kania 18.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ta firma ma dobre wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kania 18.10.2006 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No chyba biją rekordy popularności! A może Forumowicze tacy dyskretni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Pamos to generalnie porazka. Wszyscy, ktorych znam a ktorzy handlowali Pamosem wycofali sie.Poczynajac od jakosci a konczac na polityce handlowej firmy wszystko jest do luftu. Austiacka firma i austriackie gadanie - bubel. 3razy moi klienci zakupili Pamos i 3 razy cos sie dzialo.Obiecalem sobie , ze kazdemu bede odradzal, ile razy mozna sie naciac na niedrogi ale niedorobiony produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 17.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 czy przypadkiem Pamos się z polski nie wycofał?w Warszawie ta firma to juz historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 17.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Ja używam wanny Pamos od 3 lat (wanna z hydromasażem) i nie widzę, aby cokolwiek się z nią działo. Łatwo się myje, hydromasaż działa, wszystko ok. Nie mam żadnych negatywnych odczuć Wanne kupiłam w promocji - mało kto chyba kupuje takie malutkie wanny z hydrmasażem - a do mojej łazienki w sam raz pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 19.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Ja swoja próbę zakupu wanny Pamos opisałam już na forum. Krótko mówiąc - chcieli mi na siłę wcisnąć to, czego nie zamawiałam i byli bardzo zdziwieni, ze nie doceniłam ich wysiłków podjętych w celu opracowania specjalnie dla mnie tak świetnej oferty . Zachowali się jak uliczny akwizytor wciskający tanie perfumy. Nie polecam P.s. - rozmawiałam z centralą bezpośrednio - w moim mieście nikt nie chciał z nimi współpracować. Chyba wiem, dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts