DPS 05.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Dobrze, że Mama jest stabilna, oby niedługo się poprawiło. Z niejadkiem toczyłam w domu walkę długie lata, działa wyłącznie podanie tego, co lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 05.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 czytam na bierząco info o Mamie..i właśnie sie kapnęłam, że z rozpędu wpisałam sie w dziennik zamiast w komentarze.. przepraszam nieustannie zdrowia dla Mamy życzę!!!! cieszę się, że stabilna- oby najgorsze było już za Wami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.09.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Faza biały ser i ogórki ale macie rację spełnianie wszelkich zachcianek. Słucham się bardziej doświadczonych. Ja po prostu nie wiem co to jest syndrom nie jatka, moje jedzą absolutnie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Smaaaaczne nazwa taka wytrawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.09.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hej Tosiku jak mama??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.09.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Mamę zabieramy w środę do nas na budowę. Będę miała szpital. Nie chodzi za bardzo a szpital nie chce jej juz trzymać. Szukam dojścia do Konstancina co by rechabilitację dla mamy załatwić, bo potrzebna jest na juz a nie za miesiąc. Rodzina mnie zostawiła ze wszystkim, uważają ze się na pieniadzach. A dzisiaj dowiedziałam się, zebym sprzedała mieszkanie mojej mamy, skoro nie mam pieniędzy na rechabilitację. Mam dojść Po raz kolejny utwierdziłam się, że z rodzinką to najlepiej na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.09.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 należy jej się sanatorium. Możesz wybrać sanatorium w Konstancinie . Mają tam od razu rehabilitację. Idź do lekarza 1go kontatku i dowiedz się jakie papiery musisz wypełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 14.09.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 należy jej się sanatorium. Możesz wybrać sanatorium w Konstancinie . Mają tam od razu rehabilitację. Idź do lekarza 1go kontatku i dowiedz się jakie papiery musisz wypełnić. Byłam jak będzie na cito to dopiero w styczniu ale musi już sama chodzić. Paranoja, szukam domowej rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Tosinko -wiem że masz teraz mnóstwo na głowie -ale zaglądaj do nas czasem co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.09.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Tosinku co tam u Ciebie słychac?Mam nadzieję, że wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No i przyszłam oglądać kominek, którym sie u mnie pochwaliłaś, a tu "ani widu-ani słychu" .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.10.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 No i przyszłam oglądać kominek, którym sie u mnie pochwaliłaś, a tu "ani widu-ani słychu" .... COś mi się porypało z aparatem. Na razie to sam wkład ale podłączony i chajcujemy, że aż romantycznie jest. Nie wierzyłam w umiejętności zduńskie Wumila a tu niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 no my też się od tygodnia grzejemy tylko ta szyba jest juz tak up..ona, że mnie to rozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Tosiu -co Ty tak znikasz ciągle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 24.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Lecę z rewizytą i zapytanie o mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Tosinek żyje choć chory bardzo jest zajęty. Wyrabiam sobie papiery czeladnicze na:piekarza -piekę chlebekogrodnika - ogórd zaczyna wyglądaćkostkarza - robimy opaskęlakiernika - bejcownika - robię parapetyzduna projektanta- robimy kominekabażurnika - projektuję abażuryi wiele jeszcze innych dziwnych zawodówMamcia juz u siebie, niestety ma znowu zapalenia płuc, ja też chora więc nie mam jak do niej jeździć. Najgorsze, że dzień krótki a roboty huk. A o zdrowie musze dbać bo wyznam wam w sekrecie, że w styczniu jadę na rejs życia na Pogorię na morze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 I jeszcze jedna anegdota, robiłam z zielskiem porządki i wiecie co wyrwałam dwie śliczne dorodne marchewski, samosiejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 I jeszcze jedna anegdota, robiłam z zielskiem porządki i wiecie co wyrwałam dwie śliczne dorodne marchewski, samosiejki w listopadzie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.11.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 A no w listopadzie, grube i pięknie pachnące, Wumil zrobił zdjęcie ale noramalnym aparatem więc trrzeba poczekać ale dowód posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 zazdroszczę Ci tej "weny" do ziemi.. ja mam taki syf na podwórku -że nawet mi się nie chce wyłazić ... bloto po kolana... dopiero za rok-dwa bedzie kostka i wtedy zaczniemy o jakimś ogrodzie mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts