś takiego dziecku zrobić :(

Z całego serca życzę Małej Tolce powodzenia :wink:

Tylko wiesz Małej szkoda. Wczoraj się mnie pyta, po zrobionej przez trzy godziny lekcji domowej - chorujemy i pracujemy w domu. wietnie jej poszło i mnie się pyta: Mamuś to może jednak jak mi już tak dobrze idzie to może mnie pani Agatka zostawi???? I muszę ściemniać własnej córce, okropne. A ze mądra więc kłamać nie ma sensu. Dodam, że czesne w sumie to około póltora tysiąca

Wiem, że szkoda małej - dlatego mną zatrzęsło :evil:

Moi rodzice to przerabiali na moim bracie w szkole sportowej, szedł z rocznikiem wyżej, więc trenerka zaproponowała, że go na drugi rok zostawi, to w swoim roczniku będzie miał jeszcze lepsze wyniki :o :o :o To była 2 klasa podstawówki, a on był w I dziesiątce na 30oro dzieci :evil:

On to wtedy strasznie przeżył, a z nim cała rodzina :roll:

Tosiu -przykro mi to przyznać -ale Twoje foty jakoś mnie nie zaspokoiły :roll: ...

A co Pani sobie zyczy????? Sciany nadal nie pomalowane, sufitów nie mamy, ale porobić prowizorkę to mogę. Ja na to mówię wczasy wieczne - choć mam nadzieję, że się kiedyś skończy

a łazieneczki chociaż w calosci? :roll: .... i rzut na meble kuchenne :roll: ...