jadwiga_w 21.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja planuję bibliotekę w salonie, duuuużą... tylko nie wiem czy jeszcze coś sie tam zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 21.08.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 My będziemy mieć na dole MÓJ gabinet, oprócz tego nad garażem Wumil wyprowadzi się ze swoja dokumentacją techniczną. Dziewczyny swoje zbiory muszą trzymać u siebie. U mnie mam nadzieję, że będzie 10 m2 biblioteki. Może się zmieszczę z moim cystersami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 22.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ach... Byłam w Szczyrzycu i Mogile i czuć tam klimaty średniowiecza... Moje klimaty A co do biblioteki to chcę zająż zachodnią ścianę salonu, bo na razie książki trzymam po części w naszym pokoiku, po części w dwóch garażach, na strychu, no i oczywiście - u znajomych (o te najbardziej się boję ) Myślałaś już nad regałami? Będziesz robić u stolarza na wymiar? Bo kupić coś sensownego jest b. ciężko PS. Info o klinkierze w moich postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 tosinku zaległa noga a nóż ktoś dojrzy oczywiście , że dojrzy tak bardzo współczuję Ci z powodu Twojej nóżki dla mnie to byłby koszmar , bo ja wszędzie muszę wejść i wszystko zobaczyć nie wiem jak Ty ale myslę, że również jesteś ciekawa swojej budowy no tak, przecież napisałaś : jak zwykle podchlipywałam,że na górę wejść nie mogę zresztą wszyscy tak pewno mamy ....mam nadzieję, że szybko zdejmą Ci ten gips i będziesz biegać po budowie jak "kozica" domek ślicznie rośnie byle tak dalej Pozdrawiam i dużo zdrowia dla Twojej chorej nóżki Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 No więc jest tak, że marzy mi się biblioteka na zamówienie ale nie wiem czy się wyrobię z kasą. Ładować absolutnie wszystkie oszczędności to mi się nie chce. Podobają mi się takie regały;http://www.brw.com.pl/flash/kolekcje/stylius/meble/nreg_100_o.jpgto jest seria stilus!! Koszt jednego 504 ale mam nadzieję, ze jak wezmę 5 to będzie zniżka. Cała seria jest moim zdaniem urocza. Zobaczymy jak będzie, jak na razie wykończeniówka mnie wykańcza, z Wumilem nie mogę się dogadać co do szczegółów. Olu podchlipuję, ale cóż i tak szybko nie wejdę na górę. Na razie jestem uzbrojona w różne programy i ustawiam mebelki wirtualnie. Byle do przodu, w padzierniku lecę do Rzymu więc musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 w padzierniku lecę do Rzymu więc musi być dobrze trzeba sobie troszkę urozmaicić budowanie Ty to masz dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 w padzierniku lecę do Rzymu więc musi być dobrze trzeba sobie troszkę urozmaicić budowanie Ty to masz dobrze A co lecisz z nami? lecą same baby i będzie Bernini, Borominii i barok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 22.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak wstąpicie po drodze do Zgierza ...to ok nawet barok mi się spodoba ..i same baby też zaraz przypomina mi się klucz lecących żurawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.08.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Oj to chyba będę terrorystką bo będę zmuszona porwać samolot, może się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.08.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 to chyba będę terrorystką Może tak NIE, bo jak Cię zamkną to z budowy nici a ja wolę oglądać Twoje postępy budowlane, niż posyłać Ci paczuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dawno do ciebie nie zaglądałm a ty dom w tym czasie wybudowałaś, brawo!!! Tylko ta noga feralnie złamana - dużo zdrówka i obyś wkrótce juz mogła biegac na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.08.2007 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dawno do ciebie nie zaglądałm a ty dom w tym czasie wybudowałaś, brawo!!! Tylko ta noga feralnie złamana - dużo zdrówka i obyś wkrótce juz mogła biegac na budowę Co do nogi to trochę się boję, że się nie zrosła a w listopadzie mam jechać do Rzymu i jak ja będę biegać?? Ale Wumil taryfy ulgowej to mnie daje, właśnie załatwiłam klinkier co go ponoć dwa już nie produkują a 15 września wchodzą dekarze, na okna ponoć mam czekać 3 tygodnie, znalazłam nie drogiego elektryka. A klinkier jest taki i jak mawiał Wiliam Jak się wam podoba?http://www.wienerberger.pl/images/db/srprdet/1080545462567.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Szanowni Czytelnicy, nadeszła chwila prawdy, i po cóż mi więźba i klinkier itp kiedy noga mi się nie zrosła i kolejne 6 tygodni w gipsie. Jeśli ktoś z was zna nie operacyjne sposoby aby noga się zrosła to proszę o radę, jestem załamana. A miałam tyle planów Tak strasznie mi przykro tym bardziej, że miałaś tyle planów na nogę nic nie mogę poradzić ale nie rozumię tesktu po cóż mi więźba i klinkier przcież wcześniej czy później wszystko będzie w porządku, Twoja noga ładnie się wygoi i jeszcze będziesz się śmiać z tego co tu piszesz Może daj sobie troszkę luzu i nie obciążaj tak nogi to szybciej się zrośnie i dopiero wtedy pełną parą wrócisz do obowiązków i pracy Gorąco pozdrawiam i życzę duuużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.09.2007 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Oleńko, jaka chwila wytchnienia, w poniedziałek jadę pod Duklę. A tak w ogóle to rosną mi już ścianki działowe. Ale ja jeszcze nie byłam w cale w środku buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 To pięknie , że ścianki rosną -powód do radośc a nie prawisz jekieś "dyrdymały " po cóż mi więźba i klinkier a jak jeszcze ich nie widziałaś to od czego masz męża i aparacik jak ty nie możesz do ścianek pójść to ścianki do Ciebie przyjądą i głowa do góry Wszystko będzie ok Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.09.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Hej .Z ciekawością przeczytałam Twój dziennik. ładnie wszystko opisujesz szkoda,że ja tak nie potrafię. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.Podejrzewam ,że energia Cię ''rozsadza'' ale jak noga sie zagoi to czuję,że dasz co niektórym popalić .pozdrawiam i dużo słoneczka życzę. P.s dom bardzo jest bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.09.2007 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Hej .Z ciekawością przeczytałam Twój dziennik. ładnie wszystko opisujesz szkoda,że ja tak nie potrafię. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.Podejrzewam ,że energia Cię ''rozsadza'' ale jak noga sie zagoi to czuję,że dasz co niektórym popalić .pozdrawiam i dużo słoneczka życzę. P.s dom bardzo jest bardzo ładny. Witam, witam nowego czytelnika, i zapraszam do wpadania. Za życzenia dziękuję, jutro jadę na tydzień w góry i mam wszystko w nosie. W końcu na wózku też można jechać, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktoria 09.09.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ale jestes dzielna! Mi w te ostatnie dni/tygodnie nerwy puszczaja. Cala budowa calkiem milo poszla, wiadomo jakies stresy byly, ale do przejscia, teraz juz wymiekam i choc niby moge, bo boje sie odliczac dni do przeprowadzki... Ach, ja to jestem - marudze i to jeszcze na twoim usmiechnietym watku, przepraszam. Kuruj sie! Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.09.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 A kiedy wreszcie zobaczymy twój domek? Powróciłam z gór i zaczynamy etap wkończeniówka, która mnie po prostu przeraża i moralnie i finansowo. Brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 17.09.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Bardzo fajny dziennik, super się czyta. My się będziemy budować w Józefowie, ale w Halinowie też szukaliśmy miejsca pod domek. Na dzisiaj miałam obiecane mapki, ale coś pan geodeta nie dzwoni Pozdrawiam Cię Tosinku, będę czytać Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts