jędrzej 18.03.2002 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 No tak, ale ja kupuję szary beton komórkowy o grubości 24 cm po 4,40 zł za sztukę (z dowozem na miejsce budowy), daję zwykłą zaprawę (nie klej), a potem ocieplę styropianem. Może nie będzie tak luksusowo, ale na pewno o 30% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalus 18.03.2002 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2002 Pytanie do rchmielowskiego, piszesz w swojej wypowiedzi ze kupiles bloczki odmiany 400 na wpust, ja mam zamiar kupic podobne ale w Prefabecie w Lubartowie, ogladalem te wpusty i to sa po prostu zwykle wybrania, calkiem inne jak w Itongu, tam nic nie trzyma spoiny pionowej, czy mozesz opisac swojepozdrawiam Michalus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 20.03.2002 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 michalusie. Będę niedługo w tej hurtowni i poproszę o przymiarkę odnośnie pióra i wpustu. Świetnie, że zwróciłeś na to uwagę. Forum jest wspaniałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.03.2002 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Akcja protestacyjna - musiałeś tu zaglądnąć !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rchmielewski 28.03.2002 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2002 Przymierzałem te bloczki z Żelisławic. Pasują jak "w mordę strzelił". Jednak myślę, że jednak mimo wszystko zdecyduję się na Hebla, ponieważ dostałem od producenta i hutowni łącznie 10 % upustu. Różnica w cenie niewielka więc wybiorę hebelka. Jest 1,5 cm szerszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts