zielonooka 26.10.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W NewJersey i Newark tak samo W Newarku nikt normalnie normalny i bialy nie mieszka chcialam zaproptestowac bo mam tam parke przyjaciol ale ok... faktycznie ONI nie sa normalni Luc - ja tam nie wiem , sadzilam ze to cos innego ale sie nie kloce bo z geografii to wiem gdzie jest płock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 26.10.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 W Newarku chyba swego czasu czarni spalili troche domow w czasie zamieszek. Tam nawet kolo katedry straszno jest. Scisle centrum wyglada tylko w miare przyzwoicie , ale czy jest bezpiecznie to nie wiem bo tylko przejazdem bylem.W Newark to polecam tylko ladowanie. Piekny widok na Manhattan jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.10.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 W Newark to polecam tylko ladowanie. Piekny widok na Manhattan jest. Nieprawdopodobny widok na Manhattan jest z Hoboken lub moj faworyt Liberty Park w Jersey City . Z Brooklyn tez wyglada cudnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 30.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja też polecam Hoboken - atmosfera małego miasteczka, można po ulicy bez strachu po nocach chodzić. Nawet jak się jest kobietą I dojazd przyjemny do centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ja też polecam Hoboken - atmosfera małego miasteczka, można po ulicy bez strachu po nocach chodzić. Nawet jak się jest kobietą I dojazd przyjemny do centrum. To Ty nie bylas w Hoboken jak widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wrredna 31.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Byłam w roku 2000. Lecą te lata cóż... Czyżby okolica sparszywiała? Ja bardzo miło wspominam... Zresztą trochę osób nadal tam mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Byłam w roku 2000. Lecą te lata cóż... Czyżby okolica sparszywiała? Ja bardzo miło wspominam... Zresztą trochę osób nadal tam mieszka. hihihihi W 2000 byla bardziej parszywa , ale duzo ludzi tam mieszka to fakt Bo to obrzeze Wielkiego Jablka , to musza mieszkac w duzych ilosciach , to oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts