Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

grzejnik-drabinka w łazience nad wanną-czy to dobry pomysł?

malgo77

Recommended Posts

Witam!

pytanie jak w temacie, właśnie robi się u nas ogrzewanie i hydraulika i mąż wymyślił takie miejsce na drabinkę, a ja nie jestem przekonana

Zaletą będzie cieplutki ręcznik pod ręką przy wychodzeniu z kąpieli, ale co z estetyką?, ma ktoś tak, proszę o opinie!!!!, to pilne bo grzejnik wisi ale mogę jeszcze przeforsować jego przewieszenie na ścianę za wanną, pzdr :D

To dobre miejsce do suszenia prania (np. w zimie) - ściekająca woda będzie kapać do wanny, a nie na podłoge.

Druga strona medalu jest taka, że nie będzie to estetycznie wyglądać, napewno nie lepiej jak jakiś wzór z ładnych płytek czy dekorów.

no właśnie, mój mąż podał ten sam argument - pranie, czasem coś w zimie trzeba powiesić żeby ściekło, a pralni nie mam, muszę tam jechać i chyba odkręcę ten grzejnik i będę go dopasowywać do tych kawałków ścian bez armatury :wink: fachowiec pewnie nie będzie zadowolony ale w końcu to ja będę płacić za poprawki w tynkach, które on teraz tak misternie "pruje"

To dobre miejsce do suszenia prania (np. w zimie) - ściekająca woda będzie kapać do wanny, a nie na podłoge.

Druga strona medalu jest taka, że nie będzie to estetycznie wyglądać, napewno nie lepiej jak jakiś wzór z ładnych płytek czy dekorów.

no właśnie, mój mąż podał ten sam argument - pranie, czasem coś w zimie trzeba powiesić żeby ściekło, a pralni nie mam, muszę tam jechać i chyba odkręcę ten grzejnik i będę go dopasowywać do tych kawałków ścian bez armatury :wink: fachowiec pewnie nie będzie zadowolony ale w końcu to ja będę płacić za poprawki w tynkach, które on teraz tak misternie "pruje"

podbijam :D

Prawdę mówiąc to nie wiem, czy ten sam grzejnik będzie gdziekolwiek estetycznie wyglądał, skoro nad wanno nie wygląda estetycznie. Nie bardzo czuję te argumenty.

masz rację, grzejnik piękny nie jest, ale

ja po prostu łamaga jestem trochę znaczy roztargniona i już widzę jak zawadzam o niego wstając z wanny, no nie pasował mi tam w żaden sposób i właśnie byłam na budowie i kazałam go przesunąć i już,a czy zrobiłam dobrze to się okaże, pzdr :p

• 14 years później...
masz rację, grzejnik piękny nie jest, ale

ja po prostu łamaga jestem trochę znaczy roztargniona i już widzę jak zawadzam o niego wstając z wanny, no nie pasował mi tam w żaden sposób i właśnie byłam na budowie i kazałam go przesunąć i już,a czy zrobiłam dobrze to się okaże, pzdr :p

I jak to był dobry pomysł? ;)

• 1 month później...
Hej, ja znam problem, miałam tak w poprzednim mieszkaniu. Może, jeśli koszty nie grają roli, spojrzycie na grzejnik od imers? Moja teściowa kupiła i jest zadowolona. Wzięła taki, że nie haczy, a jeszcze fajnie wygląda. To tylko luźna propozycja, ja byłam zaskoczona, jak coś takiego u niej zobaczyłam.