tosinek 17.09.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Bardzo fajny dziennik, super się czyta. My się będziemy budować w Józefowie, ale w Halinowie też szukaliśmy miejsca pod domek. Na dzisiaj miałam obiecane mapki, ale coś pan geodeta nie dzwoni Pozdrawiam Cię Tosinku, będę czytać Twój dziennik. Witamy nową Czytelniczkę, mam nadzieję, że będziesz tu często zaglądać. Trzymam kciuki za mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 17.09.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 tosinekDOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 01 Lip 2006Posty: 800Skąd: z wesołego kosmosu hi, hi ale się rozgadałam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLINUŚ 18.09.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Tosinku ale ta twoja budowa rośnie w oczach !!! a co najlepsze widać że jadalnia już zdała egzamin;) normalnie WAM zazdroszczę i oczywiście gratuluję!! Specjalnie dla Ciebie pofatygowałam się do znajomej która 'uzdrowiła' swojego, połamanego syna-po wypadku miał kilka operacji bo był połamany w kilku miejscach , żeby kości lepiej zaczęły się zrastać systematycznie gotowała mu wywar z "nóżek" kurzych wiem że to może nie apetycznie brzmi ale POMOGŁO ponoć owe 'pazurki' mają w sobie właśnie to coś , co jest potrzebne kościom !! więc abyś szybciej stanęła na swojej budowie, na własnych nogach (czego Ci życzymy) to zachęcam ... i dalej trzymamy kciuki . - pozdrawiamy Olinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 18.09.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 zamówiłam piękną pogodę na najbliższe 3 tygodnie, cieszycie się? oczywiście, że się bardzo cieszymy mam nadzieję , że dotrzymasz słowa i jeszcze pytanko : od kiedy ma być ta piękna pogoda , bo dzis u mnie od popołudnia pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.09.2007 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Dziewczyny pogoda na mur jest od następnego poniedziałku, a teraz będzie miło. I tyle. Mam nadzieję, że nie długo pokarzę wam daszek. A w poniedziałek to mają mi zdjąć gips i zobaczymy, chociaż ja już tracę nadzieję, bo mnie boli. O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Po zdjęciu gipsu będziesz jak nowa, nie bój nic.Kciukasy zaciskam, żeby wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.09.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Koniec świata Tola mnie odwiedziła. Dzięki za wszystkie życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.09.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Dawno nie zaglądałem do Twojego dziennika - jak wiesz mam nawał pracy , sporo robię sam i czesto wracam padnięty .No i podziwiam tempo prac , piękny dach . A przykryty dachówką to dopiero będzie radość .Tylko mi tej Twojej nogi żal ( musisz jeść galaretki , nóżki itp ) .Na pocieszenie powiem tyle : moje młodsze dziecko złamało nóżkę 2 lat temu zaraz na poczatku szkoły , we wrześniu > po kilku dniach chodził w gipsie do szkoły > po 6 tygodniach pojechaliśmy do szpitala na Niekłańską , tam mu gips zdjęli i wysłali na rentgen > wynik : noga się jeszcze nie zrosła .I myślisz że mu od nowa gips założyli ?? Nic bardziej mylnego . Rada lekarza : niech dziecko jeszcze ze dwa tygodnie na tej nodze stara się nie stawać ( wyobraź sobie 13-to latka któremu dopiero co zdjęto gips i który będzie na tę nogę uważał ) . Ostatecznie chodziliśmy jeszcze przez miesiąc na jakiś laser i coś tam jeszcze i nawet na kontrolę mie poszliśmy .Do dziś noga sprawna i się zrosła .Twoja na pewno też się zrośnie i będziesz na niej skakać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.09.2007 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Wicuś ale ja nie mam 13 lat tylko 18 Boli jak jasna.......... a muszę się na górę wdrapać po atrapie drabiny co by empirycznie zbadać moją koncepcję łazienki. Będziemy przesuwać ściany, bo jednak moje panny (5 i 15) muszą mieć BEZE MNIE łazienkę. Mileńko, że wpadłeś a zdjęcia mojego czadowego klinkieru będą ale później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Tosinek, zycze oby ci sie ta nozka szybko zrastala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 25.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Tosinku Jak tam twoja noga ?? Mam nadzieję, że nie ma komplikacji?? Przyznam Ci się Tosinku, że dzięki Twojemu dziennikowi wybraliśmy projekt domu. Tak, tak będzie to LMP 133, chociaż gdy pojechaliśmy do pracowni A-kwadrat byliśmy zdecydowani na Cyprysa z Horyzontu. Jednak na miejscu okazało się, że po przeróbkach w tym projekcie (Cyprys), wyszedłby nam Lmp 133, tylko trochę gorszy bo bez gabinetu na dole i bez takich fajnych łazienek na górze. Mam nadzieję, że w przyszłości dam radę posprzątać te dodatkowe 30m.Btw. wydaje mi się, że mieszkamy w tym samym bądż bliskim rejonie, sądząc po kierunku poszukiwań działki oraz wyboru architekta do adaptacji projektu.Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.09.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dominiko to zapraszamy do nas!!!!!!!!!!!!! A nóżka jestem na zwolnieniu przez tydzień więc leniuchuję i buduję domek. Dziś się robi u nas dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 26.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Tosinek dzięki za zaproszenie Bardzo chętnie skorzystam z możlwości podglądnięcia Waszego domku w realu. Ps. jeśli można zapytać, w jakiej kwocie planujecie się "zamknąć", jeśli chodzi o stan tzw. developerski. Właśnie jestem na etapie oszacowania ile domek mnie wyniesie - będziemy posiłkować się kredytem na budowę i stoi przede mną wizja sporządzenia kosztorysu. Wstępnie zakładam, że metr wybudowanego domu pod klucz będzie kosztował 2500zł (dużo to czy mało? - jak myślisz). Pozdrawiam i kuruj nóżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.09.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Na priva napiszę Ci na ile wzieliśmy kredyt a mam zamiar zmieścić się w kwocie 400 tys do wprowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 27.09.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzień dobry Tak sobie przypadkiem zajrzałam i chciałam podziękować za zarezerwowanie pogody .....mnie by się też bardzo przydała. Marzyłam żeby mieć w tym roku taki etap jak Wy ale chyba pogoda pokrzyżuję mi plany..... Życzę zdrówka ( jak noga?) pozdrawiam Graszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa i Marek 28.09.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Witaj Tosinek wiesz, kiedyś słyszałem jak cosik opadło i nie wiedziałem co to a teraz po Twoim wpisie juz wiem my też się bardzo cieszymy ze stanu domku zresztą w październiku planujemy się wprowadzić. Ale i Wasz domek wygląda superowo, szkoda tylko że w tej beczce radości miałaś łyżkę dziekciu w postaci spięcia z budowlańcami Ale nic to, najważniejsze że domek nabiera kształtów cieszymy się bardzo.Pozdrawiamy ciepło i serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.09.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 a tak wygląda domek od ogrodu cudnie nie? a pewno, że cudnie domek Ci rośnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 28.09.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Tosinku 400 tys. na dom do wprowadzenia?? To mnie bardzo podniosło na duchu. Ale pewnie będziecie niektóre prace wykonywać sami? My obecnie czekamy na wydanie warunków i na adaptację. Jak tam dach - robi się ładnie?Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 28.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A jaki twój dziennk jest optymistyczny!!! Ja miałam kiedyś złamany palec u ręki i myślałam, że oszaleję... nie wobrażam sobie jak radzisz sobie ze złamaną nogą, gdy tyle się dzieje... medal za dzielność w budowaniu należy ci się awansem A naczółki na dachu masz przepiękne, też takie będę miała reszta domku też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.09.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzień dobry Tak sobie przypadkiem zajrzałam i chciałam podziękować za zarezerwowanie pogody .....mnie by się też bardzo przydała. Marzyłam żeby mieć w tym roku taki etap jak Wy ale chyba pogoda pokrzyżuję mi plany..... Życzę zdrówka ( jak noga?) pozdrawiam Graszka Pogoda będzie na pewno, może nie będzie super ciepło ale będzie na tyle co by beton tężał w oczach. A dzisiejsza ulewa była tylko dlatego, co by sprawdzić, czy dach aby dobrze położony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts