Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

fotografia na ścianie

Nasz Domek

Recommended Posts

macie jakieś fajne przykłady wielkoformatowej fotografi na ścianie? chcę sobie zrobić taką dekorację w postaci fotografi jakieś 250x250cm...może być w kilku kawałkach....może jakiś tryptyk.....szukam ciekawego motywu foto.....macie jakieś fotki wnętrz z tym o czym mówię?....

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mnie się marzy panorama NY w takim dużym formacie na scianie... ciekawe, jaki jest tego koszt...

Zalezy jaka rozdzielczosc.

W miare czytelne parametry to w zaleznosci od krainy i agencji od 80-120zl/m2 z oprawa.Najczesciej oprawa to: plyta mdf, folia zabezpieczajaca i stalowa lub aluminiowa ramka na brzeg plyty.

http://www.allegro.pl/item140925535_fototapety_wydruk_z_materialu_powierzonego_.html

to jest link do jednej z wielu aukcji tego Sprzedającego na Allegro. Ma swoją stronę internetową i bardzo duży wybór fototapet (NIE TYLKO RAJSKIE PLAŻE Z RÓŻOWYM SŁOŃCEM :wink: )

Ja kupiłam jedną z nich, ale jeszcze muszę poczekać z pół roku na położenie na ścianie.

Wg mnie fantastycznie na ścianie wyglądają obrazy Gustava Klimta, np ten tryptyk: http://www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11559-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-życia-ludzkiego.html ale jest to dość specyficzna sztula i na pewno nie każdy musi ją lubić 8)

Acha, no i bardzo polecam wogóle stronę http://www.vide.pl , nie dość że ma ogromny wybór zdjęć (obrazów) i możliwych aranżacji różnych rodzajów ram, to wszystko jest bardzo ładnie pogrupowane, łatwo się po tym poruszać albo tematycznie albo wg autora, albo np wg koloru. Kupiłam też u nich dwa obrazy (zdjęcia) i przyszły świetnie zapakowane, świetna jakość! :D

a ja lubię takie rzeczy :

(...) - ten styl :):)

Jakby Boris Vallejo :)

Nefer - :D ale się zgraliśmy

Ano jakby Kapitanie, jakby...:):)

namierzyłam jego stronę w US - można kupić sobie printa z podpisem Borysa :) Będzie w moim domku wisiał w kilku miejscach jak znam siebie :):)

no to sie pochwalę, że mam piękny album - wiele lat temu dostałem...od kogoś - tak bez okazji. I sobie czasem przeglądam. Były też galerie Borisa w miesięczniku "Fantastyka". Taak - w odpowiednim wnętrzu TAKĄ fototapetę - zawsze :D

ja myślę o sypialni :):)

Były też galerie Borisa w miesięczniku "Fantastyka". Taak - w odpowiednim wnętrzu TAKĄ fototapetę - zawsze :D

Polecam jeszcze prace Wojtka Siudmaka.

Bardzo lubie Siudmaka , zreszta niezwykle ceniony w swiecie, chociaz niezmiennie budzacy kontrowersje.

Czy to juz kicz czy jeszcze sztuka ? :p

Widzialem wnetrze z duza grafika Siudmaka i powiem , ze hmmm.... mam od tego momentu bardzo mieszane uczucia, czy jest to tworczosc , ktora sie nadaje do ekspozycji na duzym formacie we wnetrzu mieszkalnym .