Luc Skywalker 16.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Julcik Relax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 To był Lewakk...? Przystojniacha... Moze byc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Doprawdy Julcik, nie wiem jak Ci pomóc. Może zamknę firmę i też zostanę "kurą domową" ( tak to się nazywa ? Cóż za okropne sformułowanie...) I rozdam biednym wszystko co posiadam. I pójdę pracować na kasie do Leclerca za 1000 pln miesięcznie. A zapomniałam, jeszcze trzeba wydusić dzieci... ZAPOMNAIŁAŚ o cudownym mężu :) No dooooooooooooobra z nim też się rozwiodę.... Czy to już wszystko, żeby osiągnąć oczekiwany przez Ciebie poziom ? A........... i jeszcze mi się stygmaty otworzą :) ja Ci naprawdę Julcik życzę wszystkiego dobrego. ALe każdy jest kowalem własnego losu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 hahahaha znowu same wypowiedzi odnośnie tematu postu Bo to lekko crazy watek . Taki do posmiania sie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Julcik Relax Wiedziałam !!!!!!!!! Jest niezadowolona, bo nie zostało na neony do fury !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja Ci naprawdę Julcik życzę wszystkiego dobrego. ALe każdy jest kowalem własnego losu :) Jak Julcik przysiegnie , ze mnie nie zabije , to moge wyprodukowac w ciagu 3,5 minuty dzielo , ktore ukaze los naszej gwiazdy widziany z innej perspektywy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja Ci naprawdę Julcik życzę wszystkiego dobrego. ALe każdy jest kowalem własnego losu :) Jak Julcik przysiegnie , ze mnie nie zabije , to moge wyprodukowac w ciagu 3,5 minuty dzielo , ktore ukaze los naszej gwiazdy widziany z innej perspektywy . Ja bym nie ryzykowała............. Albo dawaj - raz sie żyje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 a w ogóle to o co chodzi ?? bo ja nie wiem ... Luc ... chyba się z powołaniem minąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 ja Ci naprawdę Julcik życzę wszystkiego dobrego. ALe każdy jest kowalem własnego losu :) Jak Julcik przysiegnie , ze mnie nie zabije , to moge wyprodukowac w ciagu 3,5 minuty dzielo , ktore ukaze los naszej gwiazdy widziany z innej perspektywy . Ja bym nie ryzykowała............. Albo dawaj - raz sie żyje :) Daj mi minutke , bo wlasnie slucham Omega Dziewczyna o perlowych wlosach . Po wegiersku oczywiscie i z trzeszczacej plyty . Co wprawia mnie w sielankowy nastroj a zarazem przeszkadza w pisaniu msciwych postow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Nie pchać się, nie pchać kurde, kurde. Jesteś na liście, nieeeeeeeeee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 16.10.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Nie pchać się, nie pchać kurde, kurde. Jesteś na liście, nieeeeeeeeee? "pan tu nie stał! pan nie jest w ciąży!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Bo powinno byc : kazdemu wedlug potrzeb i zaslug . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 16.10.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Po wegiersku oczywiscie i z trzeszczacej plyty "blaszak" - też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Robert 16.10.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 heeheheh, fajowy watek. Dobrze strzelam, moge za platnego wystapic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Bo powinno byc : kazdemu wedlug potrzeb i zaslug . mam zasługi a i potrzeb bez liku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Nie pchać się, nie pchać kurde, kurde. Jesteś na liście, nieeeeeeeeee? "pan tu nie stał! pan nie jest w ciąży!" To się da zmienić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 I rozdam biednym wszystko co posiadam. obiecanki cacanki ... ile to juz razy mialem cos dostac ... Bo powinno byc : kazdemu wedlug potrzeb i zaslug . No i gdzie to dzieło wiekopomne - bo odchodzimy od tematu - a niektórzy tracą wtedy wątek :) Na chwilę wyszłam szukac bambusa na szkle a tu takie rzeczy - ropasanie, sodomia i gomoria !!!! MAŁY - żartowałam, zejdź z tego pana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 16.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dobrze strzelam, moge za platnego wystapic. To strzelaj .(kliknij w kropke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Dobrze strzelam, moge za platnego wystapic. To strzelaj .(kliknij w kropke) no nie mogę ......................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts