MarcinF 17.10.2006 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nefer!!!!! To jest toooooo! Boskie, inspirujące i cudo!!!! Dzięki, dzięki wielkie i....jak Ci coś jeszcze "wpadnie" co dech zapiera, to wiesz... Pozdrawiam! Ania i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 24.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam! poszukuję bambusowego, graficznego motywu, który nadawałby się do wypiaskowania na szkle do kabiny prysznicowej. Czy ktoś z Was ma takowy gdzieś dostępny i mógłby pokazać??? Dziękuję i czekam na fotki!!!!! Marcin A można coś bliżej co do samego piaskowania? Czy można z czymś takim zaszaleć tylko na prostym szkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Nefer!!!!! To jest toooooo! Boskie, inspirujące i cudo!!!! Dzięki, dzięki wielkie i....jak Ci coś jeszcze "wpadnie" co dech zapiera, to wiesz... Pozdrawiam! Ania i Marcin NIe ma za co :) Szkło i wyszukiwanie fajnych szklanych rzeczy to moje hobby :) Fajnie, że Ci się podoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam! poszukuję bambusowego, graficznego motywu, który nadawałby się do wypiaskowania na szkle do kabiny prysznicowej. Czy ktoś z Was ma takowy gdzieś dostępny i mógłby pokazać??? Dziękuję i czekam na fotki!!!!! Marcin A można coś bliżej co do samego piaskowania? Czy można z czymś takim zaszaleć tylko na prostym szkle? Pogadaj z ludżmi, którzy to robią. Ja odwiedziłam pana, który zajmuje się witrażami i szkłem fusingowanym i dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o tych technikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts