kasinka83 18.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Marzy mi się przytulny i słoneczny salon w nowym domku. Jak na razie szukam inspiracji. Podobają mi się beże, pomarańcze i czerwienie. Czy urządzając salon kierowaliście się zasadą kontrastu czy może harmonijnym doborem barw?A może posiadacie fajne fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 19.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ja mam kremowy, żółty i lekki pomarańcz, choć przyznam, że po 3 latach użytkowania marzą mi się barwy bardziej intensywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 21.10.2006 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Na przykład czerwony sufit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 22.10.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Na przykład czerwony sufit? nie ale np. intensywniejszy (oczodajny) pomarańcz (bo mam go tylko w jednym miejscu), a ostatnio widziałam ciekawe połączenie fioletu z zielonym (ale w tonacjach ciepłych) ps czerwony to mam wiatrołap, naprawdę ładnie sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 23.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Na przykład czerwony sufit? nie ale np. intensywniejszy (oczodajny) pomarańcz (bo mam go tylko w jednym miejscu), a ostatnio widziałam ciekawe połączenie fioletu z zielonym (ale w tonacjach ciepłych) ps czerwony to mam wiatrołap, naprawdę ładnie sie prezentuje Ja wlasnie pomalowalam salon na brudny pomaranczowy i zolty. Wyglada pieknie (moim zdaniem), do tego zrobie czerowne akcenty- poduszki na sofy, fotografie itp. Probowalam w to wlaczyc jedna sciane na czerwono (salon + jadalnia sa w ksztalcie L), ale nie moglam dobrac odpowiedniego koloru. Z doswiadczenia doradze zeby uwazac na czerwienie bo one zupelnie inaczej wygladaja po wyschnieciu niz na probce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 23.10.2006 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzobo, koniecznie pokaż jakąś fotkę tego saloniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 23.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dzobo, koniecznie pokaż jakąś fotkę tego saloniku Jutro sfotografuje i sprobuje wkleic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 24.10.2006 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Dzobo, koniecznie pokaż jakąś fotkę tego saloniku Kasinka, oto link to paru fotek: http://foto.onet.pl/DCFWbFV+AzRVZ1FlBTRabQU3DDsFN1R9UzFZZVM3UGcAbFQzB2dXfF1rVG0DMgU3VWRQZ1ViAQ==#ih8347143 Niestety nie mialam w domu zbyt dobrego swiatla i na tych zdjeciach kolory troche sie zmywaja, ale z reguly jest tak ze sciana zolta polaczona jest z pomaranczowa. Skonczylam malowanie dopiero w te sobote wiec sa jeszcze gole sciany, ale bedzie tam wiecej czerwieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 25.10.2006 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 bardzo ci dziękuję, ale niestety nie potrafię powiększyć tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzobo 25.10.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 bardzo ci dziękuję, ale niestety nie potrafię powiększyć tych zdjęć Hmm, one powinny sie powiekszyc jak na nie klikniesz. Jesli chcesz wysllij mi swoj email na priva, a ja wysle ci zdjecia w zalaczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 25.10.2006 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts