monia77w1 12.04.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA ŻYCZY MONIKA http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a288c9e7-33fe-4135-b930-6faa29ceab1d_20090306020005_Rymowane-wielkanoc-zyczenia.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.04.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Bardzo proszę o nazwę tynku i numer koloru na twoim domku. Nie muszę chyba dodawać że bardzo mi się podoba to jest kolor z kabe nr K10050 a do boni K 10040 cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.04.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Bardzo dziękujemy za wszelkie życzenia i wam też wszzystkiego dobrego życzymy ale za nim pokażemy wam wszystko - choć to naprawdę skromnie, żadnych bajerów więc się nie bardzo chcę wychylać to musimy porobić. Są święta a ja rano montowałam pułeczkę w kuchni, WUmil wiesza lustro w łazience. Mnóstwo pracy jeszcze przed nami, ale gości roboli już nie chcemy więc robimy. Ja mam zboczenie ogródkowe i jak czegoś codziennie nie posadzę to jest beznadziejnie. Robimy taraz, za chwilę będziemy trawnikować. Lecę do roboty, bo już na mnie krzyczą. Aha mamy już internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.04.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Aha mamy już internet częstotliwośc Twoich wpisów jakoś o tym nie świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.04.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Aha mamy już internet częstotliwośc Twoich wpisów jakoś o tym nie świadczy Bo się nie mam kiedy podrapać w ucho..... robię i robię, hasło ogród, urządzanie dołu, robienie góry więc sorki wybaczcie. Jak efekt mnie zadowoli to się będę preznetować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.04.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 robię i robię, hasło ogród, urządzanie dołu, robienie góry więc sorki wybaczcie. Jak efekt mnie zadowoli to się będę preznetować to zadnych porad od nas nie potrzebujesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.04.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wybaczę jak zobaczę zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.04.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Dobrze dziewczyny to pstrykne coś i. Pokaże ale proszę o ciut cierpliwości - chociaż posprzatam:) ja tam się krępuje i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tosinku, przeczytałam w dzienniku i aż mną zatelepało Myślę, że zrobiłaś jedyną słuszną w tej sytuacji rzecz, że przeniosłaś dziecko do innej szkoły. Takich ludzi jak ta dyrektorka to się powinno pod pręgież stawiać i tłuc To nie są nauczyciele, tylko najgorszy z możliwych rodzaj belfra Nie rozumiem, jak można coś takiego dziecku zrobić Z całego serca życzę Małej Tolce powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Tosinku, przeczytałam w dzienniku i aż mną zatelepało Myślę, że zrobiłaś jedyną słuszną w tej sytuacji rzecz, że przeniosłaś dziecko do innej szkoły. Takich ludzi jak ta dyrektorka to się powinno pod pręgież stawiać i tłuc To nie są nauczyciele, tylko najgorszy z możliwych rodzaj belfra Nie rozumiem, jak można coś takiego dziecku zrobić Z całego serca życzę Małej Tolce powodzenia Tylko wiesz Małej szkoda. Wczoraj się mnie pyta, po zrobionej przez trzy godziny lekcji domowej - chorujemy i pracujemy w domu. wietnie jej poszło i mnie się pyta: Mamuś to może jednak jak mi już tak dobrze idzie to może mnie pani Agatka zostawi???? I muszę ściemniać własnej córce, okropne. A ze mądra więc kłamać nie ma sensu. Dodam, że czesne w sumie to około póltora tysiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Wiem, że szkoda małej - dlatego mną zatrzęsło Moi rodzice to przerabiali na moim bracie w szkole sportowej, szedł z rocznikiem wyżej, więc trenerka zaproponowała, że go na drugi rok zostawi, to w swoim roczniku będzie miał jeszcze lepsze wyniki To była 2 klasa podstawówki, a on był w I dziesiątce na 30oro dzieci On to wtedy strasznie przeżył, a z nim cała rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 I dlatego nadal mną trzęsie, wyścig szczurów dla 6 latków, a szkoła mnieni się, że jest bez rywalizacji i z indywidualnym podejściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Nooo, wiesz... indywidualne podejście ma dyrektorka do swoich ambicji I związanej z nimi kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 23.04.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Moja szefowa mówi, ze założymy szkołę dla Toli, w końcu dom zbudowałam to i szkołę też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.04.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Na pewno jest to lepszy pomysł, niż jakby miała trafić do następnego palanta Pod tym względem państwówki jeszcze nie są takie zmanierowane, a większość ma jednak przyzwoity poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tosiu -przykro mi to przyznać -ale Twoje foty jakoś mnie nie zaspokoiły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 http://images39.fotosik.pl/107/84dc176af2ba9a85.jpgzapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.04.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tosiu -przykro mi to przyznać -ale Twoje foty jakoś mnie nie zaspokoiły ... A co Pani sobie zyczy????? Sciany nadal nie pomalowane, sufitów nie mamy, ale porobić prowizorkę to mogę. Ja na to mówię wczasy wieczne - choć mam nadzieję, że się kiedyś skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Tosiu -przykro mi to przyznać -ale Twoje foty jakoś mnie nie zaspokoiły ... A co Pani sobie zyczy????? Sciany nadal nie pomalowane, sufitów nie mamy, ale porobić prowizorkę to mogę. Ja na to mówię wczasy wieczne - choć mam nadzieję, że się kiedyś skończy a łazieneczki chociaż w calosci? .... i rzut na meble kuchenne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.04.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 No nareszcie. bardzo ładnie. Kuchnie nie z mojej bajki, ale bardzo ładna. Łazienka zaś to już mój klimacik, więc śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts