Jerrys 17.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Witam Może ktoś zechce pomóc, wybór od taniej Manty do Panasonica i JVC za ponad 3 tysiaki. Im bardziej próbuję się w tym rozejrzeć tym mniej wiem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 17.10.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja mam JVC DR- MX1 działa bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 18.10.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jerrys napisał: Witam Może ktoś zechce pomóc, wybór od taniej Manty do Panasonica i JVC za ponad 3 tysiaki. Im bardziej próbuję się w tym rozejrzeć tym mniej wiem... Pozdrawiam Ja mam Samsunga- dziala bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piramidon 06.11.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czekam na nagrywarkę z tunerem sateltarnym z platformy cyfrowej "n".za 450 zl +32 miesięcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts