malgo77 18.10.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam! pytanie jak w temacie, właśnie robi się u nas ogrzewanie i hydraulika i mąż wymyślił takie miejsce na drabinkę, a ja nie jestem przekonana Zaletą będzie cieplutki ręcznik pod ręką przy wychodzeniu z kąpieli, ale co z estetyką?, ma ktoś tak, proszę o opinie!!!!, to pilne bo grzejnik wisi ale mogę jeszcze przeforsować jego przewieszenie na ścianę za wanną, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietrov 18.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To dobre miejsce do suszenia prania (np. w zimie) - ściekająca woda będzie kapać do wanny, a nie na podłoge.Druga strona medalu jest taka, że nie będzie to estetycznie wyglądać, napewno nie lepiej jak jakiś wzór z ładnych płytek czy dekorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 18.10.2006 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To dobre miejsce do suszenia prania (np. w zimie) - ściekająca woda będzie kapać do wanny, a nie na podłoge. Druga strona medalu jest taka, że nie będzie to estetycznie wyglądać, napewno nie lepiej jak jakiś wzór z ładnych płytek czy dekorów. no właśnie, mój mąż podał ten sam argument - pranie, czasem coś w zimie trzeba powiesić żeby ściekło, a pralni nie mam, muszę tam jechać i chyba odkręcę ten grzejnik i będę go dopasowywać do tych kawałków ścian bez armatury fachowiec pewnie nie będzie zadowolony ale w końcu to ja będę płacić za poprawki w tynkach, które on teraz tak misternie "pruje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 18.10.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To dobre miejsce do suszenia prania (np. w zimie) - ściekająca woda będzie kapać do wanny, a nie na podłoge. Druga strona medalu jest taka, że nie będzie to estetycznie wyglądać, napewno nie lepiej jak jakiś wzór z ładnych płytek czy dekorów. no właśnie, mój mąż podał ten sam argument - pranie, czasem coś w zimie trzeba powiesić żeby ściekło, a pralni nie mam, muszę tam jechać i chyba odkręcę ten grzejnik i będę go dopasowywać do tych kawałków ścian bez armatury fachowiec pewnie nie będzie zadowolony ale w końcu to ja będę płacić za poprawki w tynkach, które on teraz tak misternie "pruje" podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Prawdę mówiąc to nie wiem, czy ten sam grzejnik będzie gdziekolwiek estetycznie wyglądał, skoro nad wanno nie wygląda estetycznie. Nie bardzo czuję te argumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 18.10.2006 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Prawdę mówiąc to nie wiem, czy ten sam grzejnik będzie gdziekolwiek estetycznie wyglądał, skoro nad wanno nie wygląda estetycznie. Nie bardzo czuję te argumenty. masz rację, grzejnik piękny nie jest, ale ja po prostu łamaga jestem trochę znaczy roztargniona i już widzę jak zawadzam o niego wstając z wanny, no nie pasował mi tam w żaden sposób i właśnie byłam na budowie i kazałam go przesunąć i już,a czy zrobiłam dobrze to się okaże, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnny1321 03.12.2020 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2020 masz rację, grzejnik piękny nie jest, ale ja po prostu łamaga jestem trochę znaczy roztargniona i już widzę jak zawadzam o niego wstając z wanny, no nie pasował mi tam w żaden sposób i właśnie byłam na budowie i kazałam go przesunąć i już,a czy zrobiłam dobrze to się okaże, pzdr I jak to był dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dari20 19.01.2021 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 Hej, ja znam problem, miałam tak w poprzednim mieszkaniu. Może, jeśli koszty nie grają roli, spojrzycie na grzejnik od imers? Moja teściowa kupiła i jest zadowolona. Wzięła taki, że nie haczy, a jeszcze fajnie wygląda. To tylko luźna propozycja, ja byłam zaskoczona, jak coś takiego u niej zobaczyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts