dragon2006 18.10.2006 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 WitamMam postawione ściany parteru swojego domku, potrzebujęok.40 tyś. na dach czy dostanę kredyt na chipotekę na taką sumę,tradycyjny kredyt nie wchodzi w grę ze względu na wysokie oprocentowanie.Czy są jakieś inne możliwości rozwiązania mojego problemu.Pozdr.i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 jesli masz stałe dochody to czemu nie. Moze tak udaj sie do banku i podpytaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bryku 18.10.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No właśnie, zorientuj się w banku na jakich warunkach dostałbyś kredyt. Ja dziś podpisałem umowę kredytową na remont m.in. modernizację dachu (łącznie 60000 zł). Nie było żadnych problemów z otrzymaniem kredytu. Poszło też w miarę szybko - wniosek złożyłem 2 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts