Gagata 18.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Interesują mnie ceny bieżące ROBOCIZNY, bo one sie ostatnio tak pozmienialy (..wiadmomo w którą stronę...) !!! Chodzi o ocieplenie wełną i położenie struktury. Dostałam właśnie ofertę od jednej ekipy - 30 zł/m.kw ocieplenie wełną a jeśli chcemy z położeniem struktury to razem (ocieplenie +struktura) 40 zł/m.kw. Co myślicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.10.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 jest to cena optymalna lepiej by bylo zeby wyszlo 35 zl potargowac sie i dowiedziec sie trzeba czy licza sobie za okna jak za powierzchnie bez dziur czyli je doliczja bo czesto o tym nie mowia i wyskakuje przy placeniu zonk. Obrobki okien tak samo doliczaja i nie mowia na poczatku.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.10.2006 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Dziękuję bardzo CMYK! Tak własnie z nimi porozmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 targowac sie na od koncowej ceny oczywiscie upust np wychodzi 6380 to niech bedzie 6200 itpCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Interesują mnie ceny bieżące ROBOCIZNY, bo one sie ostatnio tak pozmienialy (..wiadmomo w którą stronę...) !!! Chodzi o ocieplenie wełną i położenie struktury. Dostałam właśnie ofertę od jednej ekipy - 30 zł/m.kw ocieplenie wełną a jeśli chcemy z położeniem struktury to razem (ocieplenie +struktura) 40 zł/m.kw. Co myślicie o tej cenie? u nas tez jest 40 na styropie 33 -35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.10.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Widzę,że jesteś z Wrocławia, a u nas wykonawcy tak windują ceny, ze głowa boli. Buduję jednak kawałek od Wrocławia, więc szukam wykonawców miejscowych. Cena za ocieplenie domu styropianem wynosi 26zł/mkw. Ale facet ma robotę do 2008 roku, tak przynajmniej mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin - Kucharz 09.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja za ocieplenie wełną mineralną 15cm i tynk silikonowo-silikatowy zapłaciłem 24 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts