Pawson 04.11.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 dzisiaj inspektor się przyczepił.... do tego, że wykonawca otrzymał przeterminowane świadectwo zgodności na beton, którego używał do zalania płyty parteru. a co to takiego /wystarczy za moją odpowiedź ??/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 04.11.2006 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 tego odbioru budynku to się boje jak diabeł święconej wody. Niedosyć ,że za nie moje niedoróki będę musiała się wstydzić to jeszcze będzie mnie to kosztowało sporo nerw i kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 04.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 A wiatr chula między krokwiami - gdzie to odeskowanie - chciałoby się rzec i zakląć szpetnie. W tej chwili piję sobie melisę z pomarańczą (supersmak) i jak nie zpomnę to biorę magnez (właśnie - gdzie to jest).Zastanawiam się jaka bedzie pogoda jutro. Smutne jest to, że człowiek budując dom sponsoruje wielu pijusów. Znaczna grupa pracusiów robi tylko po to żeby mieli za się za przeproszeniem nachlać na koniec tygodnia. A do roboty wracają bo im się kasa kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 05.11.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Znaczna grupa pracusiów robi tylko po to żeby mieli za się za przeproszeniem nachlać na koniec tygodnia. A do roboty wracają bo im się kasa kończy. E... nie przesadzaj... ja tez wracam w kazdy poniedzialek do pracy, zeby sie kasa nie skonczyla i wystarczylo na splate kredytu... Motywacja do pracy taka sama (tylko cele troche inne...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 05.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Pawson, no właśnie nie wiemy. Myślę, że chodzi o świadectwo zgodności z polskimi i europejskimi normami dotyczącymi materiałów... Pozdr.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pawson, no właśnie nie wiemy. Myślę, że chodzi o świadectwo zgodności z polskimi i europejskimi normami dotyczącymi materiałów... Pozdr. M Dżiii, ja nie mam, chałupa stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pawson, no właśnie nie wiemy. Myślę, że chodzi o świadectwo zgodności z polskimi i europejskimi normami dotyczącymi materiałów... Pozdr. M Dżiii, ja nie mam, chałupa stoi A odbior masz? Bo PINB moze zazadac atestu na beton... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Pawson, no właśnie nie wiemy. Myślę, że chodzi o świadectwo zgodności z polskimi i europejskimi normami dotyczącymi materiałów... Pozdr. M Dżiii, ja nie mam, chałupa stoi A odbior masz? Bo PINB moze zazadac atestu na beton... w razie czego będę miała - beton legalny , z fakturką. Jeszcze nie słyszałam, żeby PINB czegos takiego wymagał, chociaż wiem, że potencjalnie ma takie prawo. Na odbiór właśnie składam papiery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 06.11.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ergo lepiej mieć, jak się da, niż nie mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts