bene 25.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Fajnie , że coś się dzieje jestem na tym smym etapie tzn więźby - garaż powiększyłem po prostym teście - postaw obok siebie dwa samochody z otwartymi drzwiami- nie wiem jak u ciebie ale moja córka zanim jeszcze dobrze zatrzymamam auto otwiera drzwi na oścież - spróbuj mając postawiony jeden samochód w garażu nie przywalic drzwiami przy wysiadaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 02.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 co taka cisza na forum? wszyscy tak bardzo zajęci? u mnie gotowy stan zero i w piątek zaczęli budować ściany, ale musieli pojechać do domu i pełną parą ruszą w poniedziałek. mam pytanie do Was, czy obniżaliście tak jak Dagne pozion podłogi w garażu? bo w wersji F taj właśnie jest, a w naszej niestety nie i wyszło na to, że do garażu będziemy jeździć pod górkę garaż od drogi mamy oddalony o 7m to będzie spory spadek i trzeba będzie wjeżdżać na ręcznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 14.09.2007 02:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 dalej cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knausik 14.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Witam, nie do końca cisza, my właśnie ruszamy z fundamentami benka III w rejonie bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 15.09.2007 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 pytanie do budujących Benka II o nie zmienionej powierzchni stropu terriva, ile m3 betonu B20 zamawialiście na stop i przy jakiej grubości wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bene 07.10.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2007 Witajcie dawno nie zaglądałem ale zamieszczam kilka fotek z realizacji http://picasaweb.google.pl/benestrzelin/BUDOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek.z 13.10.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Witam.Prosze o pilny kontakt najlepiej gg osoby ktore ukonczyly juz budowe Benedykta 2 lub sa blisko konca..! mam sporo pytan.chcialbym sie poradzic i czegos dowiedziec...A moze ktos buduje/wybudowal w wielkopolsce?Z gory dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek.z 13.10.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 moj nr gg 2481094 lub email [email protected] lub tel 608 278 562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek.z 17.10.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 -Czy ktos z Panstwa zlikwidowal podcien aby zyskac na powierzchni salonu? - Mi podcien b sie podoba ale chcialbym zyskac przestrzen chociaz troszke przez wysuniecie o 1m wykusza salonowego w strone tarasu (ogrodu) Co mysliscie na ten temat ? Prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMB_Gdynia 16.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 budujemy domek podobny do BenaX, moze sie komus przyda: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=109912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz o 28.12.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 witam wszystkich od dłuższego czasu szukam z żoną projektu domu ja osobiście jastem bardzo za Benedyktem 2 muszę tylko przekonać żonę. szukam kogoś z oklolic Rzeszowa kto buduje taki dom byłbym bardzo chetny zobaczyć go na żywo.pytanie do MMB Gdynia dużo kosztowała was przeróbka planu i jaki benedykt był przez was przerabiany? czy to były duże ułatwienia w położeniu dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMB_Gdynia 11.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 witam wszystkich od dłuższego czasu szukam z żoną projektu domu ja osobiście jastem bardzo za Benedyktem 2 muszę tylko przekonać żonę. szukam kogoś z oklolic Rzeszowa kto buduje taki dom byłbym bardzo chetny zobaczyć go na żywo.pytanie do MMB Gdynia dużo kosztowała was przeróbka planu i jaki benedykt był przez was przerabiany? czy to były duże ułatwienia w położeniu dachu. nie przerabialismy benedykta, to jest calkowicie nowy projekt. Jesli chodzi o koszty to mnie indywidualny projekt kosztowal mniej wiecej tyle samo ile bym zaplacil za przeroble benedykta. Jesli chodzi o dach, to nie chodzi o ulatwienia, tylko o estetykę - benedykty maja konstrukcje dachu oparta na prostokatnej stalowej ramie, podpartej na stalowych slupach - niestety slupy i rama sa widoczne i utrudniaja korzystanie z wnetrz. oczywiscie uroku tez nie dodaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 14.04.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witajcie, Czy ktoś z budujących Benedykta zdecydował się na ogrzewanie nadmuchowe i wentylację mechaniczną? Jeśli tak to proszę o kontakt, ewentualne ujawnienie się na forum . Pozdrawiam MAciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek.G. 07.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Zdecydowałem sie na benedykta z ogrzewaniem nawiewowym jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Kłosowski 05.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Proszę o pomoc właścicieli benedykta II, którzy likwidowali podcień.Czy dokładaliście dodatkowe okno?.Ktore drzwi- z jadalni czy salonu stały sie drzwiami balkonowymi?.Jak z funkcjonalnością i ustawnością po przeróbce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 08.04.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Zapraszam do mojej galerii. Proponuje trochę poczytać i ze zdjęć się zorientować jak to rozwiązaliśmy. Bo jesteśmy chyba jedyni którzy zlikwidowali podcień w tym Benku. Nigdy byśmy nie cofneli decyzji- ogromny jasny i super ustawny salon, plus cudowne wyjście na taras na którym cały dzień jest słońce- rewelacja:) http://forum.muratordom.pl/benedykt-2-dla-budujacych-i-chcacych-budowac,t105316.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Kłosowski 08.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 serdeczne dzieki za odpowiedż-szkoda że projektant milczy-pewnie zmęczony sukcesem.Dodatkowo zastanawiam sie nad oknami w poddaszu,a zwłaszcza w garderobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1malutka2 27.04.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Czy są tu budujący lub chcący budować BENKI???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matthet 27.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 na forum jest kilka osób, które różnego rodzaju Benki budują/zbudowali/zamieszkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1malutka2 27.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Razem z mężem chcemy rozpocząć w przyszłym roku budowę Benka II, czy Ci którzy już go mają zadowoleni jesteście czy warto bo wiem ze koszty są ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts