speek 25.11.2006 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 WicekK- nie moge wysłać potwierdzenia ,odkłada się w tych do wysłania.Tak to ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 WicekK- nie moge wysłać potwierdzenia ,odkłada się w tych do wysłania.Tak to ten. Generalnie jest tak - jeżeli adresat nie odbierze wiadomości to ona jest u Ciebie w tych do wysłania - i tak ma być . Ale widzę że jesteś zdolna - obrazek cacy . A przy okazji ja zamieściłem obrazek bliższy temu co zbuduję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 25.11.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ładny domek i najwazniejsze,że Wam odpowiada.Co do kompa to ciągle mam dziwne komunikaty,że albo blokada ramy( na tym sie nie znam) albo alerty o wirusach i wszystko staje.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.Z loszczę sie jak czgoś nie moge zrobić bo rzeczy oczywiste i trywialne na moim sprzęcie są często nie do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Ładny domek i najwazniejsze,że Wam odpowiada.Co do kompa to ciągle mam dziwne komunikaty,że albo blokada ramy( na tym sie nie znam) albo alerty o wirusach i wszystko staje.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.Z loszczę sie jak czgoś nie moge zrobić bo rzeczy oczywiste i trywialne na moim sprzęcie są często nie do zrobienia. A czy oprócz zainstalowania antywirusa wykonujesz od czasu do czasu ( po akrualizacji bazy wirusów) skanowanie całego kompa ? Porządny antywirus , do tego zapora i jakiś antyspamer - to niezbędny zestaw ( może być 3w1) a i tak nie daje pewności i bezpieczeństwa w sieci . Ci popaprani hakerzy ciągle pracują nad sposobami włamu ( i to jestem jeszcze w stanie zrozumieć: numery kont ,tajne informacje) , zastanawiam się tylko po jaki gwóźdź produkują programy rozwalające system czy wręcz cały komputer . Ja właśnie niedawno doświadczyłem na własnej skórze - padł mi cały dysk , szlag trafił dane - dałem do odzyskania - warunek ma być tanio > jak na razia efektów brak. I wszystko to przwdopodobnie wina wirusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A moje dzieci to ciągle grają w necie i twierdzą że raz w roku format c: i instalacja systemu od nowa to najlepszy sposób .Teraz mamy oddzielne dyski , żeby się nie widziały i wzajemnie nie infekowały zamontowałem przełącznik na zasilaniu (5 i 12 V) i zależnie od jego położenia kimputer startuje z dysku dzieci lub mojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 25.11.2006 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A my tak pod tematem studni? moze zgadka przeniesiemy sie do komentarzy dziennika-to chyba dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Zapraszam do komentarzy - mam włączone śledzenie więc jak ktoś napisze to mi systm daje znać . Odpowiedź jest tylko kwestią czasu - tak jak ta poczta której przez jakiś czas nie odbierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.11.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 A tak w ogóle - jeśli studnia jest stara i głęboka to kto wie co na jej dnie się znajdzie . Dlatego sądzę że krótkie wątki poboczne też się zmieszczą .A tak na dobrą sprawę to Ty chyba założyłaś ten wątek -> jest Twój i mozesz a nim zrobić co chcesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Czytam troszkę, no i szukam, proponuję spróbować pod 22 776 33 21, Pan chyba zna się na rzeczy no i nie przesadza z ceną, prawdopodobnie właśnie skorzystam z jego usług. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Nie wiem skąd jest ten facio ale mnie polecił go taki od wierconych studni.Miałam numer tylko mobila.Wieczorem przesle namiary to porównamy.Nie mogę zrobic studni wierconej bo u mnie nie ma wody.Ten kopacz ma w przyszłym tygodniu zacząć u kolezanki z grupy to zdam relacje.Wiadomośc na priva. Pozdrawiam Proszę też o informacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 27.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 wykopie wam te studnie po 200 zł za metr bo widze ze macie jakies problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 wykopie wam te studnie po 200 zł za metr bo widze ze macie jakies problemy. Ty ecik to chyba taki człowiek orkiestra ( pobieżnie przejrzałem Twoje posty) Czy budowanie domu to też Twoja domena - szukam ekipy na wiosnę -> a jak zima jeszcze poczeka to może jeszcze teraz stan zero ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 A o studnię może Cię poproszę - chwilowo czekam .Czy kopałeś już kiedyś ? ( studnię - nie leżącego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 27.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 wszystko robimy ale najwiecej dachow bo nam każą jeszcze wczoraj poglebialem swoją 70 letnią studnie i powiem ze fantów róznego typu sie tam znalazło. od naczyn po tablice rozdzielcze.... ale złota mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 No to jak Cię interesuje robota : od studni , przez piwnicę po dach - podaj jakieś namiary ( może być na prv ) .Oddzwonię to się możemy spotkać . W razie czego wysyłam swój tel na prv .( jutro mam prawie cały dzień w miarę dyspozycyjny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.11.2006 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ecik - a napisz czy już studnie kopałeś ?Jak na razie to masz mało postów musisz nas przekonać do wyboru właśnie ciebie.Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecik 28.11.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 nie to nie . chcialem pomóc bo widze ze macie problem z wykonawcą. nie musze nikogo przekonywac do siebie. moje realizacje same swiadcza za siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 28.11.2006 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 ecik - Ty się zachowujesz jak rozkapryszona panienka.Sam zaoferowałeś swoje usługi -nie mówimy nie ale mamy prawo dowiedzieć się jakie to te Twoje realizacje.Jak poczytasz forum to sam sobie odpowiesz dlaczego tak szybko nie podejmujemy decyzji.Zachęć nas i przekonaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramsey1981 04.02.2007 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 widze, ze cisza od dluzszego czasu.... Czy studnie juz wybudowane? Mozecie polecic jakas ekipe do kopania z okolic Warszawy?Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 04.02.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts