Gość 11.11.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Franek stelarz trzeba zrobić i do stelarza na taśny specjalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franek Dolas 11.11.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 Wiem, ze stelaż trzeba zrobić. Ale jak do stelarza tasmą wełne? Wiem, że jest tak tasma srebrna do przyklejania na połączenia arkuszy wełny.Taśma sie nie odkleji pod wpływem temperatury? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 profile porozmieszczaj na szerokość płata wełny i wsuwaj wełne z jednej i drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 17.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 słuchajta, a czy taki kominek bez obudowy załadowany "na full" rozgrzeje cały parter chałupy? ufff! Wczoraj już było mocno nagrzane, za to pęka mi tynk na ścianie połączonej z kominem oraz na samym kominie. Człowiek który u mnie pracuje popukał w ściany i twierdzi ze tynkarze dali w tym miejscu za słabą szprycę i że odpadnie cały tynk w okolicach jak dotąd nic nie odpadło ciepło aż miło! BTW-> znajomy żalił mi się ze po obudowaniu kominka wyraźnie spadła jego moc grzewcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 18.09.2008 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 BTW-> znajomy żalił mi się ze po obudowaniu kominka wyraźnie spadła jego moc grzewcza Skoro go dokładnie zaizolował, to czego się spodziewał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 18.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 BTW-> znajomy żalił mi się ze po obudowaniu kominka wyraźnie spadła jego moc grzewcza Skoro go dokładnie zaizolował, to czego się spodziewał? Może kratek wentylacyjnych w odpowiednich miejscach nie zrobił, albo zrobił za małe i cała "para" w komin idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 18.09.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 DOBRZE ZE TU ZAJRZALAM, FAJNIE WYTLUMACZONE WSZYSTKO.SZACUNECZEK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts