Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wolnoć Tośku w swoim domku - komenentarze uczesne i nie

tosinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamę zabieramy w środę do nas na budowę. Będę miała szpital. Nie chodzi za bardzo a szpital nie chce jej juz trzymać. Szukam dojścia do Konstancina co by rechabilitację dla mamy załatwić, bo potrzebna jest na juz a nie za miesiąc. Rodzina mnie zostawiła ze wszystkim, uważają ze się na pieniadzach. A dzisiaj dowiedziałam się, zebym sprzedała mieszkanie mojej mamy, skoro nie mam pieniędzy na rechabilitację. Mam dojść :( Po raz kolejny utwierdziłam się, że z rodzinką to najlepiej na zdjęciu.

należy jej się sanatorium. Możesz wybrać sanatorium w Konstancinie . Mają tam od razu rehabilitację. Idź do lekarza 1go kontatku i dowiedz się jakie papiery musisz wypełnić.

Byłam jak będzie na cito to dopiero w styczniu ale musi już sama chodzić. Paranoja, szukam domowej rehabilitacji

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...

Tosinek żyje choć chory bardzo jest zajęty. Wyrabiam sobie papiery czeladnicze na:

piekarza -piekę chlebek

ogrodnika - ogórd zaczyna wyglądać

kostkarza - robimy opaskę

lakiernika - bejcownika - robię parapety

zduna projektanta- robimy kominek

abażurnika - projektuję abażury

i wiele jeszcze innych dziwnych zawodów

Mamcia juz u siebie, niestety ma znowu zapalenia płuc, ja też chora więc nie mam jak do niej jeździć. Najgorsze, że dzień krótki a roboty huk. A o zdrowie musze dbać bo wyznam wam w sekrecie, że w styczniu jadę na rejs życia na Pogorię na morze!!