moni89 18.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Które najczęściej kupujecie a które uważacie za mało użyteczne dla budujących ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 19.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 regularnie kupuje Muratora i Ładnt dom ale te drugie jest malo fachowe i za ogolne.CMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 19.10.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 regularnie kupuje Muratora i Ładnt dom ale te drugie jest malo fachowe i za ogolne. CMyK Popieram... Ale pomysły można zaczerpnąć również z : "Zbuduj Dom", "Budujemy Dom", "Dachy i ściany", "Mój Dom", "Kominki", "Tak mieszkam", "Villa", "Koncept", "Majster"... a nawet "Cztery Kąty" i "Moje mieszkanie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 20.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Ja również kupuję Muratora. Przystąpiłąm także do klubu i za wypełnianie ankiet przysyłają mi "Budujemy dom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts