Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lady a może poszukamy czegoś w lublinie? :)

Może chociaż jakiś kursik ???

To bardzo miła propozycja.W wolnej chwili looknę co jest w ofercie lubelskiej.Ale boję sie,że w tej dziedzinie Lublin jest kiepski :(.Koleżanka o której Wam pisałam,że teraz projektuje wnętrza-kiedyś skończyła jakiś 2 semestrowy kurs w Lublinie i stwierdziła,że poziom jest tam bardzo niski :(.Dopiero czegoś ciekawego dowiedziała się w tej warszawskiej szkole.Stwierdziła,że ten kurs w Lublinie dla kompletnych laików na poziomie szkoły podstawowej :(

Może od tamtego czasu oferta się zmieniła albo powstała jakaś inna szkoła?

Marjelko-też masz ochotę uczyc się z Nami ;)Piwo na Starówce niewykluczone ( a nawet wskazane :D)

Sally dołączasz do Nas ? :)

Laski-a co z naszym spotkaniem ?

Lady możemy sie umówić tak już konkretnie na poniedziałek na np godzine 19.00 ???

Bardzo was przepraszam ale ostatnimi czasy nie wyrabiam na zakrętach....

Jeżeli Ci pasuje, na priv wysle ci konkretny adres i nr tel i kawkujemy, piwkujemy ... w poniedziałek :)

Co Ty na to ???

MarJel a Tobie pasuje ???

Buziaki :***

Lady no to super!!!

Mam nadzieję,że Martuśce tez będzie pasowało :)

Ty spokojnie dokończysz biały tydzień, ja ogarne przygotowania do chrztu a w poniedziałek spokojnie poplotkujemy , mamy do siebie bliziutko więc mam nadzieję,że nie będziecie samochodem, bo ja ostatnio eksperymentuję z "lekkimi koktailami" :stirthepot::lol2:

Lady no to super!!!

Mam nadzieję,że Martuśce tez będzie pasowało :)

Ty spokojnie dokończysz biały tydzień, ja ogarne przygotowania do chrztu a w poniedziałek spokojnie poplotkujemy , mamy do siebie bliziutko więc mam nadzieję,że nie będziecie samochodem, bo ja ostatnio eksperymentuję z "lekkimi koktailami" :stirthepot::lol2:

Odpisałam u siebie, ale potwierdzę i tu, choćby się waliło i paliło będę:yes::rotfl:

Daleko nie mam:D

Czekam na priv z adresem:popcorn:

:lol2:Karolinka ale się uśmiałam, jak zobaczyłam Twój adres:lol2:

I tu teraz uwaga( zmieniam prawdziwe numery bloków), ale wygląda to tak: ja mieszkam w bloku nr.1. Ty w nr.2:rotfl: na tej samej ulicy oczywiście:yes:

Wystarczy jak wyjdę z domu o 18.59, a o 19.00 będę u Ciebie:popcorn:

O której wychodzisz dzisiaj na spacer? :D

Że też ja Cię wcześniej nie spotkałam.

:lol2:Karolinka ale się uśmiałam, jak zobaczyłam Twój adres:lol2:

I tu teraz uwaga( zmieniam prawdziwe numery bloków), ale wygląda to tak: ja mieszkam w bloku nr.1. Ty w nr.2:rotfl: na tej samej ulicy oczywiście:yes:

Wystarczy jak wyjdę z domu o 18.59, a o 19.00 będę u Ciebie:popcorn:

O której wychodzisz dzisiaj na spacer? :D

Że też ja Cię wcześniej nie spotkałam.

Nie spotkałyście się nawet w sklepie? :o.To faktycznie dziwne :)Niezły zbieg okoliczności,gdyby nie forum nawet byście nie wiedziały jak bliskimi sąsiadkami jesteście :D.

Karola!

Potwierdzam swoją obecność (już się cieszę na spotkanie :D).Czy mamy coś przynieść?Jakieś składniki drinków?Może zasugerujesz jakiś trunek,który mam przynieść?

Rozumiem,że spotkanie w babskim gronie,a dzieci zostawiamy z Tatusiami :)?

Do zobaczenia!

Ojojoj Ja ja Wam zazdroszczę tego spotkania

Nie narzekam na brak znajomych ale tematy budowlane za bardzo nie interesują moje kumpelki

A jak zaczynam opowiadać to przysypiają :-(

Wypijcie zdrowie nieobecnych koleżanek i ich domków :-)

Karola i MarJel- no niezły nr z tymi Waszymi adresami - naprawdę :-)

Martusia ale jaja!!!!:D

Nio to raczej wpadniesz pieszo..... hehehhe

lady nio chyba tak zrobimy,że urządzimy sobie babskie drinkowanie ale następnym razem możemy spokojnie to poszerzyć o naszych mężów, myśle,że byłoby fajnie ;)

Nic kochane nie musicie przynosić, drineczki ostatniej mojej fazy są na bazie malibu :) czasem wzmocnione 40% truneczkiem ale lajtowe :p

Już nie mogę się doczekać poniedziałku ( a rzadko tak bywa ! ;) )

Buziaki dziewczyny :****