Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

STUDNIA KREGOWA - szukam wykonawcy.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

WicekK- nie moge wysłać potwierdzenia ,odkłada się w tych do wysłania.Tak to ten.

Generalnie jest tak - jeżeli adresat nie odbierze wiadomości to ona jest u Ciebie w tych do wysłania - i tak ma być .

Ale widzę że jesteś zdolna - obrazek cacy .

A przy okazji ja zamieściłem obrazek bliższy temu co zbuduję .

Ładny domek i najwazniejsze,że Wam odpowiada.Co do kompa to ciągle mam dziwne komunikaty,że albo blokada ramy( na tym sie nie znam) albo alerty o wirusach i wszystko staje.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.Z loszczę sie jak czgoś nie moge zrobić bo rzeczy oczywiste i trywialne na moim sprzęcie są często nie do zrobienia.

Ładny domek i najwazniejsze,że Wam odpowiada.Co do kompa to ciągle mam dziwne komunikaty,że albo blokada ramy( na tym sie nie znam) albo alerty o wirusach i wszystko staje.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.Z loszczę sie jak czgoś nie moge zrobić bo rzeczy oczywiste i trywialne na moim sprzęcie są często nie do zrobienia.

A czy oprócz zainstalowania antywirusa wykonujesz od czasu do czasu ( po akrualizacji bazy wirusów) skanowanie całego kompa ?

Porządny antywirus , do tego zapora i jakiś antyspamer - to niezbędny zestaw ( może być 3w1) a i tak nie daje pewności i bezpieczeństwa w sieci .

Ci popaprani hakerzy ciągle pracują nad sposobami włamu ( i to jestem jeszcze w stanie zrozumieć: numery kont ,tajne informacje) , zastanawiam się tylko po jaki gwóźdź produkują programy rozwalające system czy wręcz cały komputer .

Ja właśnie niedawno doświadczyłem na własnej skórze - padł mi cały dysk , szlag trafił dane - dałem do odzyskania - warunek ma być tanio > jak na razia efektów brak. I wszystko to przwdopodobnie wina wirusa .

A moje dzieci to ciągle grają w necie i twierdzą że raz w roku format c: i instalacja systemu od nowa to najlepszy sposób .

Teraz mamy oddzielne dyski , żeby się nie widziały i wzajemnie nie infekowały zamontowałem przełącznik na zasilaniu (5 i 12 V) i zależnie od jego położenia kimputer startuje z dysku dzieci lub mojego .

Nie wiem skąd jest ten facio ale mnie polecił go taki od wierconych studni.Miałam numer tylko mobila.Wieczorem przesle namiary to porównamy.Nie mogę zrobic studni wierconej bo u mnie nie ma wody.Ten kopacz ma w przyszłym tygodniu zacząć u kolezanki z grupy to zdam relacje.Wiadomośc na priva.

Pozdrawiam

Proszę też o informacje :):) :oops: :lol:

• 2 months później...