Karolina 16.04.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 To ja tak oficjalnie zgłaszam zapotrzbowanie na taki dodatek do Muratora. Domy i psy nam rosną i trzeba coś z tym zrobić. Bardzo prosiłabym o uwzględnienie zagadnienia: jak wykorzystać to co nam zostało z budowy na taką budę. No i poproszę coś dla ludzi, a nie fachowców-stolarzy. Pozdrawiam, Karolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2003 Pies musi czuwac na podwórku cały czas.!! więc nie ma sensu budowac mu budy ?????? Nieh se lata koło domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 20.11.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Polecam gazetkę MAJSTER. Można tam znaleść sporo ciekawych przykładów, np.: jak zrobić altankę, huśtawkę, krzeszła, coś odnowić i różne takie tam "pierdoły".Bardzo przydatna jest. Pozdr...Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 20.11.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2003 Mój Pies stwierdził, że najlepszą budą jest kanapa w salonie . .... właśnie chrapie na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 21.11.2003 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Co nie co było już na forum:Buda dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 21.11.2003 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 No to ja tez popieram prośbę aby w Muaratorze ukazał się dodatek o zwierzętach w szczególnosci buda dla psa. Mója psina nawet we wiatrołapie niechętnie przebywa - na salonach chce siedzieć, a ze ja mam miękkie serce to leży w salonie rozwalona w najlepsze. A gdzie tu dwór i buda dla psa. ' Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 21.11.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Ja dla swojego psa (owczarek o grubej, gęstej sierści) zbudowałem całkiem gustowną budę jako podłogę wykorzystując ....... europaletę. Całość ociepliłem 12 cm warstwą styropianu (został mi się z ocieplenia) tworząc ścianę 3-warstwową . Ważna sprawa. Otwór wejściowy nie powinien znajdować się w środku ściany budy lecz na jej boku. Uniemożliwi to bezpośredni "wdmuch" powietrza na psa. Front budy mojego psa jest usytuowany na dłuższym boku budy. Buda zaopatrzona jest także w ściankę wiatrołap. Dach jednospadowy. Naprawdę, budowa takiej konstrukcji to nic trudnego. A desek po budowie powinno trochę zostać ..... Drugi pies - doberman ma jednak zbyt krótką sierść by mógł "zimować" na dworze - przeznaczyłem dla niego stary fotel w holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kaj 21.11.2003 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2003 Nieh se lata koło domu!! A widziałeś latającego psa?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2003 Mam pytanie: Jaki jest adres internetowy gazety MAJSTER ?? dzięki za pozytywna odpowiedź.!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2003 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2003 widziałem,,,,,hhee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2003 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2003 Nieh se lata koło domu!! A widziałeś latającego psa?????????????? Latające psy? Proszę bardzo - Jełka, Biełka i Striełka. Poleciały w kosmos jakiś czas przed Gagarinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.12.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Mi tesz sie wydaja , żeby psy se latałykoło chałupy. Po co im buda?? Tak jak lataja to maja większe czucie na nieproszonego gościa. A ta, jak nie będzie buda - to se bedom cały czas drzemke ucinac i tyle... Psu na bude taka robota Reksio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 10.12.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2003 Jesli masz latajacego psa,to musisz postarac sie o latajaca bude. http://www.fanpolkowice.friko.pl/psy/21.gif Zobacz pare propozycji bud dla psow ladowych,tylko uwazaj przy budowie wiedzby,albo popros o pomoc ciesle. http://www.leko.com.pl/inne/inne10.jpg http://www.artemarmi.pl/domki/jpg/galeria/buda/duze/02.jpg http://www.artemarmi.pl/domki/jpg/galeria/buda/duze/01.jpg http://www.drewpark.com.pl/_Buda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.12.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2003 pewnie że mam. Kcesz , to przylecom do ciebie i ............heheh,albo nie, bo na święta bedziesz musiała sprzontać po nich na tfej farmie - heheh a z góry to wiesz jak ptaki paskudzom???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts