Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

fotografia na ścianie

Nasz Domek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy to juz kicz czy jeszcze sztuka ?

Kicz to ja pokaze... widzicie ten kolorowy "obrazek" na gorze? sorry ale nie mam innej foty :oops: I miejsce w muzeum sztuki Monachium 1998 dla absolwentow ASP - oczywiscie tej ktora robil Kandinsky :wink:

http://img28.imageshack.us/img218/1278/img35921rk9.th.jpg

to tak apropo plakatow na scianach :wink:

ale mam tez prawdziwego Tyrowicza i jeszcze paru prawdziwych rzemieslnikow :lol: chociaz najbardziej dumna jestem z posiadanych obrazow "malowanych" erberszem 8)

Acha, no i bardzo polecam wogóle stronę http://www.vide.pl , nie dość że ma ogromny wybór zdjęć (obrazów) i możliwych aranżacji różnych rodzajów ram, to wszystko jest bardzo ładnie pogrupowane, łatwo się po tym poruszać albo tematycznie albo wg autora, albo np wg koloru. Kupiłam też u nich dwa obrazy (zdjęcia) i przyszły świetnie zapakowane, świetna jakość! :D

super stronka! dziękuję :-)

ivonesca ciesze się że Cis ię podoba :D

a ta podana przez Ciebie strona NIESAMOWITA :o ale chyba obrazki niedostępne w Polsce...?

fajne, nie? mnie tez się podoba....gorzej z mężem ;-)

stronkę tę znalazłam kiedyś tu na forum....ale nie pamietam czy ktoś coś pisał na temat dostępności w Polsce :-(

pozdrawiam

ivonesca ciesze się że Cis ię podoba :D

a ta podana przez Ciebie strona NIESAMOWITA :o ale chyba obrazki niedostępne w Polsce...?

fajne, nie? mnie tez się podoba....gorzej z mężem ;-)

stronkę tę znalazłam kiedyś tu na forum....ale nie pamietam czy ktoś coś pisał na temat dostępności w Polsce :-(

pozdrawiam

może by tak wynegocjowac wyłączność w urządzaniu tylko jednego pokoju... 8) :wink:

Przejrzałam wszystkie podane tu strony ale nie znalazłam idealnie tego o co mi chodzi. Jeśli ktoś natknie się na fototapetę z widokiem na

uliczkę małego miasteczka we Francji czy Hiszpanii albo Włoszech- oczywiście chodzi tu tylko o klimat a nie konkretnie jakieś miasto.

Mogą być jakieś budynki, rower, kuta brama, prowansalskie klimaty...

Proszę pomóżcie mi znaleźć coś takiego :)

Przejrzałam wszystkie podane tu strony ale nie znalazłam idealnie tego o co mi chodzi. Jeśli ktoś natknie się na fototapetę z widokiem na

uliczkę małego miasteczka we Francji czy Hiszpanii albo Włoszech- oczywiście chodzi tu tylko o klimat a nie konkretnie jakieś miasto.

nic tylko musisz jechać na wakacje i sama je zrobić, ja mam takich zdjęć mnóstwo, szczególnie z Grecji i południowej Chorwacji, bardzo klimatyczne

nic tylko musisz jechać na wakacje i sama je zrobić, ja mam takich zdjęć mnóstwo, szczególnie z Grecji i południowej Chorwacji, bardzo klimatyczne

No to nic tylko pokaż mi kilka fotek z wyjazdu w małej rozdzielczości i jak któraś będzie idealna to kupię ją chętnie od Ciebie w wysokiej rozdzielczości :D

A oprócz tego będziesz mieć frajdę że Twoje wakacje wiszą w czyimś domku :D :D :D