Nasz Domek 17.10.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 macie jakieś fajne przykłady wielkoformatowej fotografi na ścianie? chcę sobie zrobić taką dekorację w postaci fotografi jakieś 250x250cm...może być w kilku kawałkach....może jakiś tryptyk.....szukam ciekawego motywu foto.....macie jakieś fotki wnętrz z tym o czym mówię?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niechcm 10.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Ja takze bylbym zainteresowany jakimis pomyslami w tej sprawie. Czekam na jakies propozycje i ewentualnie kontakty do firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
root 11.11.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Witam 76cmx400cm - taki jest max. format zdjęć w zaprzyjanionym laboratorium. Można sobie druknšć swoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 11.11.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 mnie się marzy panorama NY w takim dużym formacie na scianie... ciekawe, jaki jest tego koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.11.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 mnie się marzy panorama NY w takim dużym formacie na scianie... ciekawe, jaki jest tego koszt... Zalezy jaka rozdzielczosc. W miare czytelne parametry to w zaleznosci od krainy i agencji od 80-120zl/m2 z oprawa.Najczesciej oprawa to: plyta mdf, folia zabezpieczajaca i stalowa lub aluminiowa ramka na brzeg plyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 11.11.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 eechch, miałom kiedyś taką fototapetę - tropikalna wyspa jakaś, palmy, lazurowy ocean... było "rzucone" na nasz rynek jakies ćwierć wieku temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.11.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Trurl , nie ma to jak dawne fototapety ja mialam plaze, morze i zachod slonca .... ale bylo romantycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 11.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item140925535_fototapety_wydruk_z_materialu_powierzonego_.html to jest link do jednej z wielu aukcji tego Sprzedającego na Allegro. Ma swoją stronę internetową i bardzo duży wybór fototapet (NIE TYLKO RAJSKIE PLAŻE Z RÓŻOWYM SŁOŃCEM ) Ja kupiłam jedną z nich, ale jeszcze muszę poczekać z pół roku na położenie na ścianie. Wg mnie fantastycznie na ścianie wyglądają obrazy Gustava Klimta, np ten tryptyk: http://www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11559-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-życia-ludzkiego.html ale jest to dość specyficzna sztula i na pewno nie każdy musi ją lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 11.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Acha, no i bardzo polecam wogóle stronę http://www.vide.pl , nie dość że ma ogromny wybór zdjęć (obrazów) i możliwych aranżacji różnych rodzajów ram, to wszystko jest bardzo ładnie pogrupowane, łatwo się po tym poruszać albo tematycznie albo wg autora, albo np wg koloru. Kupiłam też u nich dwa obrazy (zdjęcia) i przyszły świetnie zapakowane, świetna jakość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a ja lubię takie rzeczy : http://www.miastoplusa.pl/gallery/displayPhotoImage.do?id=34440 nie rzeby takie tematy - ale ten styl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 generalnie Boris Vallejo mi leży : http://www.artfan.net/data/media/14/boris_vallejo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a ja lubię takie rzeczy : (...) - ten styl :) Jakby Boris Vallejo Nefer - ale się zgraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 a ja lubię takie rzeczy : (...) - ten styl :) Jakby Boris Vallejo Nefer - ale się zgraliśmy Ano jakby Kapitanie, jakby...:) namierzyłam jego stronę w US - można kupić sobie printa z podpisem Borysa Będzie w moim domku wisiał w kilku miejscach jak znam siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 no to sie pochwalę, że mam piękny album - wiele lat temu dostałem...od kogoś - tak bez okazji. I sobie czasem przeglądam. Były też galerie Borisa w miesięczniku "Fantastyka". Taak - w odpowiednim wnętrzu TAKĄ fototapetę - zawsze Polecam jeszcze prace Wojtka Siudmaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 no to sie pochwalę, że mam piękny album - wiele lat temu dostałem...od kogoś - tak bez okazji. I sobie czasem przeglądam. Były też galerie Borisa w miesięczniku "Fantastyka". Taak - w odpowiednim wnętrzu TAKĄ fototapetę - zawsze ja myślę o sypialni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.11.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Były też galerie Borisa w miesięczniku "Fantastyka". Taak - w odpowiednim wnętrzu TAKĄ fototapetę - zawsze Polecam jeszcze prace Wojtka Siudmaka. Bardzo lubie Siudmaka , zreszta niezwykle ceniony w swiecie, chociaz niezmiennie budzacy kontrowersje. Czy to juz kicz czy jeszcze sztuka ? Widzialem wnetrze z duza grafika Siudmaka i powiem , ze hmmm.... mam od tego momentu bardzo mieszane uczucia, czy jest to tworczosc , ktora sie nadaje do ekspozycji na duzym formacie we wnetrzu mieszkalnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 11.11.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 A co myślicie o Zdzisławie Beksińskim? Jestem zachwycona jego (raczej starszymi) pracami ale są specyficzne i mało kto jest w stanie je znieść... moja druga połowa w każdym razie nie zgodzi się na Beksńskiego na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 No to może...Giger ale już raczej nie do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.11.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 może Dali..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 11.11.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 może Dali..... Dali przy Gigerze to jak Krolewna Sniezka przy Harrym Krugerze To moze np Wojciech Linke? W sypialni wrazenia murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts