Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Saly jak masz ochote to oczywiście też serdecznie zapraszam!!! Będzie nam baaardzo miło :)

Inne forumowe koleżanki także mile widziane :yes:

Więc jak któraś ma ochote..... :D

Dziękujęeeeeeeeee Karolcia za zaproszenie

Z miłą chęcią bym się z Wami spotkała - tylko odległośc ciut duża :-(

Gdyby to był inny dzień tyg a raczej weekendu to bym się zebrała i przybyła

Wpraszam się do MarJel jakoś w wakacje ( jak zechce mnie wpuścić do swego pałacu :-) )

więc może wtedy jakieś spotkanko udałoby się zorganizować

Było by super

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Saly w takim razie jak wybierzesz się do Lublina to musimy się koniecznie spotkać!!!

W drugiej połowie lipca nie będzie mnie w kraju ale poza tym terminem jestem całe wakacje :wiggle:

Spotkanko integracyjne musi się odbyć! :)

Blekitna może i Ty się skusisz wtedy ? :)

Normalnie śmiechu warte:lol2:

Karolcia bo my takie blondynki i tyle:lol::rotfl:

ale się uśmiałam:lol2: mieszkacie praktycznie obok siebie i się na oczy nie widziałyście???? dobre:D

Karolina a może zdradzisz przepisy na Twoje super drinki? tak dziewczyny chęci narobiłyście, że chociaż my z terenów bardziej odległych same w domu poeksperymentujemy;) dotrzymamy Wam towarzystwa tak wirtualnie;) :D

Edytowane przez oldzia

Karolinka - jeśli zaproszenie aktualne z wielką przyjemnością w sierpniu zawitam do Lublina :-) - ja mam rodzinę w Zamościu wiec po drodze bym wpadła :-)

A gdzie to sie wypuszczasz w lipcu - jeśli nie tajemnica?

ja urlopik mam już za niecałe 3 tyg i na początek nad nasze polskie dawno nie odwiedzane morze jedziemy na 8 dni do Mielna

Blekitna - w ustawieniach masz edytuj awatar - jakbyś nie mogła znależć daj zanć

oldzia - ostatnia moja faza lekkich koktaili jest oparta na malibu:)

Kilka przepisów dla forumowych koleżanek, podaję te najprostrze, kiedys mogę wrzucić jeszcze jakies inne ;)

Dajemy w równych częściach:

1) mailibu+ sok ananasowy+ sprite + dużo lodu

2) malibu +sok grejfrutowy+ sok żurawinowy+dużo lodu

3) malibu2/6 szklanki + wódka 1/6 szklanki+ sok limonkowy 3/6szklanki +dużo lodu (orzeźwiający)

jak ktoś nie lubi malibu polecam wódke z sokiem bananowym i z sokiem z czarnej porzeczki z dodatkiem oczywiście sporej ilości lodu ;) :)

Edytowane przez Karolina i Artur :P

Saly to widzimy sie w sierpniu :wiggle:

Ja w lipcu tym razem śmigam do Turcji

http://www.wakacje.pl/oferty/turcja/belek/papillon-ayscha-2110,105.html?od-2011-07-20

trzeba się troszkę ogrzać, chociaż i u nas ostatnio prawdziwe upały :)

A 3 września Chorwacja ale tam śmigamy samochodem :rolleyes: ... uwielbiam jeździć samochodem..... :)