ez 16.04.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Powielam wątek bo pierwszy raz na forum. Właśnie zaczynamy budowę i szukamy kredytuBZ odpada bo 40% wkładu własnegoPKO BP dużo formalnościBPH bardzo tani, ale 80% fakturowania no i prowizje za wcześniejszą spłatę itdKredyt Bank również prowizjeLukas jedyny w którym nie mamy zdolności kredytowejGE wydaje nam się najciekawszy, a jak w praktyce?---Czy forum zawsze tak wolno chodzi, czy ja mam pecha? (mam stałe łącze)--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.04.2003 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 W Kredyt Banku nie ma prowizji za wczesniejsza splate i maja jedna z najnizszych prowizji za udzielenie kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 16.04.2003 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Wcześniejsza spłata kredytu w różnych bankach ma różne znaczenie. W Kredyt Banku jest to całkowita spłata kredytu do końca. Moim marzeniem jest sytuacja gdzie stwierdzam, ze np. w tym miesiącu zostało nam 500, wpłacamy tą kwotę dodatkowo idzie to na poczet kapitału następuje przeliczenie i rata znowu o kilka złotych niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg98 17.04.2003 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 W KB można spłacać właśnie kwotami- niekoniecznie odrazu całość. Kto Ci takich bzdur naopowiadał ?Chęć wcześniejszej spłaty trzeba tylko wcześniej zgłosić w banku. Jest to nieco uciążliwe, ale do przeżycia.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts