zeberka 18.10.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Byłam na targach i musze z rozczarowaniem stwierdzić ,ze z roku na rok coraz gorzej . Zlikwidowano wogóle tak popularny w zeszłym roku dział jak florystyka. Większość roślin doniczkowych tych ciepłolubnych - wystawionych na dworze hmm nie polecam kupować bo nie przetrwały z pewnością tak niskiej temp. jaka była w tym roku . Odnoście cebul i sadzonek ? szok jak mały wybór oferują wystawcy , dla kogoś kto szuka np jakiś rzadkich odmian - nie ma szans a własnie na targach powinny być chyba prezentowane nowości ze świata roślin, niestety pare eksponatów szczególnie bonsai było cudne ale nie można było nabyć nic ale to kompletnie nic ciekawego ( no chyba ,że krowe medalistkę ) ale heh ja szukałam akurat roślin . Pozdrawiam poroducentów z Polagry i życzę wiecej pomysłów na następny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 19.10.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Byłam na targach i musze z rozczarowaniem stwierdzić ,ze z roku na rok coraz gorzej . Zlikwidowano wogóle tak popularny w zeszłym roku dział jak florystyka. Większość roślin doniczkowych tych ciepłolubnych - wystawionych na dworze hmm nie polecam kupować bo nie przetrwały z pewnością tak niskiej temp. jaka była w tym roku . Odnoście cebul i sadzonek ? szok jak mały wybór oferują wystawcy , dla kogoś kto szuka np jakiś rzadkich odmian - nie ma szans a własnie na targach powinny być chyba prezentowane nowości ze świata roślin, niestety pare eksponatów szczególnie bonsai było cudne ale nie można było nabyć nic ale to kompletnie nic ciekawego ( no chyba ,że krowe medalistkę ) ale heh ja szukałam akurat roślin . Pozdrawiam poroducentów z Polagry i życzę wiecej pomysłów na następny rok Moja droga nie było producentów zbyt wielu, choc parę ciekawych rzeczy godnych podpatrzenia i owszem było. A szkólkarze i ogrodnicy olali wystawę ba cena z metr wystawowy jest nieziemska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts