Saly 02.06.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Saly jak masz ochote to oczywiście też serdecznie zapraszam!!! Będzie nam baaardzo miło Inne forumowe koleżanki także mile widziane Więc jak któraś ma ochote..... Dziękujęeeeeeeeee Karolcia za zaproszenie Z miłą chęcią bym się z Wami spotkała - tylko odległośc ciut duża Gdyby to był inny dzień tyg a raczej weekendu to bym się zebrała i przybyła Wpraszam się do MarJel jakoś w wakacje ( jak zechce mnie wpuścić do swego pałacu ) więc może wtedy jakieś spotkanko udałoby się zorganizować Było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.06.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Ja też bym z chęcią wpadła i się zintegrowała, ale ciut za daleko.... .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 02.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Saly w takim razie jak wybierzesz się do Lublina to musimy się koniecznie spotkać!!! W drugiej połowie lipca nie będzie mnie w kraju ale poza tym terminem jestem całe wakacje Spotkanko integracyjne musi się odbyć! Blekitna może i Ty się skusisz wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Martusia ale jaja!!!! Nio to raczej wpadniesz pieszo..... hehehhe Normalnie śmiechu warte:lol2: Karolcia bo my takie blondynki i tyle:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 02.06.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) Normalnie śmiechu warte:lol2: Karolcia bo my takie blondynki i tyle:lol: ale się uśmiałam:lol2: mieszkacie praktycznie obok siebie i się na oczy nie widziałyście???? dobre:D Karolina a może zdradzisz przepisy na Twoje super drinki? tak dziewczyny chęci narobiłyście, że chociaż my z terenów bardziej odległych same w domu poeksperymentujemy;) dotrzymamy Wam towarzystwa tak wirtualnie;) Edytowane 2 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.06.2011 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Karolcia dzięki, ale wątpie, wiesz dostaniemy kredyt to ja będę całe wakacje majstrów pilnowała a pozaty w lipcu obrona pracy licen. ale będę z Wami duchowo i łaczyła się w drinksowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 02.06.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 dziewczyny jak się ustawia zdjęcie w profilu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.06.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Karolinka - jeśli zaproszenie aktualne z wielką przyjemnością w sierpniu zawitam do Lublina - ja mam rodzinę w Zamościu wiec po drodze bym wpadła A gdzie to sie wypuszczasz w lipcu - jeśli nie tajemnica? ja urlopik mam już za niecałe 3 tyg i na początek nad nasze polskie dawno nie odwiedzane morze jedziemy na 8 dni do Mielna Blekitna - w ustawieniach masz edytuj awatar - jakbyś nie mogła znależć daj zanć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 02.06.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wszyscy opisują jak u nich prace postępują a my z żoną staneliśmy na etapie decyzji o warunkach zabudowy i nie ma czym się chwalić:( ciągle przeglądam forum i mi smutno że u wszystkich coś się dzieje tylko u nas nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.06.2011 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 (edytowane) oldzia - ostatnia moja faza lekkich koktaili jest oparta na malibu:) Kilka przepisów dla forumowych koleżanek, podaję te najprostrze, kiedys mogę wrzucić jeszcze jakies inne Dajemy w równych częściach: 1) mailibu+ sok ananasowy+ sprite + dużo lodu 2) malibu +sok grejfrutowy+ sok żurawinowy+dużo lodu 3) malibu2/6 szklanki + wódka 1/6 szklanki+ sok limonkowy 3/6szklanki +dużo lodu (orzeźwiający) jak ktoś nie lubi malibu polecam wódke z sokiem bananowym i z sokiem z czarnej porzeczki z dodatkiem oczywiście sporej ilości lodu Edytowane 3 Czerwca 2011 przez Karolina i Artur :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.06.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Saly to widzimy sie w sierpniu Ja w lipcu tym razem śmigam do Turcji http://www.wakacje.pl/oferty/turcja/belek/papillon-ayscha-2110,105.html?od-2011-07-20 trzeba się troszkę ogrzać, chociaż i u nas ostatnio prawdziwe upały A 3 września Chorwacja ale tam śmigamy samochodem ... uwielbiam jeździć samochodem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 03.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Karolina dzięki:D co do mnie, to malibu wprost uwielbiam:D i przy najbliższej okazji wypróbuję już sobie zapisuje.... Ps. a wakacji zazdraszczam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Karola ja też zazdroszczę wakacji.... ach jakbym chciała się smażyć na plaży.... nie w tym roku niestety... Tomnus nie martw się, jak przebolejesz te papiery to zaraz się zacznie na całego to Twój synek na awat. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 03.06.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tak Błękitna to nasz synek. Chciałbym mieć tą papierową robotę za sobą i móc patrzeć jak powstaje domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 fajny bobas, młody z Ciebie tatuś wkońcu zdecydowaliście się na Benka 5 tak? dzięki Saly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 03.06.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Tak zdecydowaliśmy na benka V, narazie uważamy z żoną że to dobry wybór zobaczymy w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 skoro Wy macie dzieci na avatarze to ja wrzuciłam mojego wychowanka ;P hih myslę , że nie będziecie żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 HURRA dziś zostałam stałym bywalcem forum, stąd mój Awatar, wstyd żeby stały bywalec nie miał avatara, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomus88 03.06.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Czy to haski?? Miałem kiedyś haskiego piękne pieski ale strasznie nie usłuchane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 03.06.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 to mix haski malamut, kolor i sierściuch alaskan, oczy huskiego, charakter przemieszany... skręcone psisko, ale im starszy tym lepszy się robi tfu tfu żeby nie zapeszyć ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts