praha 06.06.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Karola - brzmi to świetnie! Naprawdę mam ochotę tam pojechać! Jak byłam mała to byliśmy z rodzicami nad Balatonem, ale nie pamiętam nazwy miejscowości, bo znając Węgrów jest nie do powtórzenia:) ale to co piszesz brzmi bajecznie! I gratuluję wytrwałego malucha, bo wyobrażam sobie, że takie podróże są dla dzieci męczące.Saly - no to jesteśmy wstępnie umówione:)Blekitna - gratuluje zdanego egzaminu, najważniejsze, że jesteś do przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 06.06.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 też tak sądze praha a jak Twoja dzidzia? byłaś u lekarza? wiesz co i jak? który to tydzień? jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praha 06.06.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Blekitna - napiszę Ci w tej sprawie priva, bo nie chcę o osobistych wątkach za dużo rozprawiać na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.06.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Praha - to mi tez napisz bo jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Wczoraj odwiedziły mnie MarJel i Lady ..... i było baaaardzo miło Dziewczyny są kochane, kontaktowe i po pieciu minutach rozmowy miałyśmy wrażenie ,że znamy się od lat heheh Mam nadzieję,że to nie było nasze ostatnie spotkanie... może kiedyś uda sie zorganizowac coś w szerszym gronie forumowych koleżanek Dziękuję Wam za bardzo miły wieczór .... .... noc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.06.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 no tak przecież Wy wczoraj drinksowałyście fajnie, ze udało się spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.06.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Hej! Potwierdzam słowa Karoliny-to był BAAAARDZO miły wieczór.Tematów było 1000 bo nie mogłyśmy się nagadać .Karola i Marjelka w realu są cudowne-towarzyske,uśmiechnięte,inteligentne i z klasą.I śliczne do tego . Karola jest przesympatczną gospodynią-ugościła nas (jak obiecała:D) orzeźwiającymi drinkami i pyszymi sałatkami.Siedziałyśmy na tarasie (jak MARZENIE) i czułyśmy się z Marjelką jak na wakacjach w tę ciepłą,gwieżdzistą noc :)Nie tylko taras ale i całe mieszkanie Karoli jest gustowne i położone w świetnej lokalizacji.Mieszkanie i taras podobały nam się na tyle,że próbowałyśmy wybić Karoli budowę z głowy,aby została w tym mieszkaniu,a działkę Nam oddała-ale chyba się nie udało Powiem tyle-KTO NIE BYŁ NIECH ŻAŁUJE . Ale macie szansę nadrobić straty na następnym spotkaniu.Teraz pewnie będzie u mnie,tylko najpierw muszę się przeprowadzić :)I ogarnąć bajzelek w domu i wokoło,bo mam jak na razie pietra jak skromnie mieszkamy w porównaniu z domami Marjelki i Karoli:D.Pozostałe "forrumowiczki-benkówki" również zapraszam w moje skromne progi Mam nadzieję,że szubciutko nadejdzie kolejne spotkanie-bo bardzo polubiłam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 07.06.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Lady zazdroszczę Powiem Ci po cichu : tak myślałam że Karola i MarJel - to fajne dziewczyny Tzn MarJel poznałam osobiście i wiedziałam że fajna Fajnie że mieszkacie blisko siebie No to Lady myśl myśl o przeprowadzce to niezłe przedsięwzięcie logistyczne Trzymam Kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 07.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 ale wam zazdroszczę .... Lady Ty tak pięknie to opowiedziałaś, że poczułam sie jakbym przez chwilę tam była.... na tarasie oczywiście jadła z Wami i piła drinki i gadałłłaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 07.06.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Saly,blekitna! Więc róbcie wszystko aby na następnym spotkaniu być razem z Nami!Fajnie by było gdybyście dały radę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.06.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Lady kochana, dziękuję Ci za tyyyyyle ciepłych słów!!!! Wieczór był na tyle udany,że myślę,że spotkanie raz w miesiącu to niezbędne miniumum ,żebyśmy mogły omówić chociaż część tematów Ja oczywiście bardzo chętnie Cię odwiedzę,ale możemy się na początku lipca spotkać jeszcze u mnie a Ty będziesz się na spokojnie przeprowadzać MarJelka pewnie też nas nie zawiedzie i się stawi hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 08.06.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Hej Karola! Zgadzam się z Tobą,że takie spotkania powinny być przynajmniej raz w miesiącu.Tym bardziej,że (póki co;))mamy jeszcze do siebie bardzo blisko.Ty i MArjelka to już w ogóle Nawet jeżeli sie nie przeprowadzę spotkanie mozemy zrobić u mnie w mieszkaniu,albo na działce nad jeziorem o której Wam opowiadałam,bo tam naprawdę pięknie jest :)Jeśli znajdziemy czas i chęci miejsce zawsze się znajdzie .Rozmawiałyśmy też z Marjelką aby może wybrać się gdzieś na starówkę -na dobrą kolację,drinka.Mężów oczywiście bierzemy ze sobą,dzieci zawozimy do babci i wyruszamy Lookałam na Twój dziennik.Chodż powiem Ci szczerze,że nie mogę odnaleść w tej formie dziennika .Zauważyłam,że rozkład pomieszczeń Twojego nowego domu jest bardzo podobny do naszego :)Więcej napisałam Ci w dzienniku. Marjelko!!! Gdzie jesteś?Taka zapracowana czy nie możesz ochłonąć po wieczorze u Karoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 08.06.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 coś tu cicho... Karola wrzuć ten projekt domku bo jestem ciekawska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.06.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Melduję się z przyzwyczajenia i tu, że żyję, więcej w fotkach i plotkach, bo dzisiaj już nie mam nawet siły klikać, ledwo widzę i padam ze zmęczenia.Na szybko tylko jeszcze Buziaki dla Karolci i Lady za cudne spotkanie, dzięki dziewuszki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.06.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Hej Blekitna A co tam u Ciebie ??? czy masz w planach coś działaś w najbliższym czasie na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 09.06.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Saly dałam wszystkie dokumenty ( a była ich tona!!) do analityka, myslę, że do końca tygodnia podpiszemy umowę kredytową i będzie kasa na koncie co do domu: 1) mam już zamówioną blachę, rynny, okna dach. i wszystko do dachu 2) dekarz też już umówiony na koniec lipca, początek sierpnia 3) w czerwcu przychodzi murarz podmurować okna, zrobić kominy wentylacyjne, dodatkowe ścianki działowe, ścianę przednią z klinkieru itp. 4) elektryk już zgodzony na sierpień 5) hydraulik też zgodzony tylko nie wiadomo na kiedy... 6) drzwi zewnetrzne wycenione i wybrane 7) okna i brama garażowa z oknoplastu - wstawią w lipucu 8 ) wybrana ekipa do elewacji i materiał wybrany i wyceniony wybrana kostka, którą sponsoruje nam mój tata ( kolor liść jesieni bardziej w brąz) a tak pozatym to mamy już piękną altanę na podwórku, mój mąż teraz dorabia do nie meble, muszę zrobić zdjęcie i koniecznie ją pokazać Saly a czy Ty masz już nowego Pana kijankę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 10.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 blekitna łał, no wreszcie coś się zaczyna dziać u Ciebie, czekamy na zdjęcia altanki:) Karolcia, a Ty pewnie dzisiaj się pakujesz? I jutro będziesz się byczyć w Hajduszoboszlo. Życzę dużo słonka i udanego wypoczynku:D ps. taki ze mnie małpiszon i kupiłam sobie torebkę w łączkę w river island, którą podejrzałam u Ciebie:oops: Śmigam z nią już od trzech dni i ją bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 założyłam konto na fotosiku :) niedługo wrzucę altanierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekitna 10.06.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 udało się oto altanka własnego projektu: meble wykonał sam mój kochany mąż: oczywiściw trzeba jeszcze zrobić podłogę z drewna i ścianki boczne, ale grilować już można tak gdzie jest trawka pod dachem będzie wisiał dwuosobowy hamak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b832513bf0f11604.html a dlaczego nie wyświetla się zdjęcie??? wzięłam to konto za 19 zł.... czy ktoś mi pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 10.06.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 (edytowane) blekitna piękna altana:yes: zdolniacha z tego Twojego męża mój tez uwielbia robić takie rzeczy i bardzo się z tego cieszę czym macie pokryty dach? u nas ma powstać coś podobnego tylko ze ściankami bocznymi - taka ala wiata gospodarcza - właśnie złożyliśmy wnioski do starostwa... Edytowane 10 Czerwca 2011 przez oldzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts