Saly 01.06.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Blekitna Ty Diablico a Ty masz dzieci ???? bo w końcu nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.06.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 nie mam ale poprostu ja się narazie seksuje z zabezpieczeniem ja jeszcze się wstrzymuje z tą decyzją, musze studia skończyc, ale za Ciebie kochana trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.06.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Oki trzymaj trzymaj Kochana "prace" zostaną rozpoczęta za 2 tygodnie )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.06.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ok trzymam trzymam, jejku żeby od tych waszych wojaży i mnie nie wzięło... oglądałam Twój projekt kuchni, dałam kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.06.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 ok trzymam trzymam, jejku żeby od tych waszych wojaży i mnie nie wzięło... oglądałam Twój projekt kuchni, dałam kom. Widziałam Blekitnuś dzieki serdeczne -odp Ci pod komentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.06.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lady a może poszukamy czegoś w lublinie? Może chociaż jakiś kursik ??? To bardzo miła propozycja.W wolnej chwili looknę co jest w ofercie lubelskiej.Ale boję sie,że w tej dziedzinie Lublin jest kiepski .Koleżanka o której Wam pisałam,że teraz projektuje wnętrza-kiedyś skończyła jakiś 2 semestrowy kurs w Lublinie i stwierdziła,że poziom jest tam bardzo niski .Dopiero czegoś ciekawego dowiedziała się w tej warszawskiej szkole.Stwierdziła,że ten kurs w Lublinie dla kompletnych laików na poziomie szkoły podstawowej Może od tamtego czasu oferta się zmieniła albo powstała jakaś inna szkoła? Marjelko-też masz ochotę uczyc się z Nami ;)Piwo na Starówce niewykluczone ( a nawet wskazane ) Sally dołączasz do Nas ? Laski-a co z naszym spotkaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 01.06.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 lady pewnie to też zależy od wykładowców, ale fajnie gdybyście mogły się wybrać na takie szkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.06.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lady możemy sie umówić tak już konkretnie na poniedziałek na np godzine 19.00 ??? Bardzo was przepraszam ale ostatnimi czasy nie wyrabiam na zakrętach.... Jeżeli Ci pasuje, na priv wysle ci konkretny adres i nr tel i kawkujemy, piwkujemy ... w poniedziałek Co Ty na to ??? MarJel a Tobie pasuje ??? Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 01.06.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ale fajnie macie dziewczyny, że możecie tak się spotykać, albo razem zapisać się na taki kurs 600 zł za semestr wg mnie super cena. Saly - takie 'prace' to nie prace :lol2: też trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.06.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Karola! Poniedziałek bardzo mi pasuje,bo skończy się już "biały tydzień".Do soboty codziennie o 18 mamy msze.Więc przyszły tydzień to dla mnie bomba A Marjelce pasuje? Praho!Też się cieszę na spotkanie z dziewczynami Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.06.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lady no to super!!! Mam nadzieję,że Martuśce tez będzie pasowało Ty spokojnie dokończysz biały tydzień, ja ogarne przygotowania do chrztu a w poniedziałek spokojnie poplotkujemy , mamy do siebie bliziutko więc mam nadzieję,że nie będziecie samochodem, bo ja ostatnio eksperymentuję z "lekkimi koktailami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.06.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Karola! Te "lekkie koktaile" brzmią bardzo zachęcająco Mnie już masz Rozumiem,że chrzciny Julci za tydzień? Edytowane 1 Czerwca 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Lady no to super!!! Mam nadzieję,że Martuśce tez będzie pasowało Ty spokojnie dokończysz biały tydzień, ja ogarne przygotowania do chrztu a w poniedziałek spokojnie poplotkujemy , mamy do siebie bliziutko więc mam nadzieję,że nie będziecie samochodem, bo ja ostatnio eksperymentuję z "lekkimi koktailami" Odpisałam u siebie, ale potwierdzę i tu, choćby się waliło i paliło będę Daleko nie mam:D Czekam na priv z adresem:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Lady, MarJel .... to super! Widzimy sie w poniedzialek Lady chrzciny mam za dwa tygodnie, ale za tydzień wyjeżdżam na Węgry i wracam tuż przed chrzcinami..... więc teraz musze wszystko dopiąć Zazaz wysyłam aders na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 :lol2:Karolinka ale się uśmiałam, jak zobaczyłam Twój adres:lol2: I tu teraz uwaga( zmieniam prawdziwe numery bloków), ale wygląda to tak: ja mieszkam w bloku nr.1. Ty w nr.2:rotfl: na tej samej ulicy oczywiście:yes: Wystarczy jak wyjdę z domu o 18.59, a o 19.00 będę u Ciebie:popcorn: O której wychodzisz dzisiaj na spacer? Że też ja Cię wcześniej nie spotkałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.06.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 no dziewczyny sąsiadki i się nie widzą fajnie macie, że możecie się tak spotkać a ja latam cały czas po fachowcach, wyceniam okna, ale zdecydowałam już odnośnie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 :lol2:Karolinka ale się uśmiałam, jak zobaczyłam Twój adres:lol2: I tu teraz uwaga( zmieniam prawdziwe numery bloków), ale wygląda to tak: ja mieszkam w bloku nr.1. Ty w nr.2:rotfl: na tej samej ulicy oczywiście:yes: Wystarczy jak wyjdę z domu o 18.59, a o 19.00 będę u Ciebie:popcorn: O której wychodzisz dzisiaj na spacer? Że też ja Cię wcześniej nie spotkałam. Nie spotkałyście się nawet w sklepie? .To faktycznie dziwne :)Niezły zbieg okoliczności,gdyby nie forum nawet byście nie wiedziały jak bliskimi sąsiadkami jesteście . Karola! Potwierdzam swoją obecność (już się cieszę na spotkanie ).Czy mamy coś przynieść?Jakieś składniki drinków?Może zasugerujesz jakiś trunek,który mam przynieść? Rozumiem,że spotkanie w babskim gronie,a dzieci zostawiamy z Tatusiami ? Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.06.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ojojoj Ja ja Wam zazdroszczę tego spotkania Nie narzekam na brak znajomych ale tematy budowlane za bardzo nie interesują moje kumpelki A jak zaczynam opowiadać to przysypiają Wypijcie zdrowie nieobecnych koleżanek i ich domków Karola i MarJel- no niezły nr z tymi Waszymi adresami - naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Martusia ale jaja!!!! Nio to raczej wpadniesz pieszo..... hehehhe lady nio chyba tak zrobimy,że urządzimy sobie babskie drinkowanie ale następnym razem możemy spokojnie to poszerzyć o naszych mężów, myśle,że byłoby fajnie Nic kochane nie musicie przynosić, drineczki ostatniej mojej fazy są na bazie malibu czasem wzmocnione 40% truneczkiem ale lajtowe Już nie mogę się doczekać poniedziałku ( a rzadko tak bywa ! ) Buziaki dziewczyny :**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Saly jak masz ochote to oczywiście też serdecznie zapraszam!!! Będzie nam baaardzo miło Inne forumowe koleżanki także mile widziane Więc jak któraś ma ochote..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts