solberg 17.10.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Szukam Ekipy ,która mogłaby jeszcze w tym roku ocieplić mi dom jednorodzinny ok200m2 ścian zewnętrznych.15 cm styropianu , tynk silikatowyWszystkich chętnych proszę o kontakt na prv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
solberg 21.12.2006 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Już ociepliłem - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ldeb 02.01.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam, ja mieszkam w Ołtarzewie widze że już jesteś po ociepleniu a ja właśnie szukam ekipy na ten rok do ocieplania.Jak byłeś zadowolony to proszę podeślij namiar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts